Power of Love: Ο κακός χαμός! Τους παράτησε και έφυγε η Μαρία Μπακοδήμου!

Τα πάνω κάτω έφερε το σημερινό επεισόδιο!

Power of Love: Ο κακός χαμός! Τους παράτησε και έφυγε η Μαρία Μπακοδήμου!

Στο Power of Love συνεχίζονται οι εντάσεις με αποκορύφωμα το σημερινό επεισόδιο που έγινε ο κακός χαμός. Η Μαρία Μπακοδήμου αγανακτισμένη από τον σαματά που δημιουργήθηκε τους παράτησε και έφυγε!

Έξαλλος ο Πάυλος Παπαδόπουλος. Βρισιές και κακό...

Η αποκάλυψη της Εσμέ ότι η Χριστίνα βγήκε με παίκτη του Ρουμάνικου Power of Love άναψε «φωτιές» στον Παύλο, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι ώστε να συνεχίσει τη σχέση του μαζί της.

Η Χριστίνα στην αρχή δεν το παραδέχτηκε με τον Παύλο με γίνεται έξαλλο και την παρουσιάστρια να προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Αργότερα κι αφού ο Παύλος αντέδρασε χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι και την Μαρία να αποχωρεί από το σπίτι ζητώντας του να ηρεμήσει, σειρά πήρε η διαμάχη ανάμεσα σε εκείνον και την Χριστίνα.

Ο παίκτης εκνευρισμένος άρχισε να κατηγορεί την Χριστίνα ότι κάνει πράγματα πίσω από την πλάτη του ενώ δεν σταμάτησε να βρίζει.

Μαρία Μπακοδήμου: Τι ζήτησε από τους παίκτες μετά το θάνατο του Πάνου Ζάρλα; (Βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του Power of love η Μαρία Μπακοδήμου συζήτησε με τους παίκτες για το θάνατο του Πάνου Ζάρλα.

Η παρουσιάστρια μετά τα συγκινητικά λόγια που είπε στην κάμερα, κάθισε απέναντι από τους παίκτες για να μιλήσουν.

Με σκυμμένο το κεφάλι και βυθισμένη στην θλίψη, η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε στο σπίτι όπου βρίσκονταν οι παίκτες του Power of love και θέλησε να μοιραστεί μερικά λόγια μαζί τους.

Η παρουσιάστρια, είχε μεγάλη αδυναμία στον Πάνο Ζάρλα, αφού όπως είχε αποκαλύψει ήταν πολύ καλό παιδί.

Power of Love: Αγκαλιασμένοι είπαν «αντίο» στον Πάνο Ζάρλα! Το συγκλονιστικό τραγούδι που έπαιξε!

Oι παίκτες του Power of Love αγκαλιάστηκαν και υπό τους ήχους ενός συγκλονιστικού τραγουδιού είπαν «αντίο» στον αδικοχαμένο Πάνο Ζάρλα!

Όλοι τους ήταν συγκινημένοι!

Tα επεισόδια του Power of Love είναι γυρισμένα αρκετές μέρες πριν και έτσι σήμερα είδαμε ποια ήταν η αντίδραση των παικτών όταν έμαθαν τον τραγικό θάνατο του Πάνου Ζάρλα, στο σοκαριστικό τροχαίο της Λεωφόρο Συγγρού!

Οι παίκτες κατά την είσοδό τους στο σπίτι πιάστηκαν αγκαλιά και αποχαιρέτησαν τον Πάνο Ζάρλα, υπό τους ήχους του τραγουδιού του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Μόνο στα όνειρα».