Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Ρόμπα με έκανες»! Η φωτογραφία της συζύγου του και η απάντηση της!

Τι συνέβη;

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Ρόμπα με έκανες»! Η φωτογραφία της συζύγου του και η απάντηση της!

Μια φωτογραφία της συζύγου του δημοσίευσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος η οποία την έκανε να απαντήσει λέγοντας πως την έκανε "ρόμπα".

Ο ηθοποιός κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αρκετές φορές μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα του.

Σε μια από αυτές τις στιγμές, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία της συζύγου του στο σπίτι μαζί με τα δυο του σκυλιά και έγραψε «Τις χτύπησε η ζέστη!!!».

Η γυναίκα τους δεν άργησε να απαντήσει, αφού δεν της άρεσε ιδιαίτερα η φωτογραφία «Ρομπα μ εκανες!! Παει το sex appeal που με το τοσο κοπο εχτιζα».

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σύζυγος

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί! Εκτός από ηθοποιός είναι και...

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες ηθοποιούς.

Έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές, τόσο για τις σειρές, όσο και για τις θεατρικές παραστάσεις όπου έχει πρωταγωνιστήσει.

Ωστόσο, αυτή την φορά, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr "τσάκωσε" τον ηθοποιό σε έναν ρόλο που δεν είχαμε ξαναδεί. Είπε να αφήσει για λίγο την ιδιότητα του ηθοποιού στην άκρη και να γίνει Dj σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας.

Να σημειώσουμε πως ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος διανύει μια πολύ όμορφη φάση στην ζωή του. Έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Λίνας Πρίντζου, ενώ αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Ερωτευμένος Σαίξπηρ», η οποία έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις.