Ναταλία Δραγούμη: Αποκαλύπτει ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλους ευθύνεται που...

Μίλησε για όλα!

Ναταλία Δραγούμη: Αποκαλύπτει ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλους ευθύνεται που...

Η Ναταλία Δραγούμη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Star «Στην φωλιά των ΚΟΥ-ΚΟΥ» και αποκάλυψε ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος ευθύνεται που...

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην εκπομπή που παρουσιάζει στην ΕΡΤ μαζί με τον Μιχάλη Μαρίνο, Στα τραγούδια λέμε ναι. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως η εκπομπή θα συνεχίσει και του χρόνου, ενώ περιέγραψε και πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος επηρέασε την ημέρα προβολής του δικού τους προγράμματος.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Θα συνεχίσουμε τηλεοπτικά. Η κανονική μας μέρα είναι η Παρασκευή. Επειδή έγινε εκείνη η αλλαγή στον ΣΚΑΪ με το Survivor και τον Σπύρο Παπαδόπουλο και πήγαν εκείνοι Παρασκευή, πήγαμε εμείς Σάββατο. Μετά επέστρεψε ο Σπύρος στο Σάββατο, αλλά δεν μπορούσαμε να ξαναμετακομίσουμε Παρασκευή. Αυτό θα γίνει από του χρόνου».

ΚΟΥ-ΚΟΥ

Ναταλία Δραγούμη: Αυτό είναι το μυστικό που κρατάει ζωντανή την σχέση με το σύζυγό της!

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ναταλία Δραγούμη, και μίλησε για το σύζυγό της και το μυστικό που κρατάει ζωντανή τη σχέση τους.

Η ηθοποιός και ο Έντι Ρόμπερτς είναι μαζί 18 χρόνια και είναι πολύ ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.

Δραγούμη σύζυγος

«Αφιερώνουμε όσο μπορούμε περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλον. Πηγαίνουμε πολλά ταξίδια οι δυο μας, πίνουμε καφέδες έξω, συνήθως τα μεσημέρια, γιατί τελειώνω πολύ αργά από το θέατρο, όποιο μέσημεράκι – απογευματάκι είναι ο ιδανικός χρόνος να απολαύσουμε μια βόλτα παρεούλα. Συνταγή και μυστικό δεν υπάρχει. Υπάρχει εκτίμηση, σεβασμός, θαυμασμός μεταξύ μας και ενώ είναι δεδομένος ο ένας για τον άλλον, αυτό δεν σταματάει την επιθυμία να θέλουμε να δίνουμε χρόνο και χώρο στην σχέση», εξομολογείται η Ναταλία Δραγούμη στο Grande.

Ναταλία Δραγούμη: Η παραδοχή για την ηλικία της!

Η Ναταλία Δραγούμη παραδέχθηκε πως ο χρόνος έχει περάσει, ωστόσο της έχει φερθεί καλά.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το θέμα της ηλικίας.

Συγκεκριμένα ανεφερε: «Είμαι μεγάλη και ο χρόνος όντως μου έχει φερθεί καλά, αλλά δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα. Το σημαντικότερο είναι να συμβιβαστείς με την ηλικία σου. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να δω μια μέρα ότι έχασα αυτό που είχα και δεν το βλέπω πια. Εκεί θα πρέπει να δεις άλλα πράγματα στον εαυτό σου, μην κυνηγήσεις αυτό που δεν βλέπεις πια. Δεν ξέρω πώς θα μου έρθει».

Κλείνοντας, η Ναταλία Δραγούμη, είπε στο Λοιπόν: «Όταν βλέπω γυναίκες που έχουν συμβιβαστεί με το χρόνο, μου αρέσει πιο πολύ από τις γυναίκες που βλέπω στο πρόσωπο τους την αγωνία να είναι πιο νέες. Προτιμώ αυτές που βλέπω να μην μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία. Δεν εννοώ να αφήσεις τον εαυτό σου, αλλά δεν ξέρω αν είναι ωραίο να παραμορφώσεις τον εαυτό σου. Είναι μια δύσκολη ισορροπία, που για την ώρα δεν έχω βρεθεί στο δίλημμα».

Πριν λίγες ημέρες είχε έρθει στο «φως» της δημοσιότητα το ατύχημα που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή, με δράστη τον Αλέκο Συσσοβίτη!