Γιάννης Αϊβάζης - Μαρία Κορινθίου: Τα λαμπερά γενέθλια και το party έκπληξη!

Πέρασε την πόρτα ο ηθοποιός και...

Γιάννης Αϊβάζης - Μαρία Κορινθίου: Τα λαμπερά γενέθλια και το party έκπληξη!

Τα γενέθλια του είχε χθες ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου του ετοίμασε ένα party έκπληξη μαζί με την οικογένεια του και φίλους.

Μάλιστα, χθες η ηθοποιός ευχήθηκε στο σύζυγο της και μέσα από τα social media.

Η Μαρία Κορινθίου προσκάλεσε στο σπίτι τους φίλους, και στενούς συνεργάτες του Γιάννη Αϊβάζη για να του κάνουν έκπληξη, αφού η ηθοποιός δεν γινόταν να τον αφήσει χωρίς party. Ανάμεσα στους καλεσμένους οι κουμπάροι τους Κατερίνα Τσάβαλου και Δημήτρης Στεργίου.

Ο Γιάννης Αϊβάζης πέρασε την πόρτα του σπιτιού τους όπου τον περίμεναν με μια τούρτα υπερπαραγωγή, σβήνοντας 42 κεράκια.

Γιάννης Αϊβάζης Μαρία Κορινθίου γενέθλια

Γιάννης Αϊβάζης Μαρία Κορινθίου γενέθλια

Γιάννης Αϊβάζης Μαρία Κορινθίου γενέθλια

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Η κρίση στον γάμο τους! Η ζήλια και οι στιγμές ρήξης...

Όλη η αλήθεια για την κρίση στον γάμο της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη! Η ζήλια και οι στιγμές ρήξης...

Η ηθοποιός, ύστερα από 12 χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού, παραδέχεται στο People πως είναι ακόμα ερωτευμένη, ενώ δεν αποφεύγει να απαντήσει ευθέως στην ερώτηση για το αν έχει περάσει σοβαρή κρίση ο γάμος της με τον Γιάννη Αϊβάζη.

Με τον Γιάννη είστε ζευγάρι δώδεκα χρόνια. Ο γάμος σας έχει περάσει κάποια σοβαρή κρίση μέσα σε αυτό το διάστημα;

Σε οποιαδήποτε ανθρώπινη σχέση, είτε φιλική, είτε γονεϊκή, είτε ερωτική, θα υπάρξει κάποια στιγμή κρίσης. Στη δική μας περίπτωση, υπήρχαν στιγμές ρήξης και καθημερινής διαφωνίας. Μπορεί δηλαδή κάποιες μέρες να μην ήμασταν καλά μεταξύ μας, του τύπου «Σήμερα ας μην πολυμιλήσουμε». Είμαστε τρελοί, αλλά το βρίσκουμε! Όταν βλέπω πως ο Γιάννης έχει νεύρα, του λέω «Άσε με, δεν έχω όρεξη, πάω να κοιμηθώ». Όταν είμαι εγώ τσιτωμένη, θα κάνει μια συγκεκριμένη γκριμάτσα και θα μου πει «Όχου, νεύρα έχεις; Ηρέμησε». Με λίγα λόγια, ο ένας έχει βρει τα κουμπιά του άλλου.

Είσαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του;

Είμαι, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι στο παρελθόν. Πάντα θα τον πάρω να δω τι κάνει αν περάσει αρκετή ώρα από την τελευταία φορά που μιλήσαμε. Κι αν δεν σηκώσει το τηλέφωνο, θα ξαναπάρω! Ακόμα τον ζηλεύω και με ζηλεύει, σε υγιή πλαίσια.

Ετοιμάζεις ταινία, βιβλίο και περιοδείες με τη Νεράιδα και το Παληκάρι. Στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια θα σε δούμε; Τα κανάλια σε θέλουν!

Κάθε χρόνο μού γίνονται προτάσεις για τηλεόραση, αλλά επιμένω στο «όχι». Φέτος, δεν μου έχει γίνει ακόμα, αλλά συνήθως αυτά έρχονται τον Ιούνιο. Κάποια στιγμή θα κάνω, αν αυτό που μου προταθεί με αντιπροσωπεύει.

Μαρία Κορινθίου: Η απάντησή της για το δεύτερο παιδί!

Η Μαρία Κορινθίου απάντησε για το δεύτερο παιδί, κάνοντας την αποκάλυψη.

Όλα όσα είπε για το αδελφάκι που θέλει η Ισμήνη!

Η Μαρία Κορινθίου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και αποκάλυψε πως η Ισμήνη έχει ζητήσει αδελφάκι, αλλά...

«Μας το ζητούσε επίμονα μέχρι και πρόπερσι, σε σημείο να με κάνει να νιώθω τύψεις που δεν της έχουμε κάνει. Τα τελευταία, όμως, δύο χρόνια αυτό έχει αλλάξει. Μας λέει με νάζι «Δεν θέλω αδελφάκι, γιατί εγώ είμαι το μονάκριβό σας. Κι αν αποκτήσω αδελφάκι, δεν θα είμαι πια το μονάκριβό σας», είπε η Μαρία Κορινθίου!

Με τον Γιάννη το είχατε σκεφτεί στο παρελθόν να μεγαλώσετε την οικογένειά σας;

«Όλα για κάποιο λόγο γίνονται ή δεν γίνονται. Μετά τη γέννηση της Ισμήνης πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη και μέσα μου δεν ήθελα να προχωρήσω σε δεύτερη εγκυμοσύνη. Όταν την ξεπέρασα, και η Ισμήνη ήταν πλέον στο δημοτικό, επαναδραστηριοποιήθηκα στη δουλειά μου και έδωσα εκεί βαρύτητα. Τώρα την ενέργειά μου τη μοιράζω τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μου ζωή, κάτι που δεν γινόταν πριν, καθώς όλο το βάρος το είχα ρίξει στο παιδί».

Μιλάς για την Ισμήνη και λάμπουν τα μάτια σου.

«Μα είναι η πρωταγωνίστρια της ζωής μου και προσπαθώ να τη διαπαιδαγωγήσω και να τη θωρακίσω όσο πιο καλά μπορώ, διότι γνωρίζω πως και εκείνη θα αντιμετωπίσει στο μέλλον πυρά σε όποιο επάγγελμα κι αν κάνει, όπως όλοι οι άνθρωποι. Της εξηγώ επίσης πως ορισμένοι μπορεί να μη συμπαθούν τη μαμά και τον μπαμπά και πως αυτό δεν πρέπει να τη στενοχωρεί. Κι αυτό διότι ξέρει καλύτερα από όλους ποιοι είναι οι γονείς της. Η Ισμήνη γνωρίζει πως η οικογένειά μας είναι μια γροθιά. Σε αυτό το σημείο πρέπει να σου πω ότι με τον Γιάννη είχαμε πάντα κοινή γραμμή στη διαπαιδαγώγησή της – με μόνη εξαίρεση το γεγονός ότι κάποιες φορές τής έδινε κρυφά σοκολάτα χωρίς να το ξέρω».

Σοκάρει ο Γιάννης Αϊβάζης: Η άγνωστη μάχη με την κατάθλιψη και οι δύσκολες στιγμές!

Σοκάρει με την εξομολόγηση του ο Γιάννης Αϊβάζης.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την Μαρία Κορινθίου όταν έγινε μαμά.

Η Μαρία Κορινθίου, όταν έφερε στον κόσμο την κόρη τους Ισμήνη, πέρασε επιλόχεια κατάθλιψη και πέρασαν δύσκολες στιγμές.

Ο Γιάννης Αιβάζεις, μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου μίλησε για την σύζυγό του, αλλά και την κόρη τους!

«Είναι αργά νομίζω για δεύτερο παιδί. Περάσαμε δύσκολα με την επιλόχειο κατάθλιψη της Μαρίας. Είναι άλλο πράγμα να το λες και άλλο να το βιώνεις. Δεν θα ήθελα η Μαρία να περάσει ξανά ένα ίδιο πράγμα.

Δεν είμαι έτοιμος με προσωπικές κουβέντες με την κόρη μου. Αυτόν τον ρόλο τον έχει αναλάβει η Μαρία. Νομίζω πως αν ήταν αγόρι θα ήμουν εγώ.

Όταν η Ισμήνη φτάσει 17 και έχει αγόρια δεν ξέρω πως θα είμαι. Είναι κρίσιμες ηλικίες. Αν θεωρήσεις ότι με τη μαμά της έχουμε μια υπεροχή σχέση και αγάπη εδώ και 12 χρόνια, θα σου έλεγα “ναι”. Θα ήθελα να βρει κάποιον σαν και εμένα. Τους λυπάμαι όντως αυτούς που θα βρει η Ισμήνη. Είναι ένα παιδί πολύ καπάτσο. Θα παίρνει πάντα αυτό που θέλει χωρίς πολλά πολλά. Τους λυπάμαι πραγματικά» δήλωσε, μεταξύ άλλων.