Χρήστος Φερεντίνος: Έρχονται τα "πάνω κάτω" για τον παρουσιαστή!

Τι συνέβη;

Χρήστος Φερεντίνος: Έρχονται τα

Τα "Πάνω κάτω" έρχονται για τον Χρήστο Φερεντίνο και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο παρουσιαστής στην Ελένη Μενεγάκη.

Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή της αναφέρθηκε στα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια.

Από την νέα σεζόν στον Alpha θα δούμε ένα νέο πρότζεκτ το τηλεπαιχνίδι «Πάνω Κάτω», το οποίο θα παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος.

Δύο παίκτες, οι οποίοι θα πρέπει να απαντήσουν σε κάποιες ερωτήσεις, βάζοντας τις σωστές απαντήσεις σε μία λίστα από πάνω προς τα κάτω. Αυτός που θα το κάνει σωστά, θα κερδίζει και ένα χρηματικό ποσό.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως στο παιχνίδι θα συμμετέχει και το κοινό με τον τρόπο του.

Χρήστος Φερεντινός: Ο εφιάλτης συνεχίζεται για τον παρουσιαστή! Τα νέα στοιχεία...

Τα νέα στοιχεία μόλις ήρθαν στα γραφεία του Youweekly.gr και όπως φαίνεται ο εφιάλτης του παρουσιαστή, Χρήστου Φερεντίνου, συνεχίζεται...

Τι συνέβη; Αναφερόμαστε, φυσικά, στη γυναίκα που εδώ και αρκετούς μήνες τον έχει στοιχειώσει! Ξέρετε το όνομά της, ξέρετε πολύ καλά ποια είναι!

Ο λόγος, φυσικά, για την Μαρία Μπεκατώρου που βρίσκεται απέναντί του στον ΑΝΤ1 με το "Still Standing", στην απογευματινή ζώνη και του έχει προκαλέσει πονοκέφαλο με τα νούμερα τηλεθέασής της!

Χρήστος Φερεντινός: Ο εφιάλτης συνεχίζεται για τον παρουσιαστή! Τα νέα στοιχεία...

Συγκεκριμένα, στις 13/6 εκείνη σημείωσε 17,2 ενώ το Deal στον ALPHA έπιασε μόλις το 15,5!

Για ακόμα μια φορά πέρασε μπροστά η ξανθιά παρουσιάστρια...

Απογευματινή ζώνη

ΑΝΤ1: Μπεκατώρου, Still Standing 17.2
ALPHA: Φερεντίνος, Deal 15.5
ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα, 21.8
STAR: Elif 12.7

ΑΝΤ1: H επιστροφή, 15.5

Χρηστός Φερεντίνος: "Έσβησε" το χαμόγελό του! Δυσάρεστα νέα...

Το χαμόγελο του Χρήστου Φερεντινού "έσβησε" και σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr τα νέα είναι δυσάρεστα!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα πριν από λίγο!

Έμπιστη πηγή μου μέσα από το κανάλι του ALPHA μου αποκάλυψε πως το Deal εν τέλη θα ρίξει αυλαία! Ένα παιχνίδι που παρουσίαζε επί πολλά χρόνια ο Χρήστος Φερεντίνος και αγάπησε πολύ το τηλεοπτικό κοινό θα σταματήσει να προβάλλεται και ο παρουσιαστής είναι αρκετά στεναχωρημένος!

Ήξερε, όπως μου μετέφερε ο ίδιος άνθρωπος, ότι το τέλος είχε έρθει! Το έβλεπε αλλά όσο να 'ναι είναι αλλιώς να στο ανακοινώνουν και επίσημα!

Ο Χρήστος Φερεντινός πριν από λίγες ημέρες, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μου, έκανε μια πολύωρη συνάντηση με τους ιθύνοντες του καναλιού και από κοινού αποφασίστηκε πως ήρθε η ώρα να φύγει αυτό το project μια για πάντα..

Βέβαια, οι πληροφορίες μου αναφέρουν πως δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτος από το κανάλι! Το συμβόλαιό του και η συνεργασία του με το κανάλι είναι σε ισχύ και... για περισσότερα συντονιστείτε στο Youweekly.gr και το Vanda's blog! Θα επανέλθω με καυτό ρεπορτάζ...

Χρήστος Φερεντίνος: Η γυναίκα που μπήκε για λίγες ώρες στην ζωή του κι έφερε τα πάνω κάτω!

Αυτή είναι η γυναίκα που μπήκε στην ζωή του Χρήστου Φερεντίνου για λίγες μόνο ώρες κι έφερε τα πάνω κάτω!

Τι συνέβη;

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, στο Deal έδωσε μάχη με τον τραπεζίτη μια μελαχρινή καλλονή η οποία προκάλεσε... καρδιογράφημα στον παρουσιαστή του ALPHA!

Η τύχη της και οι διαπραγματεύσεις της έφεραν αναταραχή σε όλο το πλατό αφού έπαιζε κορόνα γράμματα και πάντα έβγαινε κερδισμένη! Μέχρι και την τελευταία στιγμή, μάλιστα, ο παρουσιαστής βρισκόταν σε πανικό για το τι θα συμβεί!

Τελικά τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά αφού ο τραπεζίτης κέρδισε!

Όπως φαίνεται όμως τα πράγματα δεν πήγαν αρκετά καλά και στα νούμερα τηλεθέασης αφού ο Χρήστος Φερεντίνος σημείωσε μόλις 16,6%!

Χρήστος Φερεντίνος: Τα επόμενα σχέδια μετά το κόψιμο του DEAL!

Το κόψιμο του Deal αρχικά είναι σίγουρο ότι θα συμβεί απλά το πότε δεν έχει συμφωνηθεί ακόμα! Ειδικά μετά τις καταγγελίες που έγιναν δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς το κανάλι!

Στο γραφείο μου, λοιπόν, έχω όλα τα επόμενα βήματα του παρουσιαστή και τις συζητήσεις που κάνει για... νέα εκπομπή και θα σας τα αποκαλύψω μέσα από το Vandas!

Για αρχή να σημειωθεί πως ο παρουσιαστής, όταν κοπεί το Deal, δεν αποδεσμεύεται από το κανάλι! Το συμβόλαιό του είναι εν ενεργεία και πληροφορίες μου αναφέρουν πως θα αξιοποιηθεί σε νέο project! Μάλιστα, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις και κινήσεις κι από τις δυο πλευρές για να βρουν κάτι που θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του!

Σίγουρα, δεν τον κουνάει κανείς από την απογευματινή ζώνη! Άρα η εκπομπή που θα ξεκινήσει θα είναι πάλι απόγευμα! Το project που ετοιμάζει ο ALPHA για τον Φερεντίνο, όπως αναφέρουν πληροφορίες μου, θα έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα!

Περισσότερα θα σας αποκαλύψω σύντομα, το μόνο που μπορώ να σας πω με σιγουριά τώρα είναι πως... ετοιμάζονται πραγματάκια και η απογευματινή ζώνη του ALPHA θα σκάσει σα βόμβα για τους αντιπάλους...