Πέτρος Κωστόπουλος για Μπαλατσινού λίγο πριν τον γάμο με Κικίλια: "Της εύχομαι να..."

Τα είπε όλα στον αέρα της εκπομπής του!

Πέτρος Κωστόπουλος για Μπαλατσινού λίγο πριν τον γάμο με Κικίλια:

Λίγο πριν τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια που είναι σήμερα, ο Πέτρος Κωστόπουλος έστειλε την ευχή του μέσα από την εκπομπή του - "Της εύχομαι να..."

Η πρώην σύζυγος του παρουσιαστής του OPEN το απόγευμα της Κυριακής θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με το νέο της σύντροφο!

Μέσα από το "Όλα λάθος" ο Πέτρος θέλησε να πει δυο λόγια!

Συγκεκριμένα ανέφερε στον αέρα:

«Ήμασταν παντρεμένοι 16 χρόνια. Έχουμε χωρίσει εδώ και 7 χρόνια. Ο καθένας κάνει τη ζωή του. Υπάρχει η κανονική αλήθεια των ανθρώπων που σέβονται εκείνους με τους οποίους έζησαν και τα παιδιά τους. Το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου είναι τα τρία παιδιά μου. Αυτά τα παιδιά έχουν και μια μαμά. Θέλω αυτά τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα, και με εμένα και με τη μάνα τους. Επομένως για να είναι καλά τα παιδιά τους, πρέπει να είναι καλά και οι γονείς του, επομένως και η μητέρα τους. Της εύχομαι την καλύτερη επιτυχία».

Τζένη Μπαλατσινού: Βγήκε με τον Κωστόπουλο πριν τον γάμο της με τον Κικίλια! «Λύγισαν» και οι δύο!

Η Τζένη Μπαλατσινού λίγα 24ωρα πριν τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια βγήκε με τον Πέτρο Κωστόπουλο και το πρώην ζευγάρι ήταν συγκινημένο!

Οι δυο τους βρέθηκαν ξανά μετά από καιρό και... λύγισαν.

Την Κυριακή (16/6) η Τζένη Μπαλατσινού παντρεύεται με τον Βασίλη Κικίλια, ωστόσο χθες βρέθηκε μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Το πρώην ζευγάρι κρατάει επαφές, καθώς είναι γονείς με τρία παιδιά τα οποία έχουν πάντα δίπλα τους τη μαμά και τον μπαμπά.

Έτσι, λοιπόν, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκαν στη γιορτή αποφοίτησης του γιου τους Μάξιμου, ο οποίος μάλιστα έπαιξε και σε μία θεατρική παράσταση του σχολείου.

Οι δύο γονείς πόσταραν ιστορίες στο instagram από το γιορτή και όπως ήταν λογικό συγκινήθηκαν όταν είδαν τον γιο τους στη σκηνή!

Τζένη Μπαλατσινού: Βγήκε με τον Κωστόπουλο πριν τον γάμο της με τον Κικίλια! Λύγισαν και οι δύο!Τζένη Μπαλατσινού: Βγήκε με τον Κωστόπουλο πριν τον γάμο της με τον Κικίλια! Λύγισαν και οι δύο!Τζένη Μπαλατσινού: Βγήκε με τον Κωστόπουλο πριν τον γάμο της με τον Κικίλια! Λύγισαν και οι δύο!Τζένη Μπαλατσινού: Βγήκε με τον Κωστόπουλο πριν τον γάμο της με τον Κικίλια! Λύγισαν και οι δύο!

Τζένη Μπαλατσινού - Πέτρος Κωστόπουλος: «Μέσα σε καράβι που βυθίζεται»! Τραγικές στιγμές....

Γιατί η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκαν «μέσα σε καράβι που βυθίζεται»; Οι τραγικές στιγμές σε σπάνιες δηλώσεις της!

“Όταν ήρθε το τσουνάμι προβλημάτων & o Πέτρος κράσαρε με την υγεία του νόμιζα ότι με εγκαταλείπει.Θύμωσα πολύ μαζί του και αισθάνθηκα πιο μόνη μου από πότε”… είχε πει σε συνέντευξή της το 2012!

Η Τζένη ανοίγει την καρδιά της και μιλάει στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στο People της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”.

Πέρασες ένα πολύ δύσκολο χρόνο. Η εταιρεία του Πέτρου χρεοκόπησε και ο ίδιος όπως έχει πει έπαθε κλινική κατάθλιψη.

Ναι, ήταν και συνεχίζει να είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμάς, Ενός κακού μύρια έπονται. Το πρόβλημα υγείας του Πέτρου ήταν και είναι το πιο δύσκολο. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τη σοβαρότητα της αρρώστιας. Ειδικά τον πρώτο καιρό που ήρθε το τσουνάμι των προβλημάτων και ο Πέτρος κράσαρε, νόμιζα ότι με εγκαταλείπει. Είχα την αίσθηση ότι τώρα στα δύσκολα φεύγει και με αφήνει μόνη μου με έναν κυκεώνα προβλημάτων. Θύμωσα πολύ μαζί του και αισθάνθηκα πιο μόνη μου από πότε.

Πότε κατάλαβες ότι πρέπει να πάρεις την κατάσταση πάνω σου;

Μια μέρα, έπειτα από ένα περιστατικό, φοβήθηκα πολύ και εκεί όντως συνειδητοποιήσαμε ότι υπάρχει πρόβλημα υγείας… Πήγαμε σε γιατρούς, μάθαμε, ρωτήσαμε και άρχισε τη φαρμακευτική αγωγή, η οποία αργεί να επιδράσει κιόλας… Μέσα σε όλα, έπρεπε να κατανοήσω και το ανισοζύγιο των χημικών ενώσεων. Το πρωί ξύπναγε με κλάματα και το βράδυ ήταν καλύτερα. Πέραν της αρρώστιας, πέραν των οικονομικών θεμάτων, πέραν του χρόνου που έτρεχε εναντίον μας, έπρεπε επιπλέον να προστατέψω τα παιδιά μου από όλη αυτή την…καλή δημοσιότητα. Ήμουν τυχερή γιατί με βοήθησε πολύ ένας άνθρωπος. Μου είπε την πιο σωστή κουβέντα στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου:” Μην ψάχνεις για λύση τώρα, είσαι σε καράβι που βυθίζεται. Ψάξε για έναν βράχο να πάρεις μια ανάσα”. Εκεί κατάλαβα ότι έπρεπε να ιεραρχήσω τη σημαντικότητα των πραγμάτων, γιατί στον πανικό είναι όλα σημαντικά και δεν μπορείς να διαχωρίσεις.

Πως κατάφερες να κρατήσεις τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι;

Σε μια κρίση κυριαρχεί το ένστικτο. Ίσως το μητρικό να είναι το πιο έντονο απ’ όλα.

‘Εχεις αναθεωρήσει πράγματα από την παλιά σου ζωή;

Ναι, ανθρώπους. Φρίκαρα γιατί ήμουν πιο σίγουρη από ποτέ για κάποιους ανθρώπους, αλλά τελικά πιο λάθος από ποτέ… Έχει και την πλάκα του να βλέπεις πως τα προσχήματα καταρρέουν όταν ο άλλος σε νιώθει αδύναμο. Έχουμε ακούσει τα πάντα. Ο Πέτρος ανήκει κι αυτός στο κλαμπ των πιο συκοφαντημένων Ελλήνων.

Δηλαδή;

Ο Πέτρος είναι αυτοδημιούργητος άνθρωπος. Ξεκίνησε απένταρος και σπούδασε στο Παρίσι παίρνοντας ντοκτορά στα Οικονομικά. Έγινε πρόεδρος των φοιτητών, δούλεψε με τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ευρωπαϊκή ένωση, δίπλα στον Βίλι Μπραντ. Είχε δάσκαλο τον Πουλαντζά. Αρνήθηκε την πολιτική ενώ ήταν παιδί του Παπανδρέου και έφυγε από όλα τα κόμματα για να γίνει εκδότης βγάζοντας το “ΚΛΙΚ” και αλλάζοντας τη γραφή και τον περιοδικό Τύπο στην Ελλλάδα. Ως εκδότης αρνήθηκε να μπει στα πολιτικά έντυπα γιατί το μότο του ήταν “θέλω να κοιμάμαι ήσυχος”. Δεν πήρε ποτέ κρατική διαφήμιση! Βαρέθηκα λοιπόν να ακούω “ο βλάχος από τον Βόλο” και το “lifestyle”. Τι σημαίνει ο όρος αυτός; Lifestyle έχει ο αγρότης, ο γιατρός, ο μοναχός, η Εκάλη, το Μενίδι. Ας μάθουν πρώτα την ορολογία και μετά να χρησιμοποιήσουν σωστά τη λέξη. Έχουμε ακούσει τόσα πολλά και για τα επαγγελματικά του και για την προσωπική μας ζωή που πλέον είναι γελοίο. ΌΠως είπε και ο Μάρκ Τουέιν “όταν ένα ψέμα κάνει το γύρο του κόσμου, η αλήθεια δεν έχει προλάβει ακόμα να φορέσει τα παπούτσια της”.

Ποια είναι τα ψέματα που έχεις ακούσει;

Έχουμε ακούσει ότι χωρίζουμε κάθε 2 μήνες, ότι όταν χτίσαμε το σπίτι μας στην Αθήνα πριν από 12 χρόνια μέναμε μαζί με γνωστό πρώην πολιτικό. Έχουμε ακούσει ότι το “ΚΛΙΚ” το αγόραζε το ΠΑΣΟΚ για να δείχνει μεγάλο τιράζ. Ότι ο Πέτρος ήταν μέλος της “17 Νοέμβρη”. Ότι είναι γκέι, ότι έχει κάνει πλαστικές. Ότι το τρίτο μου παιδί το έκανα με εξωσωματική και μετά, ενώ είχα δίδυμα, αφαίρεσα το ένα παιδί με ειδική τεχνική στο Λονδίνο για να κρατήσω το γιό. Δηλαδή, δολοφόνησα το παιδί στην κοιλιά μου! Και γι’ αυτή τη Μύκονο πια τι έχουμε ακούσει…Από τα 70ς πήγαινε ο Πέτρος διακοπές και το σπίτι του το έχτισε το 1994 ως υπάλληλος του Τερζόπουλου. Το 2000 έφτασαν οι “πλούσιοι” και οι μεσημεριανές εκπομπές να κυνηγούν στα σοκάκια τον κάθε σταρ. Τι έπρεπε να κάνουμε, λοιπόν; Να σηκώσουμε το σπίτι σε κλαρκ και να το πάμε στην Τήνο; Ένα είναι σίγουρο: ότι το ταλέντο στην Ελλάδα δεν συγχωρείται, και ο άντρας μου έχει ταλέντο!

Για την πτώση της εταιρείας τι έφταιξε;

Δεν είμαι η αρμόδια να σου απαντήσω αλλά ο Πέτρος δεν ήταν αλεξιπτωτιστής σε αυτό τον χώρο, δεν ήταν απατεώνας. Επί 30 χρόνια τάισε πολύ κόσμο, έδωσε λεφτά, έζησε οικογένειες και πλήρωνε έχρι τελικής δεκάρας όλες του τις υποχρεώσεις, μισθούς, Δημόσιο, προμηθευτές. Έφτιαξε μια ολόκληρη βιομηχανία. Τόσοι έβγαλαν από τον Πέτρο, και, ναι, λοιπόν, ήρθε η κρίση. Και η κρίση δεν κάνει κάστινγκ για το ποιον θα φαλιρίσει, 80% μείον στα έσοδα. Έλα πες μου εσύ, πως το λύνεις; Χρωστά όσα χρήματα χρωστάνε στην εταιρεία. Σε κάθε περίπτωση, όλα τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας είναι εκεί και ελπίζουμε ότι οι εργαζόμενοι και οι περισσότεροι πιστωτές θα ικανοποιηθούν. Λυπόμαστε ειλικρινά που χρωστάμε σε κάποιους ανθρώπους και αυτό είναι δυστυχώς το αποτέλεσμα της κάθε πτώχευεσης. Όλη η περιουσία της εταιρείας είναι στα χέρια του συνδίκου, ώστε να εκποοιηθεί και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και οι προμηθευτές. Λυπάμαι πολύ επίσης που είδα συμπεριφορές από ανθρώπους που έμπαιναν στο σπίτι μου και ήταν οι πρώτοι που έβαλαν το μαχαίρι στον λαιμό με απειλές και εκβιασμούς, ενώ γνώριζαν ότι τα προβλήματα ήταν αξεπέραστα.

Τι έχει αλλάξει στη ζωή σου πια;

Είμαι πιο ελεύθερη, αισθάνομαι ότι δεν έχω να λογοδοτήσω πουθενά, έφυγε από πάνω μου ένας στενός κοινωνικός κορσές. Τώρα μπορώ να μιλάω και να χαιρετάω όποιον συμπαθώ, γιατί η “εξουσία” σου φοράει και πρωτόκολλο… Σε ότι αφορά την καθημερινότητα μου, δουλεύω πιο πολύ από ποτέ.

Τι σου λείπει από την παλιά σας ζωή;

Ο ελεύθερος χρόνος και οι χαρούμενοι φίλοι μου. Οι χαρούμενοι άνθρωποι στον δρόμο, η “καλημέρα”.

Έκανες υπερβολές; Σπατάλες;

Και βέβαια έκανα, ποιος δεν άπλωσε την μπουγάδα του και στο διπλανό μπαλκόνι; Μόνο οι ασκητές θα πρέπει να μη μετείχαν σε υπερβολές. Αλλά χυδαιότητες δεν έκανα ποτέ. Υπάρχει μια διαφορά εδώ…

Ξέσπασες ποτέ; Έκλαψες; Φώναξες;

Ναι. Και το κλάμα, όταν σε πνίγει η αδικία, είναι σαν να σου σκίζονται τα σωθικά. Είσαι σαν άγριο θηρίο, αισθάνεσαι ότι είσαι στο σκοτάδι και σε βαράνε όλοι. Και αυτοί που εμπιστεύτηκες και σε γνώριζαν και αυτοί που δεν σε ήξεραν και αυτοί που απλώς ήταν περαστικοί και ήθελαν να ξεθυμάνουν. Κάποια στιγμή, όμως, ξημερώνει… Είδα μαι δανέζικη ταινία πριν από μερικές μέρες, “Το κυνήγι” του Τόμας Βίντερμπεργκ, και ταυτίστηκα με τον πρωταγωνιστή. Όταν προσπαθείς να αντιμετωπίσεις το δίκιο σου με πολιτισμένο τρόπο κάπου το χάνεις.

Κάποιοι πιστεύουν ότι και εσείς, όπως και όλοι που έχασαν τις εταιρείες τους, έχετε κρατήσει λεφτά στην άκρη και συνεχίζετε να ζείτε μ’ αυτά.

Από 14 ετών έβγαζα τα δικά μου χρήματα από τον πρωταθλητισμό, στη συνέχεια μπήκα στο χώρο της μόδας και την τηλεόραση, σταμάτησα να εργάζομαι για 3 χρόνια όταν γέννησα τα δυο πρώτα μου παιδιά και μετά έστησα τη δική μου εταιρεία. Ο Πέτρος έβαλε ό, τι είχε και δεν είχε σε αυτή την εταιρεία, κινητά και ακίνητα! Δεν ανέχομαι άλλο τη λασπολογία και θα κινούμαι νομικά εναντίον οποιουδήποτε τον συκοφαντεί. Και είναι όλα αποδεδειγμένα. Η ηθική του καθήκοντος είναι διαφορετική για τον καθένα. Το καθήκον για τον Πέτρο ήταν πρώτα η εταιρεία και μετά εμείς, το σπίτι ερχόταν πάντα δεύτερο. Αν κάποιος έπρεπε να είμαι θυμωμένος είμαι εγώ!

Τι θέλεις να μάθουν οι κόρες σου από σένα;

Να στέκονται στα πόδια τους και να έχουν εσωτερική ζωή, να είναι δίκαιες- η αδικία είναι ασέβεια προς τη φύση. Να αντλούν τη δύναμη τους από την καλωσύνη. Δύναμη είναι η καλωσύνη. Να συγχωρούν αλλά να μην ξεχνάνε.