Ποια Τζούλια; Άλλες δύο πασίγνωστες Ελληνίδες παίζουν σε ταινία του Σειρηνάκη!

Ποιες είναι;

Ποια Τζούλια; Άλλες δύο πασίγνωστες Ελληνίδες παίζουν σε ταινία του Σειρηνάκη!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου άνοιξε το δρόμο και δύο ακόμη πασίγνωστες Ελληνίδες παίζουν σε αισθησιακή ταινία του Σειρηνάκη!

Δυστυχώς όμως το ελληνικό κοινή δεν θα μπορέσει να τις απολαύσει!

Το ότι πολλές διάσημες Ελληνίδες έχουν περάσει από το γραφείο του Δημήτρη Σειρηvάκη προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πρώτη επαφή για μια ενδεχόμενη συνεργασία, είναι κάτι που και ο ίδιος έχει παραδεχτεί.

Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξε σε συνέντευξή του στο Down Town από την εταιρεία παραγωγής του έχει περάσει το… 60% της ελληνικής σόουμπιζ, κάτι που επιβεβαιώνουν και άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του δαιμόνιου παραγωγού.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται στα πηγαδάκια της ελληνικής ερωτικής βιομηχανίας, ο Σειρηνάκης το πήγε ένα βήμα παραπέρα καταφέρνοντας να κλείσει το deal της δεκαετίας που θα εκτόπιζε σε πωλήσεις ακόμα και το «Απαγορευμέvο» DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Και δώστε έμφαση στο «θα».

Περί ης ο λόγος;

Πληροφορίες εκ των έσω αναφέρουν ότι τουλάχιστον δύο πασίγνωστες Ελληνίδες έχουν ήδη πραγματοποιήσει γυρίσματα αισ&ησιακής ταινίας, την οποία όμως -για κακή του τύχη- το ελληνικό κοινό δεν θα καταφέρει να παρακολουθήσει ποτέ. Ο λόγος; Δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα.

Αυτή ήταν και η συμφωνία των συγκεκριμένων γυναικών με τον Σειρηvάκη, με τον παραγωγό να παραδέχεται πως πράγματι πολλές Ελληνίδες τον πλησίασαν για να γυρίσουν ταινίες αλλά μόνο υπό την προϋπόθεση ότι το υλικό θα είναι διαθέσιμο στη Σαουδική Αραβία και σε καμία περίπτωση στην Ελλάδα.

Το πικάvτικο της όλης υπόθεσης είναι το γεγονός πως μία εκ των «τολμηρών» που έχει ήδη γυρίσει την πρώτη της ταινία με την υπογραφή της S Entertainment είναι τόσο διάσημη που θα κατάφερνε να σαρώσει από το πρώτο δεκάλεπτο της κυκλοφορίας του DVD της.

Φυσικά, δεν είναι η μοναδική που άφησε «δυνατό» υλικό, μιας και όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του σε εκπομπή του ΑΝΤ1 οι Ελληνίδες που έχουν δεχτεί να γυρίσουν ταινίες με τέτοιου είδους περιεχόμενο που δεν θα φτάσει στα χέρια του κοινού της χώρας μας είναι πολλές.

Όπως αντιλαμβάνεστε ο δαιμόνιος παραγωγός έχει στα χέρια του έναν πραγματικό θησαυρό. Τόσο πολύτιμο, όσο και απαγορευμένο…

Πηγή: dailymedia.gr

Δημήτρης Σειρηνάκης: Αποκάλυψε πως γίνονται τα casting στις ταινίες του!

Στη Νάνσυ Φαφούτη και στο περιοδικό DownTown έδωσε συνέντευξη ο σκηνοθέτης και παραγωγός ερωτικών ταινιών, Δημήτρης Σειρηνάκης.

Ο ίδιος δεν δίστασε να αποκαλύψει πόσα χρήματα βγάζουν οι πορνοσταρ στην Ελλάδα αλλά και αν γδύνονται τελικά οι ηθοποιοί ή όχι! Διαβάστε παρακάτω...

Πώς γίνεται ένα casting;

Τα casting γίνονται στο γραφείο και ακολουθεί μια συζήτηση. Δεν έχει να κάνει με σεξ. Το πρώτο πράγμα που κοιτάω είναι ο χαρακτήρας, γιατί όσο καλό σεξ και να κάνεις, τι να μου πει αν εσύ εκείνη την ώρα προσβάλλεις τον παρτενέρ σου; Οπότε «διαβάζω» τον άνθρωπο που έχω απέναντί μου και προσπαθώ να τον καταλάβω από τον τρόπο που θα μου πει «ευχαριστώ» όταν του δώσω τον καφέ, από τον τρόπο που θα κάτσει. Θέλω τα παιδιά με τα οποία συνεργάζομαι να έχουν παιδεία.

Άρα, κανείς δεν γδύνεται σε αυτό το casting;

Όχι φυσικά. Για ποιο λόγο; Νομίζεις ότι δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι γυμνή μια γυναίκα όταν φοράει ρούχα; Δεν είναι σαν τα casting στις τσόντες. Μιλώντας για παιδεία και ηθική, θα ήθελα να σου πω μια ιστορία. Η Κατερίνα είναι Ρωσίδα πορνοστάρ της Sirina, είναι γυναικάρα, κάνει χορό σε strip show και γυρίζει ερωτικές ταινίες αφιλοκερδώς, γιατί προσφέρει τον μισθό της σε φορέα με σπαστικά παιδιά.

Για την ακρίβεια μου έστειλε τα εξής μήνυμα: «Ήμουν στο φανάρι και είδα μία μάνα χωρίς παπούτσια μαζί με το παιδί της που ζητούσε ελεημοσύνη. Νιώθω ξεφτίλα μέσα μου που δεν μπορώ να βοηθήσω αυτή την κοπέλα. Το μόνο που μπορώ να κάνω για να τη βοηθήσω είναι να κάνω σεξ, γιατί αυτό ξέρω να κάνω και αυτό μου αρέσει. Έχεις πρόβλημα από εδώ και πέρα να διαλέξεις έναν φορέα με σπαστικά παιδιά και όλα τα χρήματα να πηγαίνουν εκεί; Εγώ έτσι μπορώ να βοηθήσω και έτσι νιώθω καλά». Και να φανταστείς ότι αυτή την κοπέλα μπορεί κάποιος να την κατακρίνει και να την πει «καριόλα». Και μπορεί κάποιος που είναι εφοριακός, τραπεζικός, να έχει σπουδάσει ΑΣΟΕ, να φαίνεται κύριος στην κοινωνία και να είναι εκβιαστής.