Γιώργος Παπαδάκης: Δυστυχώς έχασε την μάχη!

Δύσκολες ώρες

Γιώργος Παπαδάκης: Δυστυχώς έχασε την μάχη!

Δυστυχώς ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Γιώργος Παπαδάκης έχασε την μάχη! Αποδεικτικά στοιχεία έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr!

Τι συνέβη;

Αρχικά δεν θέλουμε να τρομάζετε! Μιλάμε για την μάχη με τα νούμερα της τηλεθέασης που δίνει καθημερινά ο παρουσιαστής, όπως και όλοι οι παρουσιαστές!

Ποιος αναδείχθηκε νικητής; Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ κατέλαβε την πρωτιά στην πολύ πρωινή ζώνη της τηλεόρασης, αφήνοντας πίσω τον συνάδελφό του και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Άσχημα τα νέα για τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος βλέπει την κορυφή που είχε καταλάβει για χρόνια να τίθεται εν αμφιβόλω. Φαίνεται πως η εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ απειλεί την κυριαρχία του δημοσιογράφου του ΑΝΤ1, αφού συχνά καταφέρνει να συγκεντρώσει μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης.

Χθες Παρασκευή 14 Ιουνίου, ο Δημήτρης Οικονόμου έκανε 23% στο δυναμικό κοινό, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης έφτασε μέχρι το 20,8. Οι τηλεθεατές μοιράζουν την εμπιστοσύνη τους στην ενημέρωση στους δύο δημοσιογράφους, αφού κάθε τηλεοπτική «μάχη» μεταξύ τους είναι πλέον αμφίρροπη.

Γιώργος Παπαδάκης: Μόλις «έσκασε» η ανοίνωση του ΑΝΤ1!

Ανακοίνωση του ΑΝΤ1 «έσκασε» μόλις τώρα και αφορά τον Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα»!

Όλοι περίμεναν τα νέα.

Συγκεκριμένα ο ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Παπαδάκης συμφώνησαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για 1+1 χρόνια και το κανάλι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση!

Αναλυτικά: «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη συνέχιση της πολύχρονης συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη για 1+1 χρόνια.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, 29 χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης, συνεχίζει στον ΑΝΤ1 ως παρουσιαστής της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, «Καλημέρα Ελλάδα», η οποία είναι πλέον άρρηκτα συνδεδεμένη με την 30ετή παρουσία του σταθμού και την ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα.

Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» σημειώνει και φέτος μία επιτυχημένη σεζόν και κυριαρχεί στη ζώνη 06:00-10:00 με συνολικό μέσο όρο 22,2%. Στη ζώνη προβολής της εκπομπής, ο ΑΝΤ1 παραμένει πρώτος από την αρχή της σεζόν με 3,4 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Η ανανέωση της συνεργασίας του σταθμού με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή επιβεβαιώνει τη μακρά και εξαιρετική συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια». Το youweekly.gr σας είχε ενημερώσει για την εξέλιξη!

Γιώργος Παπαδάκης: "Μαύρο" καλοκαίρι για τον παρουσιαστή! Τι συνέβη;

"Μαύρο" καλοκαίρι θα περάσει ο παρουσιαστής, Γιώργος Παπαδάκης! Τι συνέβη; Θα σας τα αποκαλύψω όλα μέσα από το Youweekly.gr!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ που καίει έφτασε στα χέρια μου και τα πράγματα, από την μια πλευρά, δεν είναι καθόλου ευχάριστα για το δυνατό, επί χρόνια χαρτί, του ΑΝΤ1!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου χάλασαν τα σχέδια του Γιώργου για το καλοκαίρι αφού ήταν να τελειώσει η εκπομπή του νωρίς και να φύγει για κάποια παραλία αλλά τελικά θα πάρει παράταση το "Καλημέρα Ελλάδα" για όλο τον Ιούνιο λόγω των εθνικών εκλογών!

Αποτέλεσμα αυτού, ο παρουσιαστής θα λιώσει στην Αθήνα όλο τον Ιούνιο και τίτλοι τέλους θα πέσουν στην εκπομπή του την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου!

Γιώργος Παπαδάκης: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή! Έπεσε θύμα...

Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, Γιώργου Παπαδάκη, που έπεσε θύμα απάτης!
Ο ίδιος, είδε τις τελευταίες μέρες το όνομά του να συνδέεται με φυλάκιση!

Όλα ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, συγκεκριμένα σε πλατφόρμα διαφημίσεων, η φωτογραφία του Γιώργου Παπαδάκη με τη λεζάντα «Επιβεβαιώθηκε η φήμη: φυλάκιση».

Κλικάροντας στη φωτογραφία ο επισκέπτης μεταφέρεται σε ανάρτηση κάποιου που ισχυρίζεται ότι φιλοξενήθηκε πρόσφατα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Μάλιστα, τονίζει ότι παρουσίασε στον δημοσιογράφο ένα επενδυτικό πρόγραμμα με το οποίο μπορεί κάποιος να γίνει εκατομμυριούχος σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Το όλο γεγονός δεν συνέβη ποτέ και η κίνηση αυτή έκανε έξαλλο τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα κινηθεί νομικά.