Ναταλία Γερμανού: Tο δράμα που ζούσε! «Τσακώθηκα με τον διευθυντή μου, με έβριζε κι΄ αυτός και έβαλα τα κλάματα» (Βίντεο)

Τα αποκάλυψε όλα!

Ναταλία Γερμανού: Tο δράμα που ζούσε! «Τσακώθηκα με τον διευθυντή μου, με έβριζε κι΄ αυτός και έβαλα τα κλάματα» (Βίντεο)

Η Ναταλία Γερμανού εξομολογήθηκε το δράμα που ζούσε, τους τσακωμούς με τον διευθυντή της και τα κλάματα που έβαλε!

Η παρουσιάστρια του AlphaTV μίλησε ανοιχτά για όλους και για όλα με απόλυτη ειλικρίνεια!

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «thedot» ήταν καλεσμένη η Ναταλία Γερμανού η οποία έκανε την αποκάλυψη για τα χρόνια που βρισκόταν στο Epsilon!

Ήταν τρία διδακτικά χρόνια για εμένα και λειτούργησαν σαν coaching. Όσο πιο δύσκολες είναι οι συνθήκες που εργάζεσαι, τόσο καλύτερη αθλήτρια γίνεσαι», ανάφερε αρχικά η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται»

Στη συνέχεια για το είπε ποτέ «τι κάνω εγώ εδώ;», απάντησε: «Μπορεί και να το είπα. Μπορεί να έβαλα και τα κλάματα από τα νεύρα μου κάποιες στιγμές. Μπορεί και να τσακώθηκα με τον διευθυντή μου κάποιες φορές, και να με έβρισε και αυτός. Υπήρξαν πολλές εντάσεις. Μη λέμε ψέματα στον κόσμο…».

Δείτε το βίντεο

Ναταλία Γερμανού: Την έδωσαν στεγνά οι συνεργάτες της! Από ποιον έχει φάει "χυλόπιτα";

Την Ναταλία Γερμανού έδωσαν στεγνά συνεργάτες της την ώρα της εκπομπής. Από ποιον έχει φάει χυλόπιτα η παρουσιάστρια;

Λίγη ώρα πριν το τέλος της εκπομπής για σήμερα, έγινε μια αποκάλυψη που έφερε πανικό.

Οι σχέσεις της Ναταλίας Γερμανού έχουν απασχολήσει αρκετά στο παρελθόν, αυτή την φορά όμως έγινε γνωστή μια χυλόπιτα που έχει φάει.

Ναταλία: Ποιος θα βγει να πει έφαγα χυλόπιτα το 2015;

Φωτεινή: Εσύ Ναταλία μου έχεις φάει χυλόπιτα;

Ναταλία: Το 2015…

Κώστας: Πριν τέσσερα χρόνια δηλαδή. Κάτσε να υπολογίσουμε…

Ναταλία: Φεύγω, ξέρεις πόσο μας πιέζει ο χρόνος; Πόσο θα ‘θελα να κάτσω να το συζητήσουμε δεν φαντάζεστε! Πόσο θα ‘θελα να κάτσω εδώ τώρα να σας τα πω όλα!

«Χυλόπιτα ήταν, όχι χωρισμός. Μου είπε «Δεν θέλω κυρά μου, ευχαριστώ δεν θα πάρω»! Ποτέ δεν τα είχαμε! Και δεν είναι και γνωστός. Μην ψάξετε με ποιον τα είχα και δεν τα είχα. Δεν τον ξέρει κανείς. Με πείραξε πολύ», αποκάλυψε στο τέλος η Ναταλία.

Ναταλία Γερμανού: Απίστευτες ατάκες για χωρισμό Χρηστίδου - Μαραντίνη! «Το καταλάβαινα γιατί....»

Στην σημερινή της εκπομπή ηΝαταλία Γερμανούμε την παρέα του «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha Tv, σχολίαζαν ανακοινώσεις που έχουν κάνει κατά καιρούς πρόσωπα της ελληνικής showbiz, μέσω Instagram. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων είπε απίστευτες ατάκες για τον χωρισμό Χρηστίδου - Μαραντίνη! Είπε: «Το καταλάβαινα γιατί....»

Το έναυσμα του σχολιασμού το πήρε όταν προβλήθηκαν αναρτήσεις της Σίσσυς Χρηστίδου και της Αθηνάς Χρυσαντίδου, σχετικά με τον χωρισμό τους.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά:

«Το να ζητάει κατανόηση ένα ζευγάρι όπως η Σίσσυ και ο Θοδωρής Μαραντίνης, όπου έχουν μαζί δυο παιδιά, ήταν παντρεμένοι πολλά χρόνια και ξέρουν ότι θα σχολιαστούν από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Να το καταλάβω, να βγουν και να πούνε ζητάμε την κατανόησή σας γιατί υπάρχουν δυο παιδιά … η Αθηνά Χρυσαντίδου γιατί ζητάει την κατανόησή μας;».

ναταλία

Πρώην συνεργάτης της Γερμανού την άδειασε στην εκπομπή της! Τι απάντησε η ίδια;

Πρώην συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της και την άδειασε κανονικά! Τι απάντησε όμως η ίδια;

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο «Namaste» επί εποχής Epsilon TV.

Ο λόγος για τον Νίκο Γκάνο, ο οποίο μιλώντας στην Φωτεινή Πετρογιάννη είπε πως δεν μετάνιωσε που ασχολήθηκε με την τηλεόραση, παρά μόνο ότι το έκανε «με τη συγκεκριμένη περίοδο, με το συγκεκριμένο κανάλι, με τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Όποια άλλη συζήτηση έχω κάνει μου λένε ότι δεν είναι παντού έτσι». Όταν ρωτήθηκε αν συμπαθεί τη Ναταλία, εκείνος γέλασε και είπε: «Τη Ναταλία τη συμπαθούσα πολύ, πριν τη γνωρίσω!».

«Εχω την εντύπωση ότι δεν θέλει να με βλέπει. Πόσο δίκιο είχα. Δεν πειράζει, όμως… εγώ τον αγαπώ. Βασικά, επειδή είναι βαρύ ρήμα, τον συμπαθώ», είπε με την σειρά της η Ναταλία Γερμανού.