Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Όταν αρνήθηκα να δουλέψω με την Αλίκη Βουγιουκλάκη...»

«Η Αλίκη μου είπε...»

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Όταν αρνήθηκα να δουλέψω με την Αλίκη Βουγιουκλάκη...»

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έδωσε μετά από πολύ καιρό μια συνέντευξη, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Συγκεκριμένα είπε: «Όταν αρνήθηκα να δουλέψω με την Αλίκη...»

Δείτε πως είναι σήμερα η ηθοποιός και όλα όσα αποκάλυψε!

Ο λόγος για την Έφη Πίκουλα η οποία αποκάλυψε:

«Θυμάμαι πολύ όμορφα πράγματα από το Νίκο Φώσκολο και τον Μίνωα Κυριακού. Ξεκινώντας στη “Λάμψη” είχα πει θα μείνω για 1 – 2 χρόνια μόνο και μετά θα φύγω, αλλά ευτυχώς έμεινα 10 χρόνια! Στην πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση έκοψα τα μαλλιά μου. Όταν έχεις τη λαχτάρα να παίξεις, τα πάντα κάνεις στον πρώτο σου πρωταγωνιστικό ρόλο! Καθόλου δε μου λείπει η τηλεόραση σήμερα, δεν έχω καμία πρόταση, είναι λογικό γιατί πρέπει να το θέλεις πολύ.

Πίκουλα

Αρνήθηκα να δουλέψω με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, γιατί ήμουν ήδη στην οικογένεια! Η Αλίκη μου είπε «Είναι δυνατόν να μη θέλεις να παίξεις στο θέατρο «Αλίκη»; Ξέρεις τι σημαίνει να παίζεις εδώ;». Την Αλίκη την ένιωσα πιο κοντά ως γυναίκα και όχι σαν ηθοποιό! Μία συμβουλή που μου έδινε η Αλίκη ήταν να μην κάθομαι ποτέ στον ήλιο γιατί καταστρέφει το πρόσωπο!.

Στον γάμο δεν πρέπει να είσαι καθόλου αγοροκόριτσο, αλλά να είσαι θηλυκό και να καλύπτει ο άντρας τις ανασφάλειές σου. Ήμουν αγοροκόριτσο, πριν παντρευτώ, εκεί που πέρναγε ο τσαμπουκάς, τώρα δεν περνάνε αυτά!», δήλωσε!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει - «Είχε νευριάσει μαζί μου επειδή είδε σε φωτογραφία...»!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και αποκάλυψε πως είχε νευριάσει μαζί του μετά από μια φωτογραφία που είχε δει.

Ο Μάκης Δελαπόρτας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Κώστα Τσουρό και στο «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε για τον λόγο που η ηθοποιός του είχε θυμώσει.

«Η Αλίκη είχε νευριάσει μαζί μου μόνο μία φορά. Εκείνη την εποχή είχε μια αντιπαλότητα με τη Μιμή Ντενίση και εκείνη την εβδομάδα είμαι εξώφυλλο σε ένα περιοδικό με την Αλίκη και με την Μιμή σε μια εφημερίδα να κόβουμε αγκαλιά την τούρτα της. Τότε μου είπε η Αλίκη: “ΟΚ, εντάξει, κατάλαβα! Αγαπάς κι άλλη περισσότερο από μένα!”. Η Μιμή είχε πάρει τον Παπαμιχαήλ στο θίασο της και ήταν κοντά τα θέατρα τους και υπήρχε αντιπαλότητα!»