Πασίγνωστη τραγουδίστρια παραμορφώθηκε από τις πλαστικές! Το πρησμένο σώμα της που συγκλονίζει!

Σκληρή εικόνα...

Πασίγνωστη τραγουδίστρια παραμορφώθηκε από τις πλαστικές! Το πρησμένο σώμα της που συγκλονίζει!

Παραμορφώθηκε από τις πλαστικές πασίγνωστη τραγουδίστρια και η φωτογραφία με το πρησμένο της σώμα συγκλονίζει το διαδίκτυο.

Θέλησε να μοιραστεί το περιστατικό θέλοντας να πει πως δεν πρόκειται να ξανακάνει καμία.

Πριν από λίγες ημέρες η Cardi B μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με τα πρησμένα της πόδια λέγοντας πως έχει ξεκινήσει να γυμνάζεται και να φροντίζει τον εαυτό της μετά από κάποιες παρενέργειες που βίωσε.

«Δείτε πόσο πρήζονται τα πόδια μου κάθε φορά που πετάω με αεροπλάνο, φανταστείτε το σώμα μου. Οι γιατροί μου είπαν να “ηρεμήσω” στα shows μου. Το στομάχι μου πρήζεται ακόμα περισσότερο, τα πόδια μου και το στομάχι μου με καίνε όταν πρήζομαι έτσι»

Η ράπερ επίσης αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να ακυρώσει κάποια από τα shows της σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβε από τους γιατρούς της.

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε σόκαρε με την αποκάλυψη που έκανε για πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή του Alpha Tv, «Happy Day», για όλους και για όλα.

Η Γιώτα Νέγκα είπε χερακτηριστικά:

«Ο πατέρας μου είχε απωθημένο με το τραγούδι, η μητέρα μου φοβόταν μη μπλέξω. Από κακές συνθήκες ήχου αναγκαζόμουν να φωνάζω κι έτσι έβγαλα δύο παχύνσεις στις χορδές. Κάνω τρία χρόνια ψυχοθεραπεία, είναι ένα εσωτερικό σπα. Έχω δουλέψει σε μπουζούκια εκτός Αθηνών από οικονομική ανάγκη. Συνθέτης όταν διαπίστωσε πόσο καιρό τραγουδάω και δεν με γνωρίζει απεφάνθη ότι έχω άστρο».

Νέγκα

Γιώτα Νέγκα

Τζένη Μπαλατσινού: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την κλόνισε! Πολύ δύσκολες ώρες...

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει η Τζένη Μπαλατσινού, το οποίο την κλόνισε! Πολύ δύσκολες ώρες....

Το εν λόγω περιστατικό πραγματικά προκαλεί δάκρυα συγκίνησης, και εξέπληξε και εμάς όταν το μάθαμε!

Πριν από αρκετά χρόνια, ένα αγαπημένο πρόσωπο της Τζένης Μπαλατσιμνού, γεννήθηκε με σύνδρομο Down! Η παρουσιάστρια, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο πρόσωπο αυτό και το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πραγματικά την κλόνισε! Μιλάμε για την περίπου 25χρονη σήμερα ξαδέρφη της, την οποία η Τζένη Μπαλατσινού λατρεύει! Μάλιστα, η Τζένη είχε τρέξει το 2014 σε Μαραθώνιο για παιδιά με σύνδρομο Down, στηρίζοντας τον Σύλλογο Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά».

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία με την συναθλήτριά της και σχολίασε: «Η καλύτερη συναθλήτρια! Ραφαέλα είσαι Θεά! 34,02 5km».

Μπαλατσινου

Η Ραφαέλα είναι η πρώτη εξαδέλφη της Τζένης και η ίδια της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία! Αξιοσημείωτο είναι ότι η Ραφαέλα θα είναι και καλεσμένη στον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια καθώς οι δυο τους είναι αχώριστες! Μπράβο στην Τζένη.... αυτή είναι πραγματικά μια πτυχή της που κανείς δεν ήξερε μέχρι σήμερα!