Ξέσπασε πασίγνωστος Έλληνας κατά του Γεωργούλη! «Ντροπή! Είναι άσχετος με την πολιτική»

Τον άδειασε δημόσια!

Ξέσπασε πασίγνωστος Έλληνας κατά του Γεωργούλη! «Ντροπή! Είναι άσχετος με την πολιτική»

Πασίγνωστος Έλληνας ξέσπασε κατά του Αλέξη Γεωργούλη! «Ντροπή! Είναι άσχετος με την πολιτική» αναφέρει και τον αδειάζει κανονικά....

Ο ίδιος, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού, μίλησε με σκληρά λόγια κατά του Αλέξη Γεωργούλη που εκλέχθηκε ευρωβουλευτής.

Ο Αλέξης Γεωργούλης σου αρέσει;

Άλλη ντροπή. Δεν είναι σαν την Κουντουρά, που τη μισώ, τον Γεωργούλη τον συμπαθούσα και είναι φίλος μου.

Ξέσπασε πασίγνωστος Έλληνας κατά του Γεωργούλη! «Ντροπή! Είναι άσχετος με την πολιτική»

Του τηλεφώνησες να τους δώσεις συγχαρητήρια για την εκλογή του;

«Δεν λέω τέτοια πράγματα, εγώ τους ξεφτιλίζω. Είναι άσχετος με την πολιτική. Πρώτα πήγε από τη Νέα Δημοκρατία και μετά πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ και το άλλος τον δέχτηκε; Ξεφτίλες… » είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Αλέξης Γεωργούλης: H νέα αρχή στη ζωή του ηθοποιού!

Μια νέα αρχή στη ζωή του κάνει ο Αλέξης Γεωργούλης και με ένα βίντεο μας έδειξε πόσο ευτυχισμένος είναι με αυτό το νέο βήμα.

Ο ηθοποιός, άφησε στην άκρη για λίγο την υποκριτική και ασχολείται με την... πολιτική.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, βρίσκεται στις Βρυξέλλες με αφορμή τις πολιτικές του υποχρεώσεις και θέλησε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από την καθημερινότητά του.

Ο ίδιος, δημοσίευσε ένα βίντεο που τράβηξε από το κτίριο του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αλέξης Γεωργούλης: Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με το ταίρι του!

Στον παλμό των εκλογών, ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με το ταίρι του!

Ο ηθοποιός, που έβαλε υποψηφιότητα για να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωβουλή, είπε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram μία ανάρτηση... καρδιάς!

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, ο Αλέξης Γεωργούλης απεικονιζεται μαζί με την καλή του φίλη και πρώην συμπρωταγωνίστριά του στην σειρά Είσαι το Ταίρι μου, Βίκυ Σταυροπούλου, κρατώντας μια φωτογραφία με τους δύο τους, 18 χρόνια πριν.

Ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας: «Βίκυ!!! Δε θα σε άφηνα ποτέ για κανένα λόγο...!! 18 χρόνια η Βίκυ @vicky_stavropoulou_official_ στην καρδιά μου όπως φαντάζομαι και στη δική σας...»

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ο Αλέξης Γεωργούλης με το ταίρι του