Έγινε το έλα να δεις με τον Ρένο Ρώτα στην εκπομπή της Καινούργιου! «Ρε δεν ντρέπεσαι;»

Πως εμπλέκεται η παρουσιάστρια;

Έγινε το έλα να δεις με τον Ρένο Ρώτα στην εκπομπή της Καινούργιου! «Ρε δεν ντρέπεσαι;»

Έγινε το έλα να δεις μεταξύ του Ρένου Ρώτα και δημοσιογράφο της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στο Open Tv «Ευτυχείτε». Μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου ο ηθοποιός έγινε έξαλλος και μεταξύ άλλων του είπε «Ρε δεν ντρέπεσαι»;

Τι συνέβη και δημιουργήθηκε αυτή η ένταση;

Αναστάτωση επικράτησε στο πλατό της εκπομπής «Ευτυχείτε» με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Ρένος Ρώτας και με την αντίδραση του όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος για τον χωρισμό του από την Κλέλια Ανδριολάτου.

Ο ηθοποιός ενοχλημένος έκανε παρατήρηση στον δημοσιογράφο για τις ερωτήσεις που του έκανε, «Ρε δεν ντρέπεσαι; Δεν ντρέπεσαι; Τώρα θα με πάρει η Κλέλια θα με κατσαδιάσει!».

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε on air «Εγώ ούτε τον Ρένο Ρώτα ξέρω, ούτε την Κλέλια Ανδριολάτου, ούτε ξέρω που παίζει! Δεν θέλω να ρωτήσω τίποτα άλλο για αυτό το θέμα γιατί μου είναι παντελώς αδιάφορο! Μπαίνω πολλές φορές στα sites και διαβάζω, “Η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Ρένος Ρώτας χώρισαν!”. Τόσο μεγάλος ντόρος για το τίποτα».

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που διέγραψε το κανάλι της στο Youtube! (Βίντεο)

Για έναν απίστευτο λόγο διέγραψε η Κατερίνα Καινούργιου το κανάλι που είχε δημιουργήσει στο Youtube.

Την αποκάλυψη έκανε στον αέρα της εκπομπής της στο Open tv.

Η αποκάλυψη έγινε με αφορμή τις δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου η οποία διατηρεί το δικό της κανάλι στο YouTube.

«Το σωστό YouTube, είναι αυτό να είσαι χύμα… άβαφος όπως είσαι σπίτι σου, φυσικός! Εγώ όταν έκανα απόπειρα να κάνω YouTube channel, τα χειρότερα σχόλια που έπαιρνα ήταν ότι τους φαινόταν πολύ στημένο, για αυτό και το σταμάτησα γιατί δεν ήταν σωστό», είπε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κατερίνα Καινούργιου: Άφησε τα υπονοούμενα της! Το μήνυμα όλο νόημα στο Instagram!

Άφησε τα υπονοούμενα της η Κατερίνα Καινούργιου με ένα μήνυμα όλο νόημα στο Instagram.

Τι έγραψε η παρουσιάστρια του Open;

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι καθημερινή χρήστης των social media και ενεργή στο Instagram. Πριν λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα μήνυμα όλο νόημα.

Ο ταλαντούχος άνθρωπος ότι και αν κάνει, το κάνει εμπνευσμένα. Και η κόλαση να σε περιμένει μαζί του, θα είναι μία παραδεισένια κόλαση. Ενώ από τον ατάλαντο άνθρωπο να μην περιμένεις τίποτα καλό. Και ο παράδεισος του ανούσιος. Αγαπημένη Μαλβίνα.», έγραφε χαρακτηριστικά η φωτογραφία που δημοσίευσε.