ΣΚΑΙ: Στα πρόθυρα τρέλας πασίγνωστος παρουσιαστής!

Μόλις σήμερα έγινε γνωστό!

ΣΚΑΙ: Στα πρόθυρα τρέλας πασίγνωστος παρουσιαστής!

Στα πρόθυρα τρέλας έφτασε σήμερα πασίγνωστος παρουσιαστής του καναλιού ΣΚΑΙ! Τι συνέβη; Όλη η αλήθεια!

Η «κόντρα» στην πρωινή ζώνη μεταξύ ΣΚΑΪ – ΑΝΤ1 , Δημήτρη Οικονόμου – Μαρίας Αναστασοπούλου και Γιώργου Παπαδάκη «συνεχίζεται» καθημερινά.

Το «Καλημέρα Ελλάδα» και το «ΣΗΜΕΡΑ» κοντράρονται πολύ σκληρά στο βωμό της τηλεθέασης. Οι δυο επιτυχημένοι παρουσιαστές και δημοσιογράφοι μπορεί μέσα στα τηλεοπτικά πάνελ να είναι «εχθροί», όμως έξω από αυτά είναι καλοί φίλοι.

Χθες πάντως ο Δημήτρης Οικονόμου έφτασε στα πρόθυρα τρέλας αφού πήρε πρωτιά στην τηλεθέαση καθώς στο δυναμικό κοινό έφτασε 21,6% έναντι του Γιώργου Παπαδάκη που έπιασε 18,9%.

Γιώργος Παπαδάκης: "Μαύρο" καλοκαίρι για τον παρουσιαστή! Τι συνέβη;

"Μαύρο" καλοκαίρι θα περάσει ο παρουσιαστής, Γιώργος Παπαδάκης! Τι συνέβη; Θα σας τα αποκαλύψω όλα μέσα από το Youweekly.gr!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ που καίει έφτασε στα χέρια μου και τα πράγματα, από την μια πλευρά, δεν είναι καθόλου ευχάριστα για το δυνατό, επί χρόνια χαρτί, του ΑΝΤ1!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου χάλασαν τα σχέδια του Γιώργου για το καλοκαίρι αφού ήταν να τελειώσει η εκπομπή του νωρίς και να φύγει για κάποια παραλία αλλά τελικά θα πάρει παράταση το "Καλημέρα Ελλάδα" για όλο τον Ιούνιο λόγω των εθνικών εκλογών!

Αποτέλεσμα αυτού, ο παρουσιαστής θα λιώσει στην Αθήνα όλο τον Ιούνιο και τίτλοι τέλους θα πέσουν στην εκπομπή του την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου!

Γιώργος Παπαδάκης: Έπαιξε «ξύλο» με τον Δημήτρη Οικονόμου!

Ο Γιώργος Παπαδάκης έπαιξε «ξύλο» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τα αποτελέσματα.... είναι φανερά!

Μιλάμε ωστόσο για τα νούμερα τηλεθέασης που έκαναν οι εκπομπές τους σε ΣΚΑΙ και ΑΝΤ1 αντίστοιχα, αφού η μάχη κρίθηκε στον πόντο!

21,3% έκανε ο Δημήτρης Οικονόμου στο δυναμικό κοινό και πέρασε στην στροφή τον Παπαδάκη, ο οποίος έκλεισε με 20,5%!

Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα του Δημήτρη Οικονόμου:

23.8
33
33.3
35.3
30.7
29.5
25.7
21.2
22.9
19.6
15.7
9.5
13.2
8.1
9.2
9.5

Τα τέταρτα του Γιώργου Παπαδάκη:

26.2
26.3
28.7
32.3
24.9
25.9
18.9
21.8
20.7
15.4
13.9
17
13.2
16.1
12.4
13.6

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό στην πολύ πρωινή ζώνη:

Νωρίς το πρωί

ΑNT1: Παπαδάκης, Καλημέρα Ελλάδα 20,5

ΣKAI: Οικονόμου, Σήμερα 21,3

OPEN: Ώρα Ελλάδος 07.00, 5,6

ΣΚΑΪ: Ανακοίνωση-βόμβα από το κανάλι!

Ο ΣΚΑΪ μόλις έκανε τη μεγάλη ανακοίνωση, με το κανάλι του Φαλήρου να προχωράει στη μεγάλη κίνηση!

Πριν από λίγο έγινε γνωστό!

Συγκεκριμένα ο ΣΚΑΪ ανανέωσε τη συνεργασία του με τη δημοσιογράφο Εύα Αντωνοπούλου, η οποία θα συνεχίσει στο κανάλι για ακόμη 2 χρόνια!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η Εύα Αντωνοπούλου θα συνεχίσει να ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ για τα επόμενα δύο χρόνια, κλείνοντας ήδη 11 χρόνια πετυχημένης πορείας στο ενημερωτικό τμήμα του ΣΚΑΪ, ως παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων και εκπομπών.

Ο σταθμός ανανεώνει το συμβόλαιο συνεργασίας με την Εύα Αντωνοπούλου, η οποία παρουσιάζει τα 4 τελευταία χρόνια το πρώτο σε τηλεθέαση δελτίο ειδήσεων στη μεσημβρινή ζώνη.

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό: "Παγώνουν" πρόγραμμα πριν καν βγει στον αέρα! Θρίλερ στο κανάλι!

"Παγώνουν" πρόγραμμα πριν βγει καν στον αέρα! Θρίλερ στο κανάλι ΣΚΑΙκαι έχουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Youweekly.gr!

Στο Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα μόλις πριν από λίγα λεπτά!

Πανικός επικρατεί στο κανάλι του Φαλήρου αφού εδώ και καιρό υπήρξαν προετοιμασίες για να βγει το συγκεκριμένα project στον αέρα το καλοκαίρι αλλά τελικά τα σχέδια του καναλιού ναυάγησαν και... θα τον βγάλουν τον Οκτώβρη!

Ο λόγος για το "Guess My age" το οποίο είχε μείνει χωρίς... παρουσιάστρια αφού εξ'αρχής ήταν να αναλάβει η Σμαράγδα Καρύδη αλλά τελικά, όπως πρώτη σας ανακοίνωσα στο Youweekly.gr και το Vanda's blog, δεν τα βρήκαν στα οικονομικά και δεν έκλεισαν τη συμφωνία!

Με λίγα λόγια.. μια τρύπα υπάρχει στο πρόγραμμα του καναλιού για το καλοκαίρι που θα πρέπει να βρουν ένα τρόπο να την καλύψουν...

Ποιος θα είναι αυτός; Θα μάθω εντός ολίγων ωρών και θα σας αποκαλύψω τα πάντα! Συντονιστείτε στο Youweekly.gr!