Μίκης Θεοδωράκης: Τραγικές ώρες! Τι έχει στην καρδιά του;

Αποκάλυψη τώρα!

Μίκης Θεοδωράκης: Τραγικές ώρες! Τι έχει στην καρδιά του;

Τι έχει στην καρδιά του ο Μίκης Θεοδωράκης που περνά τραγικές ώρες; Αποκάλυψη τώρα!

Σε μια εξομολόγηση για τις δύσκολες ώρες που περνά ο Μίκης Θεοδωράκης, προχώρησε η κόρη του.

"Ο μπαμπάς μου δεν θέλει να πεθάνει. Πλέον δεν νιώθει δυνατός. Είναι πολύ άρρωστος, με πολλά προβλήματα υγείας. Και είναι φοβερό πώς έχει καταφέρει και έχει ζήσει μέχρι σήμερα. Νομίζω κάνει ντρίμπλα στον θάνατο κάθε φορά". Με αυτά τα συγκινητικά λόγια η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, ανοίγει την καρδιά της στην Espresso.

Είναι χιλιάδες οι στιγμές που θυμάμαι από την κοινή πορεία μας. Έχω μοναδικές εικόνες από παιδί και από έφηβη. Ακόμα και σήμερα πηγαινοέρχομαι στο σπίτι των γονιών μου. Βλέπεις, εδώ και πολλά χρόνια ο μπαμπάς μένει μόνιμα στην Αθήνα, και μάλιστα μένει στο σπίτι του ακινητοποιημένος. Όμως όλη η οικογένεια νοσταλγεί τις στιγμές από το Βραχάτι. Εκεί ζήσαμε όλοι μας ονειρεμένες μέρες.

Το Βραχάτι το ‘χει μέσα στην καρδιά του ο μπαμπάς μου. Πριν από λίγες μέρες μου είπε: “Είδα ένα όνειρο, ότι ήμασταν με τη μητέρα σου στον ανθισμένο κήπο μας στο Βραχάτι. Όταν ξύπνησα ένιωσα τέτοια δυστυχία που δεν ήταν αληθινό το όνειρο”. Ο μπαμπάς μου αναπνέει για το Βραχάτι, για να ξαναδεί το Βραχάτι", αναφέρει συγκινημένη η Μαργαρίτα.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Μίκης Θεοδωράκης!

Τραγικές στιγμές για τον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος από την περασμένη Τετάρτη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso και του Νίκου Νικόλιζα, ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, αισθάνθηκε έντονη ταχυκαρδία, με αποτέλεσμα τα παιδιά του, Μαργαρίτα και Γιώργος να τον μεταφέρουν εσπευσμένα και κάτω από άκρα μυστικότητα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων.

Όπως ανέφεραν στην εφημερίδα, οι γιατροί διέγνωσαν κολπική μαρμαρυγή, η οποία αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή. Παρ’ όλα αυτά, είναι επιφυλακτικοί λόγω του προηγούμενου ιατρικού ιστορικού του, αλλά και της ηλικίας του.

Ωστόσο οι γιατροί κρίνουν την κατάσταση του 94χρονου Μίκη Θεοδωράκη ελεγχόμενη και είναι καθησυχαστικοί απέναντι στην οικογένειά του. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε ο μουσικοσυνθέτης θα πάρει εξιτήριο.

Μίκης Θεοδωράκης: Έκτακτη ανακοίνωση από το νοσοκομείο!

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Αθήνα, 07 Μαρτίου 2019 - Ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών την 26η Φεβρουαρίου 2019, λόγω επεισοδίου δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας, επί εδάφους υποτροπιάζουσας κολπικής μαρμαρυγής. Ετέθη σε ενδοφλέβιο φαρμακευτική αγωγή και συνεχίζει νοσηλευόμενος.

Εκ του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών