Χριστίνα Μπόμπα: Έτοιμη για το επόμενο βήμα στην ζωή της!

Η φωτογραφία που το επιβεβαιώνει!

Χριστίνα Μπόμπα: Έτοιμη για το επόμενο βήμα στην ζωή της!

Η πανέμορφη Χριστίνα Μπόμπα είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα στην ζωή της!

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράστηκε αυτό το ευχάριστο γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε ένα Q&A στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και πολλοί από τους followers της, της έθεσαν κάποια ερωτήματα.

Μεταξύ άλλων ήταν και το αν πρόκειται να ανοίξει κανάλι στο Youtube, με την ίδια να απαντά πως το σκέφτεται.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι πολύ δραστήρια και της αρέσει να δοκιμάζει πράγματα και να κάνει νέα βήματα στα επαγγελματικά της.

Οπότε, περιμένουμε να δούμε πότε θα πάρει την απόφαση να γίνει Youtuber και να κάνει το επόμενο επαγγελματικό βήμα.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη για τα κιλά της!

Μια αποκάλυψη για τα κιλά της έκανε η Χριστίνα Μπόμπα!

Πάει το μυαλό σας πόσο μπορεί να ζυγίζει;

Η Χριστίνα Μπόμπα η οποία τους τελευταίους μήνες έχει μοιράσει την ζωή της σε Ελλάδα και Άγιο Δομίνικο λόγω του Σάκη Τανιμανίδης είναι καθημερινή χρήστης του Instagram.

Πριν από λίγες ώρες θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων και ένας την ρώτησε πόσα κιλά είναι. Η Χρίστινα, δεν δίστασε να απαντήσει είναι 60 κιλά.

Μπομπα

Χριστίνα Μπόμπα: Το μπικίνι των 120 ευρώ που ξετρελαίνει τον Σάκη Τανιμανίδη!

Αυτό είναι το μπικίνι που φοράει η Χριστίνα Μπόμπα και ξετρελαίνει τον Σάκη Τανιμανίδη! Κοστίζει 120 ευρώ!

Η επίσκεψη-έκπληξη της Βάσιας Κωσταρά στον Άγιο Δομίνικο ήταν αρκετή για να αλλάξει την καθημερινότητα της Χριστίνας και να την κάνει να αισθανθεί και πάλι παιδί! Λίγο πριν γιορτάσει την πρώτη της επέτειο γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της Σάκη, η κυρία Τανιμανίδη κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο με την κολλητή της Βάσια και μαζί να περάσουν ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές κάτω από τον ήλιο της Καραϊβικής.

Εδώ και περίπου μία εβδομάδα η Χριστίνα με τον Σάκη της φιλοξενούν την εντυπωσιακή σχεδιάστρια μόδας και συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, Βάσια Κωσταρά, με εκείνη να απολαμβάνει στο φουλ το κάθε λεπτό! Το ζευγάρι δείχνει απλόχερα τη φιλοξενία του ξεναγώντας την ξανθιά καλλονή σε όλα τα highlights του νησιού και τη μυεί στις ομορφιές του τόπου με τρομερή όρεξη και διάθεση. Κάθε πρωί ξεκινούν τη μέρα με ένα πλούσιο brunch και smoothies για ενέργεια, μετά επισκέπτονται τα supermarkets για προμήθειες, κάνουν shopping στις τοπικές αγορές και στα παζάρια, ενώ ύστερα από όλες αυτές τις κοπιαστικές δραστηριότητες ακολουθούν τα καλύτερα: Σούπερ δροσερές βουτιές στα τιρκουάζ νερά με ατέλειωτο κολύμπι και snorkeling, όπου οι δύο φίλες εξερευνούν τις ομορφιές του βυθού με μάσκα, αναπνευστήρα και το ανάλογο summer style (φυσικά), δοκιμάζοντας sexy εμπριμέ μπικίνι με tropical λουλούδια − εννοείται πως τα έφερε στη βαλίτσα της η Βάσια και φέρουν την υπογραφή της! Με υπέροχα κορμιά και οι δύο, μαυρισμένες και σούπερ fit, απολαμβάνουν τα πιο συναρπαστικά θαλάσσια σπορ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ρίχνοντας το Instagram και δημιουργώντας φρενίτιδα στους followers!

Μπομπα και φιλη

Βρήκαμε τι φοράνε

H Χριστίνα με μπικίνι (€120) και η Βάσια με μπικίνι (€160), όλα Vassia Kostara