Βάσω Λασκαράκη: Το βίντεο - "μυστήριο" που έχει σπείρει τον πανικό στο διαδίκτυο!

Τι συμβαίνει με την ηθοποιό;

Βάσω Λασκαράκη: Το βίντεο -

Ένα βίντεο - "μυστήριο" που δημοσίευσε η Βάσω Λασκαράκη έχει σπείρει τον πανικό στο διαδίκτυο! Τι συμβαίνει με την ηθοποιό;

Όπως έχει γίνει γνωστό η Βάσω έχει μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη αφού η σειρά του ALPHA "Το σόι σου" θα ρίξει τίτλους τέλους και δεν θα συνεχιστεί! Κι έτσι έχει μείνει στα... αζήτητα!

Για τον λόγο αυτό όπως φαίνεται αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της και να δοκιμάσει τις αντοχές της σε κάτι καινούργιο!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο και προκάλεσε έναν χαμό στους διαδικτυακούς της φίλους γιατί δεν δείχνει ξεκάθαρα πράγματα κι αφήνει ένα μυστήριο να πλανάται στον αέρα για το τι πρόκειται να συμβεί!

Το λέει και η ίδια άλλωστε "Stay Tuned" , δηλαδή μείνετε συντονισμένοι γιατί κάτι νέο έρχεται!

Ωστόσο, οι πρώτες δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως ετοιμάζει συλλογή με δικά της ρούχα... Αλλά... για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος σε αυτή τη ζωή!

Αναμένουμε λοιπόν κι εμείς...

Βάσω Λασκαράκη: Παρατάει την υποκριτική; Όλη η αλήθεια! Αποκλειστικό...

Όλη η αλήθεια μόνο στο Youweekly.gr μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για την μεγάλη απόφαση που πήρε η Βάσω Λασκαράκη λίγο μετά τον γάμο με τον Λευτέρη Σουλτάτο! Παρατάει την υποκριτική;

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα!

Σύμφωνα με πηγές μου, και όπως πρώτη σας μετέφερα πριν από λίγο καιρό, η τηλεοπτική σειρά στην οποία και πρωταγωνιστούσε η ηθοποιός στον ALPHA, "Το σόι σου" θα ρίξει αυλαία καθώς δεν θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν κι έτσι η Βάσω τώρα έχει μείνει μετέωρη και προσπαθεί να δει τι θα κάνει...

Αλλά... νέες μου πληροφορίες αναφέρουν πως πήρε μια τεράστια απόφαση και στο πλευρό της φυσικά έχει τον σύζυγό της να την στηρίζει!

Η Λασκαράκη αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της και σε ρόλο... παρουσίασης αφού πέρασε από δοκιμαστικό για το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ "Guess My age"!

Το κανάλι ενώ έχει βγάλει το trailer στον αέρα, δεν έχει παρουσιαστή και... ψάχνετε!

Στο δοκιμαστικό τα πήγε αρκετά καλά όμως δεν έχει κάποια ενημέρωση ακόμα από τους ιθύνοντες... είναι ακόμα στο περίμενε!

Άρα... Συμπέρασμα αυτού: Δεν παρατάει την υποκριτική, την κάνει στην άκρη για λίγο να δοκιμάσει και κάτι... διαφορετικό! Για να δούμε...

Βάσω Λασκαράκη: Η αποκάλυψη για το μεγαλύτερο βήμα της ζωής της - «Θα παντρευόμουν μέσα στο 2019»! (Βίντεο)

Βάσω Λασκαράκη και Αθηνά Οικονομάκου μίλησαν στην κάμερα της Ελένης Μενεγάκη για την αδελφική τους σχέση αλλά και για την προσωπική τους ζωή.

Μάλιστα, η Βάσω Λασκαράκη έκανε μια αποκάλυψη για το μεγάλο βήμα στην σχέση της.

Η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού ρώτησε την Βάσω Λασκαράκη αν παντρευόταν μέσα στο 2019 και εκείνη απάντησε:

«Άμα αισθανθώ ανά πάσα ώρα και στιγμή ότι μπορώ ότι μπορώ να το κάνω θα το κάνω. Δέν έχω κανένα θέμα με τις χρονολογίες, ημερομηνίες, τα χρονικά περιθώρια».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Λευτέρης Σουλτάτος: "Δέχομαι απειλές!" - Τι συνέβη με τον αγαπημένο της Λασκαράκη;

Ο Λευτέρης Σουλτάτος έκανε την... γκάφα του στα γενέθλια της αγαπημένης του Βάσω Λασκαράκη αφού ναι μεν της ευχήθηκε δημόσια αλλά της πρόσθεσε ένα χρόνο στην ηλικία της!

Λάθος...τραγικό αφού ποτέ δεν προσθέτουμε χρόνια στην ηλικία μιας γυναίκας! Μόνο αφαιρούμε!

Από χθες το ζευγάρι, Βάσω και Λευτέρης, έχουν ανοίξει διάλογο, με αφορμή αυτό το λάθος, στο Instagram.

Η Βάσω Λασκαράκη του είχε απαντήσει πως: "Αυτό το αστείο που επιμένεις ότι κρύβω έναν χρόνο πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Δεσποινίς ετών 39" ενώ τώρα ήρθε και η απάντηση του Λευτέρη...

Με αρκετή δόση χιουμορ της έγραψε: "Δέχομαι απειλές"!

Δείτε την ανάρτηση:

Βάσω Λασκαράκη: Το βίντεο - 'μυστήριο' που έχει σπείρει τον πανικό στο διαδίκτυο!

Όλη η αλήθεια για τον αρραβώνα της Λασκαράκη με τον Σουλτάτο! Τι είπε η Βάσω; (Βίντεο)

Βρέθηκε στην παρουσίαση προγράμματος του Alpha και έκανε την έκπληξη!


Η Βάσω Λασκαράκη, χαλαρή και ξεκούραστη μίλησε για όλους και για όλα και φυσικά απάντησε για το θέμα των ημερών, τον αρραβώνα της με τον Λευέρη Σουλτάτο!

«Είμαι καλά και έκανα για πρώτη φορά διακοπές για 64 ημέρες! Ξεκουράστηκα και δεν ντρέπομαι! Τώρα για το μονόπετρο.... εγώ κάνω τη ζωή μου και εσείς τη δουλειά σας, όταν είναι να μάθετε κάτι θα το μάθετε» είπε η Βάσω! Δείτε το σχετικό βίντεο: