Βικτώρια Καρύδα: Η ανδρική φιγούρα που βρίσκεται στο πλευρό της μετά την δολοφονία του συζύγου της!

Ο άνδρας που την έκανε χαμογελά!

Βικτώρια Καρύδα: Η ανδρική φιγούρα που βρίσκεται στο πλευρό της μετά την δολοφονία του συζύγου της!

Μια ανδρική φιγούρα βρίσκεται στο πλευρό της Βικτώριας Καρύδα μετά την δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Power of love, έχει στραφεί στους φίλους της για να βρει την δύναμη να μην πέσει ξανά στην θλίψη των πρώτων ημερών της τραγωδίας.

Βέβαια, η απώλεια του Γιάννη Μαρκή δεν είναι το μόνο άσχημο γεγονός στη ζωή της, αφού η μητέρα της το πιο αγαπημένο της πρόσωπο έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η ίδια είχε μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου και είχε ξεσπάσει σε κλάματα.

Μπορεί η Βικτώρια Καρύδα στην Ελλάδα να μην έχει πολλά κοντινά της πρόσωπα, ωστόσο αυτά τα λίγα είναι και τα πιο σημαντικά που την κάνουν να χαμογελά και να είναι δυνατή για τα παιδιά της, τα οποία λεπτό δεν μπορούν να ξεχάσουν τον μπαμπά τους.

Ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στο πλευρό της είναι ο καλός της φίλος make up artist Προκόπιος Μακρυλάκης. Μάλιστα, είχαν πάει μαζί στον Λυκαβηττό για να αθληθούν, ενώ επισκέφτηκαν και την εκκλησία.

Βικτώρια Καρύδα Η ανδρική φιγούρα που βρίσκεται στο πλευρό της

Βικτώρια Καρύδα Η ανδρική φιγούρα που βρίσκεται στο πλευρό της

Βικτώρια Καρύδα: Εσπευσμένα σε νοσοκομείο! Τι συνέβη;

Αποκλειστικό ρεπορτάζ "φωτιά" μόλις έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Βικτώρια Καρύδα! Τι συνέβη; Αποκάλυψη τώρα!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας μεταφέρω τα όσα μόλις έμαθα από πολύ έμπιστο άνθρωπο!

Σύμφωνα με τις πηγές μου η Βικτώρια Καρύδα, το απόγευμα προς βράδυ Δευτέρας μεταφέρθηκε σε γνωστό νοσοκομείο!

Συγκεκριμένα, μετά την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου έκανε και την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την ανεξιχνίαστη μέχρι στιγμής δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, ήταν ψυχολογικά καταρρακωμένη και αισθάνθηκε μια κάποια αδιαθεσία και ζαλάδα!

Γι αυτό, για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε σε ένα νοσοκομείο όπου έμεινε λίγη ώρα...

Είναι γνωστό, όπως αποκάλυψε και η ίδια πως έχει χάσει τον ύπνο της και συχνά στα όνειρά της βλέπει τον σύντροφό της και ξεσπάει σε κλάματα!

Τα πράγματα ακόμα δεν έχουν επουλωθεί και ούτε ξέρουμε αν θα γίνει αυτό ποτέ...

Κουράγιο...

Βικτώρια Καρύδα: Ξέσπασε σε κλάματα για τον Γιάννη Μακρή! «Έρχεται στον ύπνο μου και...» (Βίντεο)

Η Βικτώρια Καρύδα λύγισε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου», μιλώντας για τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή!

Η αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε για πρώτη φορά στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή η Βικτώρια Καρύδα ζει το απόλυτο δράμα και ακόμη δεν έχει συνέλθει απ'ό,τι έχει συμβεί!

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έβαλε τα κλάματα στη συνέντευξη, καθώς οι έντονες αναμνήσεις και το σοκ της απώλειας την έχουν συγκλονίσει

«Δεν ξέρω τι ήταν πριν, όταν τον γνώρισα ήταν ψυχούλα, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μια μέρα θα τον χάσω», ανέφερε η Βικτώρια όταν δάκρυσε!

Στη συνέχεια μίλησε για τα όνειρα που βλέπει στον ύπνος της, συγκλονίζοντας ακόμη και την παρουσιάστρια: «Τον έβλεπα στον ύπνο μου και τον ρωτούσα ποιος και γιατί. Του ζητούσα να με πάρει αγκαλιά Πριν μερικές μέρες τον είδα που πηγαίναμε βόλτα και του είπε πόσο μου έχεις λείψει. Ξύπνησα και νόμιζα ότι ένιωθα τα χέρια του».

Δείτε το απόσπασμα

Βικτώρια Καρύδα: Ούρλιαζε και χτυπιόταν στην Στεφανίδου! Η κρίση πανικού και ο «σεισμός»!

Ούρλιαζε και χτυπιόταν η Βικτώρια Καρύδα στην Τατιάνα Στεφανίδου! Τι συνέβη με την κρίση πανικού και ποιος ήταν ο σεισμός;

Αρχικά να σας τονίσω πως η Βικτώρια δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα σχολιασμού. Είναι μια κοπέλα αξιοπρεπέστατη, που παλεύει να σταθεί στα πόδια της και να μεγαλώσει τα παιδιά της. Όμως, η τραγωδία που την χτύπησε, ορισμένες φορές την λυγίζει...

Έτσι έγινε και τώρα! Η συνέντευξη που όλοι θα δούμε στην Τατιάνα Στεφανίδου είναι μαγνητοσκοπημένη, για πολύ σοβαρούς λόγους.... Η Βικτώρια δεν είναι σε θέση ακόμα να διαχειριστεί τον θάνατο του Γιάννη Μακρή στο 100%. Κάθε φορά που μιλάει για το συγκεκριμένο ζήτημα και το συγκεκριμένο βράδυ, παθαίνει κρίση πανικού, και η συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου, δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Πολλές φορές στο πλατό ούρλιαζε και χτυπιόταν, και άλλες τόσες το γύρισμα διεκόπη γιατί προκλήθηκε σεισμός από τα όσα η ίδια αποκάλυπτε. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι η Βικτώρια θα μιλήσει και για πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της, το οποίο πρώτοι εμείς στο Youweekly.gr σας αποκαλύψαμε.

Η ίδια λοιπόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, ήταν και εκείνη που ζήτησε να μην είναι live η συνέντευξη, μιας και φοβάται αρκετά ακόμα την επαφή με τον κόσμο, και η Τατιάνα πολύ σωστά την προστάτευσε και δέχτηκε τον όρο, προκειμένου να εξασφαλίσει το θέμα!

Όσο για το τι θα πει η Βικτώρια; Ασφαλής πηγή αποκάλυψε στο Vanda's blog ότι μια ατάκα της θα προκαλέσει ταραχή και πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους! Υπομονή λοιπόν.....

Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα: «Βλέπω το σημάδι από το σώμα του άνδρα μου στον δρόμο» (Bίντεο)

Η Βικτώρια Καρύδα σπάραξε και συγκλόνισε στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, μιλώντας για τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή!

Τα όσα είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα η Βικτώρια Καρύδα μιλώντας για τον Γιάννη Μακρή κάνοντας ακόμη και την Τατιάνα Στεφανίδου να βουρκώσει!

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές ήταν μόλις αναφέρθηκε για το σημάδι που είχε μείνει από το σώμα του στον τόπο της δολοφονίας.

«Το σημάδι από το σώμα του ήταν τόσο καιρό. Το έβλεπα κάθε μέρα! Ήθελα τόσο πολύ να φύγω από το σπίτι... Κάποιες φορές μέσα στο σπίτι τον νιώθω, απ΄ έξω βλέπω από το σημάδι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Βίκτωρια Καρύδα - αποκλειστικό: Δίδυμα μωράκια για την σύζυγο του Γιάννη Μακρή!

Αποκλειστικές πληροφορίες ήρθαν στα γραφεία του Youweekly.gr για την Βικτώρια Καρύδα! Η σύζυγος του Γιάννη Μακρή, του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του πριν αρκετούς μήνες, χαμογελάει ξανά και ο λόγος είναι ένα μωρό που έρχεται να της αλλάξει την ζωή!

Όχι δεν είναι πλάκα, δεν είναι ψέμματα! Το χαμόγελο φώτισε πάλι το πρόσωπό της και θα σας αποκαλύψω τα πάντα μέσα από το Vanda's blog!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες η κολλητή της Βικτώριας αλλά και κουμπάρα της, Ιωάννα Κεισίδη θα φέρει στον κόσμο δίδυμα!

Οι δύο τους το πρωί της προηγούμενης Δευτέρας πέρασαν μαζί την πόρτα του μαιευτηρίου, προκειμένου να επισκεφτούν τον γυναικολόγο της Ιωάννας.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, έχοντας βγάλει πλέον τα μαύρα, κρατούσε το χέρι της φίλης της και, σύμφωνα με όσους την συνάντησαν, η χαρά της ήταν μεγάλη για το ευτυχές γεγονός, μετά από όσα έχει περάσει από τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της. Η Ιωάννα έχει βαφτίσει τον μικρό γιο της Βικτωρίας και του δολοφονημένου Γιάννη Μακρή, τον Αχιλλέα, ενώ η Βικτώρια την κόρη της Ιωάννας, την Αγάπη-Σοφία