«Στο Mega η Οικονομάκου ήταν απλά μια ωραία κοπέλα με σπυράκια» Απίστευτο άδειασμα στην ηθοποιό!

Και όμως το είπε!

«Στο Mega η Οικονομάκου ήταν απλά μια ωραία κοπέλα με σπυράκια» Απίστευτο άδειασμα στην ηθοποιό!

Ένα απίστευτο άδειασμα έγινε για την Αθηνά Οικονομάκου λέγοντας πως στο Mega ήταν απλά μια ωραία κοπέλα με σπυράκια.

Η αποκάλυψη έγινε στο Happy Day ότι την Αθηνά Οικονομάκου για τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, όταν πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Η ζωή της άλλης».

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε πως οι ιθύνοντες του καναλιού δεν την ήθελαν.

«Η Αθηνά όταν την πήραμε είχε κάνει δύο τρία ασήμαντα πράγματα κατά τη γνώμη μου. Δεν ήταν γνωστή απλά ήταν ένα ωραίο κορίτσι και μάλιστα εκείνη την εποχή με πολλά προβλήματα, στο πρόσωπο είχε σπυράκια και αποφάσισα με πολλή τόλμη να λέω ότι θα είναι η πρωταγωνίστριά μου», δήλωσε ο Δημήτρης Αρβανίτης στην εκπομπή «Happy Day».

Ποιος τα αποκάλυψε όλα αυτά;

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Το μεγάλο μυστικό για το σπίτι τους στα βόρεια προάστια!

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό για το σπίτι που μένει στα βόρεια προάστια μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο!

Όσο δεν ξέραμε για το υπέροχο σπίτι τους!

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος μένουν σε ένα απίστευτο και ονειρεμένο σπίτι στα βόρεια προάστια!

Πολλές φορές έχουμε δει φωτογραφίες που ανεβάζει η ηθοποιός στο instagram, ωστόσο η ίδια για πρώτη φορά αποκάλυψε πράγματα που δεν γνωρίζαμε!

Η πανέμορφη ηθοποιός μιλώντας στο In Style έκανε γνωστές λεπτομέρειες για τη διακόσμηση, αλλά και πώς επέλεξε με τον σύζυγό της να φτιάξουν το σπίτι τους.

«Ζω στα βόρεια προάστια. Είμαι χαρούμενη γιατί έχω κήπο, αναπνέω καθαρό αέρα και όσο γίνεται βρίσκομαι κοντά στη φύση. Την διακόσμηση του σπιτιού την ανέλαβα εγώ, με τη βοήθεια και τη σύμφωνη γνώμη του Φίλιππου. Και οι δύο αγαπάμε τον μινιμαλισμό. Κυριαρχούν γήινες αποχρώσεις, με το χρώμα να κάνει την εμφάνισή του μόνο για να δώσει την απαραίτητη ζωντάνια.

Δεν αγαπάμε τις υπερβολές ούτε τα βαριά έπιπλα. Αγαπημένη μου γωνία είναι το σαλόνι γιατί εκεί μαζευόμαστε με την οικογένεια και τους φίλους μας και περνούμε χαλαρές στιγμές. Ως γυναίκα, βέβαια, αγαπώ πολύ το βεστιάριο όπου έχω τα ρούχα και τα αξεσουάρ, ενώ το δωμάτιο που μπαίνω και χάνομαι είναι του γιου μου», ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό για το σπίτι που μένει στα βόρεια προάστια μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Αθηνά Οικονομάκου η οποία και ζει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της.

Η ηθοποιός απέκτησε πρόσφατα το πρώτο της παιδάκι από τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και τον ελεύθερό της χρόνο, ασχολείται και με τον ισχυρό λογαριασμό της στο Instagram, το οποίο μετρά παραπάνω από 600 χιλιάδες followers.

Μέσω του αγαπημένου της μέσου , η Αθηνά έχει δείξει διάφορα πλάνα στους διαδικτυακούς της φίλους από το σπίτι της το οποίο έχει διακοσμήσει η ίδια!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Τα καυτά παιχνίδια στην Μύκονο! Βίντεο ντοκουμέντο...

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος σε καυτά παιχνίδια στην Μύκονο! Βίντεο ντοκουμέντο φωτιά και λάβρα από το ζευγάρι!

Στο μαγευτικό Αγράρι και στα γαλαζοπράσινα νερά του έκαναν τις βουτιές τους η Αθηνά Οικονομάκου και ο επιχειρηματίας σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια κέρδισε τις εντυπώσεις, αφού, διαθέτει κορμί αξιοζήλευτο, το οποίο επανήλθε αμέσως μετά την εγκυμοσύνη της και είναι στα καλύτερά του!

Το ζευγάρι παραμένει φουλ ερωτευμένο, κάτι που φάνηκε καθαρά από τις αγκαλιές μέσα στην θάλασσα.