Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μπηχτές και αιχμές για άλλη εκπομπή! Την εξόργισαν! (Βίντεο)

Τι έχει συμβεί;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μπηχτές και αιχμές για άλλη εκπομπή! Την εξόργισαν! (Βίντεο)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί στο Happy Day του AlphaTV άφησε αιχμές για άλλη εκπομπή!

Η παρουσιάστρια έδειξε την ενόχλησή της για σχόλια που έχουν γίνει!

Όλα ξεκίνησαν όταν το πάνελ σχολίασε τη συνέντευξη της Λάουρα Νάργες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τις κριτικές που γίνονται για τα κιλά.

Τότε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος είπε: «Αυτά να τα ακούν αυτοί που κρίνουν τηλεοπτικές εκπομπές για το αν σχολιάσουν ή κάνουν πλάκα με τα κιλά, ενώ ίσως κάποια φορά, κάποιοι συνάδελφοί τους ή οι ίδιοι έχουν κρίνει και δεν έχουν δώσει την ευκαιρία σε κάποιον να δώσει συνέντευξη λόγω κιλών».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε διευκρινίσεις και ο συνεργάτης της είπε: «Πολλοί συνάδελφοί μας κατά διαστήματα, μέσα στα χρόνια, κράζουν τηλεοπτικές εκπομπές άλλες που μπορεί να έκαναν πλάκα άλλος για τα κιλά και τους λένε ρατσιστές κλπ και ίσως συνάδελφοί τους των περιοδικών έχουν κάνει τα ίδια και χειρότερα σε άλλους ανθρώπους, αλλά δεν τα συζητάνε αυτά τα θέματα γιατί προφανώς τους αφορούν πιο άμεσα».

«Εδώ έτυχε εμένα, μου είπαν, σε εκπομπή σχολίαζαν για το αν γίνεται photoshop ή δε γίνεται και κοίτα πώς είναι με ρετούς και πώς είναι χωρίς ρετούς, όταν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές αυτής της εκπομπής αν τους δεις στο Instagram τους από το ρετούς δεν τους καταλαβαίνεις», ήταν τα λόγια της Σταματίνας.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ανακοίνωσή της για τη «βόμβα» με τον Δήμο Βερύκιο στην εκπομπή της! (Βίντεο)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε την ανακοίνωση μέσω του Happy Day στον AlphaTV για την «βόμβα» που έσκασε στην εκπομπή της με τον Δήμο Βερύκιο!

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στους τηλεθεατές!

Συγκεκριμένα η Σταματίνα αναφέρθηκε στον Δήμο Βερύκιο, ο οποίος μέχρι το τέλος της σεζόν δεν θα κάνει σύνδεση με την εκπομπή της, επιβεβαιώνοντας και το ρεπορτάζ του youweekly.gr!

Αναλυτικά: «Θέλω λίγο να κοιτάξω τους τηλεθεατές μας στα μάτια και να τους ενημερώσω για μία εξέλιξη που έχει σχέση με την εκπομπή μας. Κανονικά τώρα και συγκεκριμένα σε μερικά λεπτά, συνδεόμαστε εδώ και πολλά χρόνια, από την αρχή της εκπομπής, με το ραδιόφωνο για την ραδιοζεύξη με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου. Σήμερα αυτό δεν θα συμβεί γιατί από χθες είμαστε επίσημα σε προεκλογική περίοδο και η διοίκηση του Alpha αποφάσισε το Happy Day να εστιάσει στο πιο Happy κομμάτι του και να μην σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις μιας και αυτό συμβαίνει σε πάρα πολλές εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Εμείς, επειδή μπορούμε να παίζουμε μπάλα και στα δύο γήπεδα, είπαμε αυτές τις τρεις εβδομάδες που απομένουν μέχρι να τελειώσει η σεζόν να σας κάνουμε παρέα με πιο χιουμοριστικά θέματα, με πιο ωραία διάθεση και να σας κάνουμε να χαμογελάτε.

Θέλω σε αυτό το σημείο μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου για τις πολύ ωραίες συζητήσεις που έχουμε κάνει, για τα ρεπορτάζ που μας έχουν μεταφέρει, γι’ αυτές τις συζητήσεις που κατά καιρούς έχουν αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού και εκτός τηλεοπτικού αέρα. Η επικαιρότητα και η ενημέρωση θα επιστρέψουν από τον Σεπτέμβριο στο Happy Day. Γι’ αυτές τις τρεις εβδομάδες, πιο χαλαρά, πιο χαμογελαστά, πιο εύθυμα, χωρίς πολιτικές συζητήσεις που ούτως ή άλλως όπου και αν κάνετε ζάπινγκ αυτές τις ημέρες, τις ακούτε».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πάγωσε το χαμόγελό της την ώρα που ανακοίνωσε τον θάνατο στην εκπομπή... (Βίντεο)

To χαμόγελο της Σταματίνας Τσιμτσιλή πάγωσε την ώρα που ανακοίνωσε τον θάνατο που συγκλόνισε τους πάντες στην εκπομπή της στον AlphaTV «Happy Day».

Η παρουσιάστρια, όπως και όλοι στο πάνελ, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Ο θάνατος του Πάνου Ζάρλα, του πρώην παίκτη του Power of Love, σόκαρε όλο τον κόσμο!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής την είδηση στην εκπομπή της, με την παρουσιάστρια να χάνει το χαμόγελό της, όπως και το υπόλοιπο πάνελ του Happy Day.

Μάλιστα το γεγονός πως ο Ζάρλας είχε τα γενέθλιά του σήμερα, κάνει ακόμη πιο τραγικό το συμβάν με το θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα στη λεωφόρο Συγγρού!

Δείτε όλα όσα είπε