Χριστίνα Μπόμπα: Στα πατώματα για τον Σάκη Τανιμανίδη! Τι της έκανε;

Εκείνος το διασκέδασε!

Χριστίνα Μπόμπα: Στα πατώματα για τον Σάκη Τανιμανίδη! Τι της έκανε;

Η Χριστίνα Μπόμπα έπεσε στα πατώματα για τον Σάκη Τανιμανίδη, τη στιγμή που εκείνος το διασκέδασε! Τι συνέβη με το ζευγάρι;

Το γεγονός έγινε γνωστό από τον παρουσιαστή του Survivor!

O Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι αχώριστοι και συνέχεια ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες στο instagram που δείχνουν τον έρωτά τους!

Αυτή τη φορά ετοιμαζόντουσαν για την καθημερινή τους γυμναστική και η Χριστίνα Μπόμπα περίμενε τον αγαπημένο της στο πάτωμα!

Έτσι, ο Σάκης βρήκε την ευκαιρία να τρολάρει ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία και γράφοντας: «Έτσι με περιμένει να φύγουμε για το γυμναστήριο».

Δείτε τη φωτογραφία!

Χριστίνα Μπόμπα: Στα πατώματα για τον Σάκη Τανιμανίδη! Τι της έκανε;

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Μεγάλη ανατροπή! Ακύρωσαν τα πάντα! Τι συνέβη;

Μεγάλη ανατροπή για τον παρουσιαστή του Survivor, Σάκη Τανιμανίδη και τη σύντροφό του Χριστίνα Μπόμπα. Τα ακύρωσαν όλα! Τι συνέβη στο ζευγάρι;

Μετά το τέλος του «Survivor Ελλάδα-Τουρκία», ο Σάκης Τανιμανίδης συζητάει ήδη τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια με το κανάλι. Οι συζητήσεις αφορούν μια νέα ταξιδιωτική εκπομπή που έχει στο μυαλό του και με την οποία, όπως λένε, στον ΣΚΑΪ έχουν ξετρελαθεί και θέλουν διακαώς να την εντάξουν στο β' μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Πρόκειται για μια ακριβή παραγωγή, που προϋποθέτει αρκετές ώρες γυρίσματος και μακρινά ταξίδια.

Τα δημοσιεύματα ήθελαν για συμπαρουσιάστρια του Σάκη τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα, αλλά, όπως λένε οι πληροφορίες, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, καθώς το ζευγάρι δεν θέλει να «καεί» από την κοινή δημοσιότητα. Η μόνη εμφάνισή της στην εκπομπή θα είναι ως guest σε ένα και μόνο επεισόδιο!

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Είναι το πιο σαχλό ζευγάρι; Ή ζουν έναν έρωτα όλο τρέλα;

Τι να σας πω δεν ξέρω! Εμένα όλο αυτό που ζω με Τανιμανίδη και Μπόμπα μου κάνει μια τεράστια σάχλα!

Ένα ερωτικό στόρι σε ζωντανή σύνδεση, που δεν αφήνει και τίποτα στην φαντασία και το μυστήριο.

Ξέρετε, εγώ από μικρό κορίτσι πίστευα στο όνειρο!!! Στην θύελλα του ερωτικού πάθους που σε παρασέρνει σε αγνώστους τόπους ηδονής και υπέρβασης. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η ηδονή της ερωτικής απόλαυσης μπορεί να περνάει από το Instagram...


Θέλω να καταλάβω αυτά τα παιδιά, η Μπόμπα και ο Σάκης ερεθίζονται περισσότερο όταν είναι οι δυο τους στο κρεββάτι ή όταν βάζουν φωτογραφίες τους από το κρεβάτι στο Instagram;

Μπόμπα

Δηλαδή ρε παιδί μου πάει ο Σάκης και βγάζει φωτογραφία την αγαπημένη του Μπόμπα στο κρεβάτι... «Μωρό μου να σε χαιρόμαστε και να είμαστε μαζί 1000 χρόνια»

Σάκη για πες... «ανάβεις» περισσότερο όταν ποστάρεις αυτή την ιδιαίτερη στιγμή στο Instagram με την γυναίκα σου και βλέπεις χιλιάδες likes, καρδούλες, σχόλια ή «φτιάχνεσαι» όταν είσαι στο κρεβάτι με την γυναίκα σου και δεν το γνωρίζει κανείς;

Γιατί το λέω αυτό; Γιατί πως να το κάνουμε ρε φίλε όταν κάνεις ολόκληρη σκέψη και σκηνοθεσία σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή κάποιο πρόβλημα έχεις. Ή είσαι σαχλαμάρας και σιρόπιας ή είσαι αδίστακτος εκμεταλλευτής των ιδιαίτερων στιγμών σου! Συγνώμη αλλά κάτι άλλο δεν υπάρχει...

Εγώ προσωπικά σιχαίνομαι απόλυτα όταν ακούω τα... «μωράκι μου, ποσό με αγαπάς, σε αγαπώ από εδώ έως τον ουρανό, εγώ περισσότερο από εδώ έως το άπειρο και ξανά πίσω». Ρε σαχλαμάρες, όσο περισσότερο λέτε λόγια ο ένας στον άλλον τόσο εξασθένει το αληθινό συναίσθημα.

Λες, λες, λες και ξεθυμαίνει ο έρωτας. Στον έρωτα ρε σάχλες δεν χρειάζονται λόγια, χρειάζονται πράξεις στο κρεββάτι, στο δρόμο, στο αυτοκίνητο μέσα, κάτω από τα αστέρια ,στις τουαλέτες ενός beach bar, στα καταγώγια ενός club στην Ακρόπολη κάτω από τις κάμερες ασφαλείας, εκεί φαίνεται ποσό πολύ αγαπάς τον άλλον. Ένα ηλίθιο χαζό χαμόγελο, όταν βλέπεις τον άνθρωπο σου, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο αξίζει όσα χιλιάδες... «Σε αγαπώ καρδούλα μου,φως μου αστέρι μου»!

Άρα ,Σάκη Τανιμανίδη, αγόρι μου, ένα έχει να σου πει το Vanda’s blog στo Youweekly.gr, ο έρωτας είναι ιερός στις μέρες μας, που δεν έχουν μείνει και πολλά.

Ο έρωτας είναι ένα σπάνιο συναίσθημα ζωής και είναι ευλογία αληθινή όταν πραγματικά έχεις αγαπηθεί και έχεις αγαπήσει. Ο έρωτας που ζεις με αυτό το πανέμορφο κορίτσι, είναι για εσένα μια αληθινή τύχη, δεν χρειάζονται οι σαχλαμάρες οι υπερβολές και τα σαλιαρίσματα.

Ζήσε αγόρι μου το όνειρο για εσένα όχι για τους followers στο Ιnstagram. Φρόντισε η κάθε στιγμή να αξίζει και να μην της μοιράζεσαι γιατί έτσι οι στιγμές χάνουν την αξία τους.

Γιατί ο Ατζούν δεν πήγε στον γάμο Μπόμπα - Τανιμανίδη! Παρασκήνιο...

Ο γάμος έγινε, Σάκης και Χριστίνα το χάρηκαν με την ψυχή τους (και εμείς μαζί τους!), και το παρασκήνιο καλά κρατεί!

Η Vanda είναι εδώ για να σας πει δυνατά όλα όσα οι άλλοι σιγοψυθιρίζουν...

Έχουμε και λέμε... Πρώτο θέμα συζήτησης στις παρέες κατά τη διάρκεια του γάμου υπερπαραγωγή ήταν η απουσία του πρώην κολλητού του Σάκη, Γιώργου Μαυρίδη! Η διαδικτυακή απάντηση του Γιώργου σε follower του που έσταζε... φαρμάκι ήρθε και επιβεβαίωσε πως οι δυο παρουσιαστές πλέον δεν έχουν καμία επαφή μεταξύ τους.

Εκτός όμως από τον Γιώργο Μαυρίδη, άλλη μια απουσία σχολιάστηκε ιδιαίτερα και δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη! Ποια είναι αυτή;

Η μεγάλη απουσία στον γάμο στη Σίφνο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, δεν ήταν άλλη από αυτήν του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί!

Τι συνέβη όμως μεταξύ Ατζούν και Σάκη; Ποιος έριξε... άκυρο σε ποιον; Θα τα μάθετε όλα εδώ!

Ο Ατζούν και ο Σάκης Τανιμανίδης μετά τη συνεργασία τους στο Survivor 1 και στο Survivor 2 είχαν αποκτήσει και φιλικές σχέσεις μεταξύ τους.

Μάλιστα Σάκης και Χριστίνα Μπόμπα είχαν παραβρεθεί στο Σάν Τροπέ στον γάμο του Ατζούν και της Σεϊμά ενώ τα δυο ζευγάρια είχαν κάνει και κοινές διακοπές.

Από τότε όμως φαίνεται πως πολλά έχουν αλλάξει ανάμεσα τους και οι σχέσεις τους έχουν ψυχρανθεί!

Το γιατί; Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι εδώ στο Youweekly.gr o Σάκης Τανιμανίδης είχε... τσινίσει με την τοποθέτηση του Γιώργου Λιανού στο πλευρό του ως συμπαρουσιαστή και τότε είχε έρθει η πρώτη ρήξη με τον Τούρκο παραγωγό! Μάλιστα, εκείνη την περίοδο είχε μαθευτεί πως ο Σάκης είχε ζητήσει εξτρά χρήματα από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε βέβαια ποτέ.

Η κόντρα αυτή, φάνηκε πως δεν άρεσε καθόλου στον Ατζούν ο οποίος προσπάθησε να αποφύγει το ταξίδι στον Σίφνο βάζοντας μπροστά ως δικαιολογία τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις...

Μήπως αυτό είναι το τέλος μιας Ελληνοτουρκικής φιλίας; Μήπως η ρήξη αυτή θα επηρεάσει και το επαγγελματικό μέλλον του Σάκη; Ο χρόνος θα το δείξει...

Πηγή: ΤiVi ΣΙΡΙΑΛ