Πασίγνωστος Έλληνας εφοπλιστής βαφτίζει την κόρη του!

Το μυστήριο και η λαμπερή δεξίωση που θα ακολουθήσει

Πασίγνωστος Έλληνας εφοπλιστής βαφτίζει την κόρη του!

Πασίγνωστος 'Έλληνας εφοπλιστής μαθαίνουμε ότι βαφτίζει την κόρη του το Σάββατο(29 Ιουνίου) στην Κέρκυρα!

Το ζευγάρι ακολουθεί τις παραδόσεις και θα δώσει στη μικρή τους πριγκίπισσα το όνομα της μητέρας της συζύγου του εφοπλιστή.

Ο λόγος για τον εφοπλιστή Γιάννη Κούστα και τη συζύγο του, Δήμητρα!

Το λαμπερό ζευγάρι έχει τακτοποιήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια προκειμένου να τιμήσει τους εκλεκτούς προσκεκλημένους του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει μια πολυτελή δεξίωση.

Την Παρασκευή, μία ημέρα πριν από το μυστήριο, το ζευγάρι θα παραθέσει welcome party στους καλεσμένους του στο Κτήμα Βούλγαρη, στην περιοχή Γαστούρη, στο νησί των Φαιάκων.

Φυσικά, αναμένεται στο ευτυχές γεγονός της οικογένειας να δώσουν το «παρών» ηχηρά επιχειρηματικά και εφοπλιστικά ονόματα, ενώ την παράσταση μετά τη μικρή μπέμπα αναμένεται να κλέψει η σύζυγος του εφοπλιστή, η οποία φημίζεται για τις στυλιστικές της επιλογές και το εξαίσιο γούστο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νονοί της μικρής τους κόρης θα είναι ο Δημήτρης Δαλακούρας και η Βασιλίνα Φλωρίδη, ενώ η μικρή θα πάρει το όνομα Αικατερίνη - Μπελίτα.

Κούστας

Ελεονώρα Μελέτη: Μετά την βάπτιση της κορούλας της έρχεται το δεύτερο παιδί!

Μετά την βάπτιση της κορούλας της Ελεονώρας Μελέτη έρχεται το δεύτερο παιδί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr!

Στο Vanda's blog θα σας αποκαλύψω το μεγάλο μυστικό του ζευγαριού!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου η παρουσιάστρια του ALPHA και ο Θοδωρής Μαροσούλης μετά την βάπτιση της μικρής της κορούλας θα ξεκινήσουν τις διαδικασίες για να φέρουν στην ζωή τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους!

Μάλιστα, η πηγή μου μου αποκάλυψε πως ο Μαροσούλης είναι αυτός που θέλει πάρα πολύ ένα δεύτερο παιδάκι ενώ η Ελεονώρα είναι λίγο επιφυλακτική!

Ωστόσο, η βάπτιση θα αργήσει να γίνει γιατί το ζευγάρι, όπως μου αποκάλυψε άτομο από το πολύ κοντινό περιβάλλον της παρουσιάστριας, θέλει η κόρη τους να έχει μεγαλώσει λίγο για να μην τρομάξει με τον κόσμο τριγύρω και να μπορεί να καταλαβαίνει τι γίνεται...