Πάνος Καλλίτσης: Απογοητευμένος με τη νέα σχέση της Έλενας Χριστοπούλου! Δεν το περίμενε... (Βίντεο)

Ποιος είναι ο λόγος;

Πάνος Καλλίτσης: Απογοητευμένος με τη νέα σχέση της Έλενας Χριστοπούλου! Δεν το περίμενε... (Βίντεο)

Ο Πάνος Καλλίτσης εμφανίστηκε απογοητευμένος για τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του, Έλενας Χριστοπούλου, λέγοντας πως δεν το περίμενε!

Ο γνωστός make up artist μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» στον AlphaTV!

Συγκεκριμένα ο Καλλίτσης ρωτήθηκε για τη σχέση της Έλενας Χριστοπούλου με τον Τόλη Κότση και έδειξε την απογοήτευσή του.

«Η νέα σχέση της Έλενας ήταν κοινός φίλος μας. Τον γνώριζα από πριν. Όταν το έμαθα… Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, απλά δεν περίμενα πως θα συμβεί και στη δική μου οικογένεια. Για εμένα είναι αλλιώς τα πράγματα. Για εμένα οι γυναίκες των φίλων μου είναι έπιπλα. Είναι καναπεδάκια. Τέλος», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο

Πάνος Καλλίτσης: Συγκλόνισε για την απόπειρα δολοφονίας του! «Με πυροβόλησαν στην καρδιά»!

Συγκλόνισε την Μελέτη ο Πάνος Καλλίτσης, με τα όσα είπε για την απόπειρα δολοφονίας του.... «Με πυροβόλησαν στην καρδιά» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο γνωστός hair stylist, που έχει επιμεληθεί την εικόνα εκατοντάδων γυναικών από τον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, χώρο μίλησε στο Μετά τα μεσάνυχτα για το βράδυ εκείνο που παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

«Ήταν ένα Σάββατο που είχα πολύ δουλειά κι ήταν μια από τις πολύ ωραίες και συνηθισμένες ημέρες στη δουλειά... Είχαμε ξεχάσει κάτι σπιτί και γυρίσαμε να το πάρουμε. Μπαίνω στο σπίτι κι ανοίγω το γκαράζ... Έκλεινα πάντα το γκαράζ του σπιτιού μου σχεδόν ταυτόχρονα που έμπαινα. Η Έλενα μιλούσε στο τηλέφωνο και την ώρα που κατεβαίνουμε αντλαμβάνομαι ότι κάποιος τρέχει και μέχρι να κατέβει η ράμπα κατάφερε και μπήκε.

Είδα έναν άνθρωπο να μπαίνει και τον βλέπω με το δεξί μου μάτι, ήταν ντυμένος σαν catwoman. Tην ώρα εκείνη είπα «ωχ» και η Έλενα τρελάθηκε. Τη στιγμή εκείνη αυτόματα άνοιξα το γκαράζ και προσπάθησα να κάνω όπισθεν. Με το που σηκώθηκε η γκαραζόπορτα αυτός ενοχλήθηκε... Όταν προσπαθώ να κάνω όπισθεν πυροβόλησε. Έσπασαν τα τζάμια κι άρχισε να επικρατεί πανικός. Η Έλενα τον παρακαλούσε να μην πυροβολεί...Ήταν αληθινό κι έπρεπε να το αντιμετωπίσω» είπε ο γνωστός hairstylist.

Δείτε τα σχετικά βίντεο αλλά και την απόφαση του δικαστηρίου: