Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Μαύρο" στην εκπομπή της! Η επίσημη ανακοίνωση...

Τι συνέβη με το Πάμε Πακέτο;

Βίκυ Χατζηβασιλείου:

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που έκανε η ίδια η Βίκυ Χατζηβασιλείου πέφτει "μαύρο" στην εκπομπή της! Τι συνέβη;

Η παρουσιάστρια του ALPHA είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και μέσα από την προσωπική της σελίδα στο instagram θέλησε σήμερα να κάνει μια ανάρτηση για το κανάλι και την εκπομπή της "Πάμε Πακέτο".

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το πλατό και αποκάλυψε πως σήμερα δεν θα προβληθεί η εκπομπή.

«Καλημέρα!❤ «Νέα μέρα, νέα μοίρα.» Αυτό το Σάββατο αγαπημένοι δεν έχει Πακέτο λόγω τριημέρου. Το επόμενο όμως, θα το θυμάστε για καιρό!…», έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: 'Μαύρο' στην εκπομπή της! Η επίσημη ανακοίνωση...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποιοι την έχουν βάλει στο μάτι και γιατί; Αποκλειστικό...

Κάποιος έχει βάλει στο μάτι την Βίκυ Χατζηβασιλείου και το Youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ...

Από τις πλέον επιτυχημένες γυναίκες της τηλεόρασης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου κόβει το νήμα της πρωτιάς στην τηλεθέαση όποιον κι αν έχει απέναντί της.

Το Πάμε Πακέτο και η ίδια, κλείνοντας αισίως 14 χρόνια παρουσίας, αποδείχθηκαν... σκληροί για να πεθάνουν, καθώς κατάφεραν να είναι μία από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Δικαίως επομένως, σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, πολλοί είναι εκείνοι από τα αντίπαλα τηλεοπτικά στρατόπεδα που έχουν βάλει στο μάτι την παρουσιάστρια, εάν και εφόσον εκείνη δεν συνεχίσει την επόμενη χρονιά στον ALPHA, καθώς η νέα ιδιοκτησία έχει σκοπό το καλοκαίρι να θέσει επί τάπητος όλα τα συμβόλαια των παρουσιαστών.

Πρώτος ο τηλεοπτικός σταθμός του Ιβάν Σαββίδη, ήταν εκείνος που της προσέφερε γη και ύδωρ προκειμένου να την αποκτήσει και έπεται συνέχεια...

Ποια είναι, όμως, η επόμενη, δική της κίνηση και τι λέει η ίδια γι αυτό;

"Εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να πάρει την πιο σωστή απόφαση". όπως λέει στενός της συνεργάτης στο Youweekly.gr

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τέλος στα σενάρια! Όλη η αλήθεια για την έξοδό της από τον ALPHA!

Το Youweekly.gr θα βάλει σήμερα τέλος στα σενάρια που θέλουν τον ALPHA να δείχνει την έξοδο στην παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου! Όλη η αλήθεια!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's, που θα σας αποκαλύψω παρακάτω, το κανάλι και η παρουσιάστρια πήραν μια απόφαση!

Αποκλειστικό μου ρεπορτάζ, αναφέρει πως τίποτα από όσα γράφονται εδώ και μέρες για την συγκεκριμένη συνεργασία δεν ισχύει!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με το κανάλι και δεν υπάρχουν δείγματα για προθέσεις του σταθμού προς εκείνη!

Μάλιστα, όπως μου αποκάλυψε πηγή μου μέσα από το κανάλι ακόμα και τα στελέχη του καναλιού είναι θορυβημένα με τις πληροφορίες που έχουν... "διαρρεύσει" αφού... ούτε καπνός υπάρχει αλλά ούτε φωτιά!

Με λίγα λόγια, μέσα από το Vanda's, σας αποκαλύπτω πως 100% η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν θα βρεθεί εκτός του καναλιού!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Εκτός Alpha tv η παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Εκτός Alpha βρίσκεται σήμερα η Βίκυ Χατζηβασιλέιου.

Το Πάμε Πακέτο απόψε δεν θα παιχτεί στην τηλεόραση και η παρουσιάστρια έστειλε ένα μήνυμα όλο νόημα.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως λόγω των εκλογών η σημερινή της εκπομπή δεν θα προβληθεί.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Καλημέρα αγαπημένοι! Μην μας περιμένετε όμως σήμερα σε...Πακέτο. Η αυριανή κάλπη μας τά 'κανε..κάλπικα. Πακέτο πάλι το επόμενο Σάββατο. Αύριο ψήφο με το χέρι στο..στο μυαλό, όχι στην καρδιά».

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μένει ή φεύγει από τον Alpha; Αυτή είναι η αλήθεια!

Για το τηλεοπτικό της μέλλον στον Alpha μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλέιου! Μένει ή φεύγει από τον σταθμό η παρουσιάστρια; Ποια είναι η αλήθεια; Τι θα συμβεί με το Πάμε Πακέτο;

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο tv Έθνος και με αφορμή το συμβόλαιο της με τον Alpha που λήγει το φετινό καλοκαίρι αναφέρθηκε σε όλα.

Το συμβόλαιό σας λήγει το φετινό καλοκαίρι. Έχετε συζητήσει για την επόμενη σεζόν με τον Alpha;

Με τον Alpha δεν έχω συζητήσει ακόμη. Ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί. Όπως ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί και από αλλού.

Δηλαδή;

Και από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Γενικά στις διαπραγματεύσεις σας σε θέματα συμβολαίων είστε ευέλικτη;

Μέχρι στιγμής αυτό έχει αποδείξει η πορεία μου. Είμαι άνθρωπος που συζητά και προσαρμόζεται, αλλά όλα έχουν και ένα όριο. Το όριο είναι η μη προσβολή της δουλειάς και της προσωπικότητάς μου.

Θεωρητικά λοιπόν αν σας γίνει μια πρόταση με ακόμη μία μείωση χρηματικών απολαβών, ενδεχομένως θα τη συζητούσατε;

Το να υπάρξει από το κανάλι μια πρόταση μείωσης αποδοχών δεν τη θεωρώ δελεαστική για να παραμείνω στο δυναμικό του μετά τα αποτελέσματα της φετινής σεζόν.

Τα τελευταία χρόνια ξέρουμε πως σας έγιναν προτάσεις από άλλους σταθμούς. Υπήρξε εκ των υστέρων πρόταση που απορρίψατε και το μετανιώσατε;

Είμαι πολλά χρόνια στον Alpha και έχω παραμείνει στο κανάλι με απόλυτη συνείδηση των καταστάσεων. Θεωρώ τον Alpha οικογένειά μου, αλλά ξέρετε κάποιες φορές δημιουργούνται και ενδοοικογενειακές διαφορές. Εάν προκύψουν τέτοιες, θα δω πώς θα τις διαχειριστώ. Πάντως, όπως ξέρετε μέχρι στιγμής στα… ενδοοικογενειακά είμαι καλή (γέλια).