Αντώνης Ρέμος: Η καταστροφή που τον έστειλε στον πάτο! «Θα είχα μπλέξει στα ναρκωτικά, θα διέλυα το σπίτι μου»

Επέστρεψε από την κόλαση!

Αντώνης Ρέμος: Η καταστροφή που τον έστειλε στον πάτο! «Θα είχα μπλέξει στα ναρκωτικά, θα διέλυα το σπίτι μου»

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για τη μεγάλη καταστροφή που έζησε, πιάνοντας πάτο! Ο τραγουδιστής -όπως δήλωσε- θα μπορούσε να είχε πέσει στα ναρκωτικά και να διαλύσει το σπίτι του!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής συγκλονίζει!

Στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ στον AlphaTV θα βρεθεί απόψε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος κάνει τρομερές αποκαλύψεις για τη ζωή του και τις δύσκολες ώρες που πέρασε!

Ο Ρέμος έφτασε ένα βήμα από την καταστροφή, λέγοντας αρχικά: «Μέσα από την περιπέτεια που είχα με την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο ήμουν στο χείλος του γκρεμού ή μάλλον είχα πέσει από τον γκρεμό και κρατιόμουν από ένα κλαδάκι. Με έσωσε ότι δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά, σήκωσα τα μανίκια και πήγα και δούλεψα οπουδήποτε και κατηγορήθηκα και γι’ αυτό: «Ο Αντώνης Ρέμος πάει σε γάμους, σε βαφτίσια». Ναι, δεν ντρέπομαι να το πω, πήγα σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη και ήθελαν να ακούσουν τη μουσική μου, είτε ήταν γάμος, είτε βαφτίσια, είτε γιορτή, δεν με ενδιέφερε. Πήγα παντού. Γύρισα από την κόλαση δουλεύοντας ασταμάτητα και δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά»

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής είπε: «Θεωρώ ότι η μεγάλη μου χαρά και η ευτυχία είναι ότι αυτές οι στιγμές δεν πήραν κάτι από τη ζωή μου, δεν μου πήραν την υγεία, δεν μου πήραν το μυαλό. Θα μπορούσα να έχω χάσει το μυαλό μου, θα μπορούσα να είχα μπλέξει με πάθη, με ναρκωτικά, να διαλυθεί το σπίτι μου, να διαλυθεί η μάνα μου, η αδερφή μου, η οικογένειά μου και στάθηκα όρθιος. Βέβαια, πιστεύω ότι ο Θεός, όταν σου φέρνει το πρόβλημα, σου φέρνει και κάποια παυσίπονα, κάποια ίαση, ένα φάρμακο, αντίδοτο. Έτσι, μου έφερε έναν άνθρωπο, την Υβόννη που παντρευτήκαμε και κάναμε την Ελενίτσα μας». Μάλιστα πρόσφατα υπήρχε και δικαστική εξέλιξη για το θέμα!

Αντώνης Ρέμος: Το αστρονομικό ποσό που κέρδισε μέσα σε μια νύχτα!

Πλουσιότερος κατά πενταψήφιο αριθμό ευρώ έγινε ο Αντώνης Ρέμος. Μέσα σε μια νύχτα ο τραγουδιστής κέρδισε ένα αστρονομικό ποσό.

Ο Αντώνης Ρέμος κατέλαβε την τρίτη θέση και κέρδισε ένα υπέρογκο ποσό.

Ο τραγουδιστής συμμετείχε σε ευρωπαϊκό τουρνουά πόκερ, όπου κατέλαβε την τρίτη θέση ανάμεσα σε 256 συμμετέχοντες, όπως χαρακτηριστικά γράφτηκε στο περιοδικό Gala και κέρδισε 60.000 ευρώ.

Αντώνης Ρέμος: Το αστρονομικό ποσό που κέρδισε μέσα σε μια νύχτα!

Η είδηση αυτή σχολιάστηκε από τον Νίκο Γεωργιάδη και τον Πέτρο Κωστόπουλο στην εκπομπή «Όλα λάθος» στο Open tv, όπου αποκάλυψαν πως κέρδισε συγκεκριμένα 60.490 ευρώ.

Αντώνης Ρέμος: "Βελούδινο διαζύγιο" για τον τραγουδιστή! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Αποκλειστικό ρεπορτάζ φωτιά έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr για τον Αντώνη Ρέμο! Είναι οριστικό! "Βελούδινο διαζύγιο" για τον τραγουδιστή και... συνεργάτη του!

Όλα όσα συνέβησαν στη ζωή του Αντώνη Ρέμου τον τελευταίο καιρό θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες ο Ρέμος σταματάει την συνεργασία του με τον Παπαθεοχάρη και για την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ του επιχειρηματία και του καλλιτέχνη έγινε μια συζήτηση και διέκοψαν για την ώρα την μεταξύ τους συνεργασία...

Ο Αντώνης Ρέμος θα παραμείνει τον φετινό χειμώνα στην συμπρωτεύουσα και μετά τον Ιανουάριο ενδέχεται να ξανά κατέβει στην Αθήνα, όπως αναφέρουν οι πηγές μου!

Αιτία του "βελούδινου διαζυγίου" του με τον επί χρόνια συνεργάτη του αλλά και επιστήθιο φίλο του, Γιάννη Παπαθεοχάρη, ήταν ότι ο καλλιτέχνης ήθελε να ηρεμήσει και να δοκιμάσει τον εαυτό του και σε έναν άλλον χώρο πολύ μικρότερο που κατά την δική του άποψη του ταιριάζει περισσότερο!