Σίσσυ Χρηστίδου: To "καρφί" για το ρετούς στην φωτογραφία της!

Η αιχμηρή απάντηση της! Αποστόμωσε τον...

Σίσσυ Χρηστίδου: To

Ένα απίστευτο καρφί για το δήθεν ρετούς στην φωτογραφία της, πέταξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Για την ιστορία να πούμε πως χθες, η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφία της να ποζάρει με μαγιό και... το ένα της δάχτυλο έλειπε.

Το γεγονός αυτό σχολίασε στην εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο! Ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να απαντήσει τόσο σε όσους την σχολίασαν αλλά και στον Νίκο Μουτσινά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με δυο αναρτήσει τους αποστόμωσε όλους.

Σίσσυ Χρηστίδου To 'καρφί' για το ρετούς στην φωτογραφία

Σίσσυ Χρηστίδου To 'καρφί' για το ρετούς στην φωτογραφία

Δύσκολες ώρες για τη Σίσσυ Χρηστίδου! Έφυγε ο γιος της...

Δύσκολες ώρες περνάει η Σίσσυ Χρηστίδου, αφού ο γιος της έφυγε για.. τριήμερη.

Η παρουσιάστρια θέλησε να τρολάρει τον εαυτό της με ένα χιομουριστικό βίντεο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικά βίντεο όπου έλεγα χιουμοριστικά στους διαδικτυακούς της φίλους πως περνάει δύσκολες ώρες, αφού ο γιο της λείπει για τριήμερη στην Άνδρο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μεγάλη αδυναμία στους γιους της και δεν μπορεί να τους αποχωρίζεται, αφού ανησυχεί πολύ.

Σίσσυ Χρηστίδου: "Έχασε" το δάχτυλό της! Φωτογραφία - απόδειξη!

Φωτογραφία - απόδειξη! Η παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου, "έχασε" το δάχτυλό της! Τι συνέβη; Αποκάλυψη τώρα στο youweekly.gr!

Την κατέστρεψε το photoshop ή τραβήχτηκε από λάθος οπτική γωνία;

Η παρουσιάστρια του OPEN είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της!

Πρόσφατα, μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό, ξαπλωμένη σε μια αιώρα η οποία όμως ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων! Παρατηρήστε την καλά, βλέπετε κάτι παράξενο;

Σίσσυ Χρηστίδου:

Κι όμως, με μια πρώτη ματιά δεν μπορεί κάποιος να το διακρίνει αλλά... στο αριστερό της χέρι της λείπει ένα δάχτυλο! Αντί για 5 έχει 4...

Σίσσυ Χρηστίδου:

Λέτε κακό photoshop;

Εμείς πάντως πιστεύουμε πως έχει περάσει το τέταρτο δάχτυλό της πίσω από το δίχτυ γι αυτό και το έχει... χάσει!

Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία με το... υπερβολικό ρετούς! Έμεινε μισή μόνο στο... instagram!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έμεινε μισή μετά τον χωρισμό με τον Θοδωρή Μαραντίνη αλλά... μόνο στο instagram! Μια φωτογραφία με υπερβολικό ρετούς, μας τράβηξε την προσοχή και δεν μπορούσαμε να μην το σχολιάσουμε σα γεγονός!

Γενικά, η παρουσιάστρια του OPEN, όπως και κάθε γυναίκα που βρίσκεται είτε μέσα στον χώρο της θέασης είτε όχι πλέον χρησιμοποιεί φίλτρα στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media, όμως κάπου πρέπει να υπάρχει κι ένα όριο. Δεν νομίζετε;

Όχι ότι μας πειράζει! Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, όπως το θέλει αλλά... όταν εκτίθεσαι και μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες δεν είναι ωραίο να παραποιείς τόσο την... αλήθεια!

Να τονίσουμε πως θεωρούμε την Σίσσυ Χρηστίδου μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, με ένα τέλειο πρόσωπο αλλά... την αλήθεια πρέπει να την λέμε...

Δεν θα θέλαμε, όμως, να σχολιάσουμε κάτι άλλο γιατί όπως λένε... μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις οπότε ρίξτε μια ματιά παρακάτω και τα συμπεράσματα δικά σας...

Φωτογραφίες που έχει στο instagram account της

Σίσσυ Χρηστίδου:

Σίσσυ Χρηστίδου:

undefined

Φωτογραφίες από φωτογράφους και πλάνα από την τελευταία της εκπομπή την Κυριακή που μας πέρασε...

Σίσσυ Χρηστίδου:

Σίσσυ Χρηστίδου:

Σίσσυ Χρηστίδου:

Σίσσυ Χρηστίδου:

Μήπως δεν είναι photoshop κι έχει απλά βρει τις πόζες που την κολακεύουν στις φωτογραφίες; Τι να πούμε, δεν ξέρουμε... Εμείς πάντως μια διαφορά ανάμεσα στις φωτογραφίες την παρατηρούμε, εσείς;

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Το μυστικό ραντεβού! "Θέλω το σπίτι και τα λεφτά"!

"Θέλω το σπίτι και τα λεφτά" - Αποκάλυψη για το μυστικό ραντεβού του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου! Το περιστατικό που δεν έμαθε κανείς!

Ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ εύκολος, ιδιαίτερα εάν στη μέση υπάρχουν παιδιά αλλά και κοινά περιουσιακά στοιχεία! Και αν τα δυο εμπλεκόμενα πρόσωπα είναι διάσημα, τότε τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο.

Αυτή είναι η περίπτωση του τραγουδιστή και της παρουσιάστριας του OPEN, οι οποίοι βρέθηκαν στη δίνη ενός χωρισμού, πολύ επώδυνου και πολύ δημόσιου, ο οποίος φαίνεται ότι δεν θα τελειώσει έτσι εύκολα!

Πριν από λίγες ημέρες το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στο σπίτι το οποίοι μοιράστηκαν πολλά χρόνια, στα Μελίσσια, και η συνάντηση είχε ως σκοπό να τα βρουν! Όχι να τα βρουν για να μείνουν μαζί, όμως, αλλά να τα βρουν για το πως θα χωρίσουν...

Τι ζήτησε τι της δίνει

Με την ένταση ανάμεσά τους να είναι κάτι παραπάνω από εμφανή, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου προσπαθούν να κάνουν τον χωρισμό τους όσο πιο ανώδυνο γίνεται. Ενώ το ζευγάρι ανακοίνωσε το τέλος, κάποιες απόπειρες επανασύνδεσης φαίνεται ότι έγιναν, έπεσαν στο κενό και μάλιστα πριν από λίγο καιρό ήρθε και η τελική πράξη αυτού του χωρισμού, όταν μετά το Πάσχα, η Σίσσυ κυριολεκτικά πέταξε έξω τον πρώην σύζυγό της, από το σπίτι τους στα Μελίσσια!