Σάκης Ρουβάς: Σε πελάγη ευτυχίας! Ανακοίνωσε τα νέα!

Συγχαρητήρια!

Σάκης Ρουβάς: Σε πελάγη ευτυχίας! Ανακοίνωσε τα νέα!

Σε πελάγη ευτυχίας το αγαπημένος τραγουδιστής, Σάκης Ρουβάς! Πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε τα νέα!

Είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και συγκεκριμένα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πριν από λίγες ώρες, λοιπόν, ο Σάκης θέλησε να μοιραστεί κάποια ευχάριστα νέα και με μια ανάρτησή του έκανε γνωστό πως πλέον κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι!

Προφανώς και στο πλευρό του, στην χαρά του αυτή, βρίσκεται η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη!

Δείτε το βίντεο που ανέβασε και πάρτε και μια γεύση από το νέο του τραγούδι παρακάτω:

Σάκης Ρουβάς: Το πέμπτο "παιδί" του με την Κάτια! Υλικό στη δημοσιότητα!

Υλικό ήρθε στη δημοσιότητα από το πέμπτο... παιδί του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη. Είδηση-κόλαφος για τα κορίτσια όλου του κόσμου!

Ο τραγουδιστής έγινε αγρότης και όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ίδρυσε εταιρία με κύρια δραστηριότητα στον τομέα πρωτογενούς παραγωγής και ενέργειας! Οι εγκαταστάσεις και οι δράσεις της εταιρίας θα είναι στον νομό Καρδίτσας!

Ο τραγουδιστής μίλησε στους δημότες της περιοχής και τους ανακοίνωσε τα σχέδια του καθώς και ότι είναι πολύ χαρούμενος γι'αυτό του το εγχείρημα και νιώθει σαν να περιμένει το 5ο του παιδί: "Με την Κάτια είναι σαν να περιμένουμε να είναι το 5ο μας παιδί", δήλωσε χαρακτηριστικά! Να σας ζήσει Σάκη μου...

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Εκείνος της χαϊδεύει τα μαλλιά κι εκείνη ούτε που τον κοιτάει!

Βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη σε μια όχι και τόσο ρομαντική τους στιγμή! Εκείνος να της χαϊδεύει τα μαλλιά κι εκείνη ούτε που τον κοιτάει!

Τι συμβαίνει με το ζεύγος;

Το βίντεο που θα σας παραθέσει το Youweekly.gr ανήκει στο παρελθόν, και συγκεκριμένα πριν λίγους μήνες, όταν πρωτοξεκίνησαν οι φήμες πως μεταξύ τους δεν είναι καλά και οδεύουν για το διαζύγιο...

Οι δυο τους μαζί με τα παιδιά, βρίσκονταν στη Μύκονο και η κάμερα του Mykonos Live τους απαθανάτισε να τρώνε σε ένα πολύ γνωστό εστιατόριο!

Παρακάτω θα δείτε πως ο τραγουδιστής είναι πολύ στοργικός και τρυφερός ως προς την σύντροφό του αλλά εκείνη φαίνεται να μην έχει όρεξη και να είναι ενοχλημένη και προβληματισμένη από κάτι...

Χαρακτηριστικά σε μια σκηνή του βίντεο, ο Σάκης της χαϊδεύει στοργικά το μαλλί κι εκείνη δεν του ρίχνει ούτε ένα βλέμμα αγάπης!

Αλλά... μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις! Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας!

Πώς φωνάζει τον Σάκη Ρουβά η Κάτια;

Aπό εκεί που δεν το περίμενε του ήρθε του Σάκη Ρουβά!

Ο ίδιος βρέθηκε στην παρουσίαση των χαλιών της Δέσποινας Μοιραράκη και η Δέσποινα είχε διάθεση για αποκαλύψεις!

«Η Κάτια φωνάζει τον Σάκη... Σακ» τόνισε και ο σταρ έμεινε να την κοιτάει άφωνος! Δείτε το σχετικό βίντεο: