Πάνος Καλλίτσης: Συγκλόνισε για την απόπειρα δολοφονίας του! «Με πυροβόλησαν στην καρδιά»!

Η περιγραφή που έκοψε ανάσες!

Πάνος Καλλίτσης: Συγκλόνισε για την απόπειρα δολοφονίας του! «Με πυροβόλησαν στην καρδιά»!

Συγκλόνισε την Μελέτη ο Πάνος Καλλίτσης, με τα όσα είπε για την απόπειρα δολοφονίας του.... «Με πυροβόλησαν στην καρδιά» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο γνωστός hair stylist, που έχει επιμεληθεί την εικόνα εκατοντάδων γυναικών από τον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, χώρο μίλησε στο Μετά τα μεσάνυχτα για το βράδυ εκείνο που παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

«Ήταν ένα Σάββατο που είχα πολύ δουλειά κι ήταν μια από τις πολύ ωραίες και συνηθισμένες ημέρες στη δουλειά... Είχαμε ξεχάσει κάτι σπιτί και γυρίσαμε να το πάρουμε. Μπαίνω στο σπίτι κι ανοίγω το γκαράζ... Έκλεινα πάντα το γκαράζ του σπιτιού μου σχεδόν ταυτόχρονα που έμπαινα. Η Έλενα μιλούσε στο τηλέφωνο και την ώρα που κατεβαίνουμε αντλαμβάνομαι ότι κάποιος τρέχει και μέχρι να κατέβει η ράμπα κατάφερε και μπήκε.

Είδα έναν άνθρωπο να μπαίνει και τον βλέπω με το δεξί μου μάτι, ήταν ντυμένος σαν catwoman. Tην ώρα εκείνη είπα «ωχ» και η Έλενα τρελάθηκε. Τη στιγμή εκείνη αυτόματα άνοιξα το γκαράζ και προσπάθησα να κάνω όπισθεν. Με το που σηκώθηκε η γκαραζόπορτα αυτός ενοχλήθηκε... Όταν προσπαθώ να κάνω όπισθεν πυροβόλησε. Έσπασαν τα τζάμια κι άρχισε να επικρατεί πανικός. Η Έλενα τον παρακαλούσε να μην πυροβολεί...Ήταν αληθινό κι έπρεπε να το αντιμετωπίσω» είπε ο γνωστός hairstylist. Δείτε τα σχετικά βίντεο αλλά και την απόφαση του δικαστηρίου:

Έλενα Χριστοπούλου: Αποκάλυψη «βόμβα» για το διαζύγιό της με τον Πάνο Καλλίτση - «Πάλεψα πολύ για το...»

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για το διαζύγιό της και τη συνέχεια στη ζωή της.

Παράλληλα η Χριστοπούλου τοποθετήθηκε και στα δικαστικά θέματα που έχουν προκύψει.

Αναλυτικά όσα είπε η Έλενα Χριστοπούλου για το διαζύγιό της με τον Πάνο Καλλίτση: «Είναι μία αλλαγή πολύ μεγάλη στη ζωή ένας χωρισμός και ειδικά μετά από τόσα χρόνια. Έρχομαι αντιμέτωπη με καταστάσεις που δεν θέλω να αντιμετωπίσω. Δύο έτη τώρα στρουθοκαμηλίζω. Συμβαίνουν πράγματα γύρω μου που ενώ μπορώ να αντιδράσω δεν θέλω να αντιδράσω, γιατί δεν θέλω να δώσω παραπάνω συνέχεια. Κρατιέμαι πολύ. Προσπαθώ να είμαι συνεπής με αυτά που νιώθω μέσα μου και αυτά που σκέφτομαι. Αν κάτσω να αντιδράσω με ο,τι ακούγεται, λέγεται και γράφεται μετά δεν θα κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου. Κι εγώ μέσα μου έχω καλοκαίρι και δεν θα μου το χαλάσει κανένας αυτό γιατί πάλεψα πολύ για το καλοκαίρι που έχω μέσα μου.

Αδικία δεν αισθάνομαι. Θα αισθανόμουν αν είχα ένα ατύχημα και δεν είχα το ένα πόδι μου ή είχα μία αρρώστια. Είναι στο παρελθόν, όμως με τον ένα τρόπο ή τον άλλο έρχεται στο προσκήνιο». Δείτε το σχετικό βίντεο: