Μαρία Ηλιάκη: Παντρεύεται; Όλη η αλήθεια!

«Σας ευχαριστώ για τις ευχές...»

Μαρία Ηλιάκη: Παντρεύεται; Όλη η αλήθεια!

Τις τελευταίες ημέρες οι φήμες οργιάζουν ότι η Μαρία Ηλιάκη παντρεύεται! Τελικά ισχύει η είδηση; Όλη η αλήθεια μόνο στο youweekly.gr !

Η παρουσιάστρια πριν λίγες ημέρες παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και είπε κάτι που έγινε ντόρος!

Έκανε πλάκα ότι παντρεύεται με τον αγαπημένο της γυναικολόγο σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη και έλεγε χιουμοριστικά: «Παντρεύομαι και χρειάζομαι τα σανδάλια του Κρατερού και το νυφικό της Κατερίνας".

Αυτό το αστείο στάθηκε αφορμή για να γίνει ντόρος το όλο θέμα και να συζητηθεί σε όλες τις εκπομπές.

Η παρουσιάστρια διέψευσε τις φήμες που ξεκίνησαν όταν τηλεφώνησε στη Φωλιά των Κου Κου και η Κατερίνα Καραβάτου είπε πως θα την παντρέψει.

Συγκεκριμένα η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της με νυφικό και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Μαθαίνω ότι παντρεύομαι #not...και όχι τίποτα άλλο ξεσηκώθηκε κ ο μπαμπάς μου και ψάχνει ρούχα. Σας ευχαριστώ για τις ευχές αλλά όταν αρχίσω να ψάχνω για μπομπονιέρες και κουμπάρο θα σας ενημερώσω εγώ πρώτη απ’ όλους».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ηλιάκη

Αποκλειστικό: Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από τρία χρόνια αποχής πασίγνωστη παρουσιάστρια!

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr πασίγνωστη παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από τρία χρόνια αποχής!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλες τις λεπτομέρειες!

Είναι ξανθιά, γλυκιά, με ιδιαίτερο χιούμορ, και είχε κλέψει στο παρελθόν την παράσταση μέσα από μια εκπομπή που έκανε στον ALPHA σε ρόλο... συμπαρουσιάστριας!

Οι χορευτικές της φιγούρες πρωταγωνιστούν μέχρι και σήμερα σε πάρτι και κλαμπ... Ακόμα να καταλάβετε; Αλήθεια;

Αναφέρομαι, φυσικά, στη Μαρία Ηλίακη, η οποία όπως σας είχα αποκαλύψει πρώτη εδώ και πάρα πολύ καιρό μάλλον θα πει το μεγάλο ναι στον ΣΚΑΙ!

Αρχικά, όπως σας είχα γράψει, ο Ατζούν είχε ξετρελαθεί μαζί της και την ήθελε για το My Style Rocks, σε ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας, ωστόσο, τώρα όπως φαίνεται οι ιθύνοντες την πολιορκούν έντονα για το νέο τηλεπαιχνίδι που ήταν να αναλάβει η Σμαράγδα Καρύδη, αλλά τελικά δεν τα βρήκαν, "Μάντεψε την ηλικία μου".

Η ίδια πηγή μου αποκάλυψε πως έχει περάσει ήδη από το πρώτο cast και τα σχόλια ήταν πολύ θετικά παρά το γεγονός πως η τελευταία της συνεργασία ήταν πάλι στο κανάλι του Φαλήρου αλλά δεν έληξε πολύ ωραία...

Πληροφορίες μου μάλιστα αναφέρουν πως η ίδια θέλει πολύ να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες αφού όλο αυτό της έχει λείψει αρκετά! Τελευταία φορά, να θυμίσω, πως την είχαμε δει το 2016-17 στην εκπομπή "Ξαναδέστε τους" με το Νίκο Μουτσινά.