Βασίλης Κικίλιας: Στο ράφτη για το γαμπριάτικο κοστούμι, λίγο πριν το γάμο!

Κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες το ζευγάρι!

Βασίλης Κικίλιας: Στο ράφτη για το γαμπριάτικο κοστούμι, λίγο πριν το γάμο!

Στο ράφτη βρέθηκε ο Βασίλης Κικίλιας για το γαμπριάτικο κοστούμι τους, λίγο πριν ο γάμο.

Ο πολιτικός σε λίγες ημέρες θα παντρευτεί την αγαπημένη του Τζένη Μπαλατσινού και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστεί την χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους και δημοσίευσε μια φωτογραφία του την ώρα που σχεδίαζαν πως θα είναι.

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή έχοντας κοντά τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Βασίλης Κικίλιας: Στο ράφτη για το γαμπριάτικο κοστούμι

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: «Αποφασίσαμε να πάρουμε απόσταση γιατί....» Αποκάλυψη τώρα!

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας τα λένε όλα!: «Αποφασίσαμε να πάρουμε απόσταση γιατί....» αναφέρει η παρουσιάστρια και κάνει την αποκάλυψη τώρα, για την πιο δύσκολη περίοδο ανάμεσα τους!

Η ίδια, βρέθηκε καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη και το Μετά τα μεσάνυχτα και μίλησε για όλους και για όλα! Η όμορφη παρουσιάστρια δεν έκρυψε την απόλυτη ευτυχία που βιώνει, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της ενώ αποκάλυψε και το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον Βασίλη Κικίλια.

Μάλιστα η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για πρώτη φορά, για την περίοδο 4 μηνών που είχαν χωρίσει με τον Βασίλη, αφού εκείνος είχε φοβηθεί την δημοσιότητα.....

Η γνωριμία στην εκπομπή που έγινε σχέση ζωής

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην γνωριμία της με τον μελλοντικό της σύζυγο, αφού όλο χαμόγελο είπε στην Ελεονώρα Μελέτη:

«Τον Βασίλη τον γνώρισα στην εκπομπή! Αμέσως μόλις τον είδα ένιωσα οικειότητα και μια γλύκα να με πλημμυρίζει.... ήταν πρωτόγνωρο» τόνισε η Τζένη!

Δείτε τα βίντεο με την συνέντευξή της:

Τζένη Μπαλατσινού: Δύο μηνών έγκυος η παρουσιάστρια! Στο πλευρό της ο Βασίλης Κικίλιας!

Δύο μηνών έγκυος η παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού! Στο πλευρό της ο Βασίλης Κικίλιας! Έσκασε τώρα!

Όπως έχουν αποκαλύψει και οι δυο επιθυμούν πολύ ένα δικό τους παιδί, εν όψει μάλιστα και του γάμου τους που πρόκειται να γίνει σε λίγες ημέρες.

Και φαίνεται, όπως μεταφέρουν πολύ ασφαλείς πληροφορίες, ότι αυτή τους η επιθυμία γίνεται επιτέλους πραγματικότητα και μάλιστα σε πολύ καλή χρονική στιγμή! Όπως μεταφέρουν, λοιπόν, πολύ καλά πληροφορημένες πηγές από το περιβάλλον της παρουσιάστριας και του πολιτικού, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η Τζένη Μπαλατσινού διανύει ήδη τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Και πως να μην είναι ευτυχισμένοι όταν αυτός ο μεγάλος έρωτας που τους ένωσε δείχνει να έχει τόσο αίσια κατάληξη;

Γιατί το κρύβουν από όλους

Όπως είναι φυσικό, το ζευγάρι δεν κάνει ούτε πρόκειται για λίγο καιρό ακόμα να κάνει καμία δήλωση ή αποκάλυψη για το θέμα. Η Τζένη Μπαλατσινού θέλει να περιμένει έως ότου αισθάνεται ασφαλής, δηλαδή να περάσουν πρώτα οι τρεις πρώτοι και πολύ δύσκολοι μήνες της εγκυμοσύνης και μετά ίσως αποκαλύψει η ίδια σε χρόνο και με τον τρόπο που θέλει εκείνη, ότι περιμένει παιδί με τον Βασίλη Κικίλια. Το ζευγάρι έτσι κι αλλιώς έχει χειριστεί με απόλυτη διακριτικότητα τη σχέση του, καθώς μάλιστα όλοι νόμιζαν ότι οι δυο τους ήταν χωρισμένοι, ενώ εκείνοι ετοίμαζαν τον γάμο τους! Η ανακοίνωση του γάμου έπεσε κυριολεκτικά σαν βόμβα και κάπως έτσι θα πέσει για το ευρύ κοινό και η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Τζένης Μπαλατσινού.

Οι ίδιες πηγές πάντα, του περιοδικού Ciao, αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια είναι πολύ προσεκτική αυτή την εποχή ενώ ο Βασίλης Κικίλιας δεν την αφήνει λεπτό από τα μάτια και την προσοχή του.

Τζένη Μπαλατσινού: Έγκυος η παρουσιάστρια; Αποκλειστικές φωτογραφίες με τα πρώτα σημάδια!

Έγκυος η Τζένη Μπαλατσινού; Αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr μαρτυρούν τα... πρώτα σημάδια που προσπαθεί να "καλύψει" η παρουσιάστρια!

Η προεκλογική περίοδος και τα συνεχή ταξίδια του Βασίλη στην επαρχία, οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις της Τζένης, αλλά και η προετοιμασία του γάμου τους −που όπως πρώτο σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr θα γίνει την Κυριακή 16 Ιουνίου στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό− δεν αφήνουν καθόλου ελεύθερο χρόνο για το ζευγάρι.

Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, που αφορούν κυρίως τις προσκλήσεις που δέχονται από φίλους τους. Έτσι, οι δυο τους βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο θέατρο Αλκμήνη −το οποίο διευθύνει ο σκηνοθέτης και φίλος του Βασίλη, Μανώλης Ιωνάς− για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Επικίνδυνες μαγειρικές».

Τζένη Μπαλατσινού: Έγκυος η παρουσιάστρια; Αποκλειστικές φωτογραφίες με τα πρώτα σημάδια!

Βέβαια, από την αρχή της γνωριμίας τους έδειχναν μια μεγάλη αγάπη για το θέατρο, άλλωστε και την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση πέρσι τον χειμώνα σε θεατρική πρεμιέρα την έκαναν! Είναι μία από τις συνηθισμένες εξόδους που κάνουν στο κέντρο, εκτός βέβαια από εκείνα τα βράδια που πηγαίνουν για φαγητό ή σε σπίτια πολύ κοντινών τους φίλων. Οι δυο τους έλαμπαν από χαρά, με τα μάτια τους να δείχνουν πως είναι ευτυχισμένοι και περιμένουν με λαχτάρα την ημέρα που θα ενωθούν ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Τζένη Μπαλατσινού: Έγκυος η παρουσιάστρια; Αποκλειστικές φωτογραφίες με τα πρώτα σημάδια!

Πριν από λίγα 24ωρα έγιναν γνωστά και τα ονόματα των τριών κουμπάρων τους. Και αυτοί είναι η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Εύα Αντωνοπούλου, ο σύζυγός της Παναγιώτης Αρκουμενέας, αλλά και η διευθύντρια marketing γνωστής εταιρείας πολυτελών ρολογιών Σοφία Βαχάρη-Τσουβελεκάκη, η οποία είναι στενή φίλη της Τζένης την τελευταία δεκαετία.

Το... άλυτο μυστήριο της εγκυμοσύνης

Τζένη Μπαλατσινού: Έγκυος η παρουσιάστρια; Αποκλειστικές φωτογραφίες με τα πρώτα σημάδια!

Ο προστατευτικός Βασίλης στο πλευρό της καλής του που προλάβαινε την κάθε της επιθυμία, αλλά και η εμφάνιση της Τζένης με sneakers και ριχτό φόρεμα , που ωστόσο άφηνε την κοιλιά της λίγο... πιο εκτεθειμένη απ'ότι συνήθως, δημιούργησαν ξανά αινιγματικά χαμόγελα σε όσους την παρατηρούσαν και επανέφερε τα σενάρια περί τέταρτης εγκυμοσύνης της. Εκείνη προς το παρόν δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει τίποτε σε όσους στενούς φίλους τολμούν να της θέσουν ευθέως την ερώτηση.

Τζένη Μπαλατσινού: Έγκυος η παρουσιάστρια; Αποκλειστικές φωτογραφίες με τα πρώτα σημάδια!

Άθελά της όμως μέχρι στιγμής μας αφήνει κάποια στοιχεία ικανά για να μας δείξουν πως ετοιμάζει ένα μεγάλο δώρο για τον άντρα της ζωής της και πολύ σύντομα ο Βασίλης Κικίλιας - ο οποίος γιόρτασε την περασμένη εβδομάδα τα 45α γενέθλια - θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Στο νοσοκομείο από την πίσω πόρτα! Τους "έπιασαν" στα πράσα!

"Έπιασαν" στα πράσα την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια να μπαίνουν στο νοσοκομείο από την πίσω πόρτα! Αποκάλυψη τώρα!

Τι συνέβη;

Και βέβαια η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έχει τις αγωνίες της για τις προετοιμασίες και για αρκετά άλλα πράγματα, ανάμεσα σε αυτά και για την εκπομπή της "Εκπαιδεύοντας την Τζένη" , όπου η ίδια είπε ότι θα κάνει τηλεόραση ανάλογα με τις συνθήκες του concept. Όμως, αυτή τη στιγμή, ο γάμος της είναι πάνω από όλα! 'Ή μάλλον, πάνω από όλα είναι η δημιουργία της οικογένειας με τον άντρα που της χάρισε και πάλι την ευτυχία!

Θέλουν παιδί

"Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπός μου, απλά. Δεν σκέφτεται μόνο ο Βασίλης το ενδεχόμενο να κάνουμε παιδί. Ότι είναι να γίνει θα το φέρει ο Θεός." είπε πριν από μέρες λίγες ημέρες η Τζένη Μπαλατσινού όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού! Και είπε αλήθεια, όπως αποδείχθηκε και όπως επιβεβαιώνουν άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον στο Youweekly.gr και το Vanda's blog, που λένε ότι και οι δυο θέλουν πολύ ένα παιδί που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Γι αυτό και αποφάσισαν να παντρευτούν εξάλλου, συμπληρώνουν οι ίδιοι άνθρωποι.

Πριν από λίγες ημέρες κάποιοι είδαν τον Βασίλη Κικίλα και τη Τζένη Μπαλατσινού να μπαίνουν στο μαιευτήριο Ιασώ, αλλά όχι από την κεντρική είσοδο.

Το ζευγάρι, προσπαθώντας να περάσει όσο το δυνατόν απαρατήρητο, επέλεξε την πίσω πόρτα του νοσοκομείου.

Κάνεις δεν γνωρίζει ακριβώς τι έκαναν εκεί! Παρ'όλα αυτά είναι δεδομένο ότι κάνουν προσπάθειες, καθώς θέλουν αυτό να συμβεί το συντομότερο δυνατόν για πολλούς λόγους.

Ο γάμος και οι πρόβες νυφικού

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog, η τελετή θα είναι λιτή και παραδοσιακή! Στην εκκλησία την παρουσιάστρια θα την συνοδεύσει ο γιος της, Μάξιμος και το νυφικό είναι μια δημιουργία των Zeus & Dione.

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Το μωρό στην ζωή τους και η μεγάλη απόφαση 6 εβδομάδες πριν τον γάμο!

Είναι γεγονός! Ένα μωρό και μια μεγάλη απόφαση έρχεται να αλλάξει την ζωή του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού 6 εβδομάδες πριν από τον γάμο!

Θα σας μεταφέρω τα όσα έμαθα πριν από λίγες ώρες μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog! Το ζευγάρι πετάει από την χαρά του αφού... η ευτυχία του "χτύπησε" την πόρτα!

Δεν θα σας κρατήσω σε αγωνία και θα μπω κατευθείαν στο θέμα μου! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr το ζευγάρι πήρε μια μεγάλη απόφαση! Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, δηλαδή 6 εβδομάδες πριν τις 16 Ιουνίου που θα ανταλλάξει όρκους αγάπης στον ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό, πήρε την μεγάλη απόφαση να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να αποκτήσει ένα παιδάκι!

Πριν βιαστείτε, να σας προλάβω! Το ζευγάρι θέλει να αποκτήσει παιδάκι και θα το κάνει αλλά.. όχι με τον τρόπο που έχουμε όλοι στο μυαλό μας!

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισαν να κάνουν μια πολύ τρυφερή και γενναιόδωρη κίνηση και να γίνουν ανάδοχοι γονείς!

Καλώς ακούσατε! Λατρεύουν και οι δυο τα παιδιά, η Τζένη ειδικά έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο φιλάνθρωπος είναι, κι έτσι αποφάσισαν εφόσον έχουν την οικονομική δυνατότητα να στηρίξουν ένα παιδάκι που πραγματικά τους έχει ανάγκη!

Αυτά όλα που σας γράφω στο Vanda's μου τα μετέφερε άτομο που βρίσκεται πολύ κοντά στο περιβάλλον της Τζένης!

Εγώ με την σειρά μου θα τους πως μπράβο για την απόφαση αυτή!

Τζένη Μπαλατσινού: Στον πλαστικό πριν το γάμο! Δώρο επεμβάσεις από τον Βασίλη Κικίλια!

Αποκάλυψη τώρα! Δώρο επεμβάσεις έκανε ο Βασίλης Κικίλιας λίγο πριν τον γάμο στην Τζένη Μπαλατσινού! Στον πλαστικό βρέθηκε η παρουσιάστρια!

Είναι ένα από τα πολλά δώρα που της έκανε, βασικά! Ήδη ο πολύ ερωτευμένος Βασίλης της έχει κάνει αρκετά δώρα μεγάλης αξίας, ανάμεσα στα οποία και ένα αυτοκίνητο, αλλά και το σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο θα ζήσουν μετά το γάμο, το οποίο είναι εντυπωσιακό!

Και μετά από όλα αυτά, λοιπόν, ήρθε και η σειρά ενός άλλου δώρου, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ciao, πολύ προσωπικού για το πρώην μοντέλο!

Μια σειρά από επιλεκτικές αισθητικές επεμβάσεις τις οποίες πραγματοποίησε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και τις οποίες προσέφερε ο σύντροφός της, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα!

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μια πανέμορφη γυναίκα που έτσι κι αλλιώς δεν έχει ανάγκη από πολλά για να αναδείξει την εμφάνισή της! Γι αυτό και έκανε μια τεράστια αλλά επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ μετά την τηλεόραση!

Είναι όμως και πολύ ακομπλεξάριστη και ξέρει πολύ καλά ότι στον χώρο που κινείται και κάνει καριέρα πρέπει να είναι και να παραμείνει αψεγάδιαστη!

Γι αυτό και χρειάζονται μικρές και προσεγμένες επεμβάσεις ώστε να διατηρήσει το λαμπερό look της.

Ένα look που έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία να είναι αψεγάδιαστο τώρα, εν όψει του γάμου της, στο οποίο θέλει να είναι τέλεια! Αλλά και ο Βασίλης Κικίλιας, που πάντα θέλει να την ευχαριστεί και να την βλέπει να λάμπει αποφάσισε να της κάνει δώρο την περιποίηση που εκείνη επιθυμούσε!