Σοκ! Χτύπησαν παίκτρια στη μέση του δρόμου!

Της φώναζαν "Μωρή κ@ργ!ολα θα σε γ@@@μ"

Σοκ! Χτύπησαν παίκτρια στη μέση του δρόμου!

Χτύπησαν παίκτρια του Master Chef στη μέση του δρόμου! Σοκ! Απίστευτη καταγγελία!

Υπάρχει φωτογραφία που αποδεικνύει όλα όσα συνέβησαν στην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής του STAR!

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η πρώην παίκτρια του MasterChef Γωγώ Δελογιάννη.

Η ίδια δέχτηκε μία επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα στον Κεραμικό την ώρα που οδηγούσε.

Σοκ! Χτύπησαν παίκτρια στη μέση του δρόμου!

«Σήμερα μου συνέβη κάτι που δεν έχω λόγια να το χαρακτηρίσω. Ενώ οδηγούσα στον Κεραμεικό χρειάστηκε να κάνω όπισθεν, επειδή φορτηγό είχε κολλήσει μεταξύ σταθμευμένων. Πίσω μου είχα μηχανάκι, με οδηγό περίπου στα 65, που άρχισε να μου κορνάρει επίμονα πιστεύοντας ότι δεν τον έχω δει. Σταματάω, του λέω “καλά καλέ, σε είδα” κι έρχεται στο παράθυρο μου λέγοντάς μου “εγώ, μωρή χοντρή, βλέπω ότι πας πίσω τόση ώρα. Πού το ξέρω ότι με είδες, ε;”. Του απαντάω κάτι τύπου “Καλά, καλά, φύγε τώρα, εντάξει” και τεντώνοντας το χέρι του να με χτυπήσει μου απαντάει “ποιος να φύγει μωρή καρι@λα;” του λέω “εσύ και μην τολμήσεις να με ακουμπήσεις γιατί θα σου κόψω το χέρι”. Τότε μου τραβάει σφαλιάρα μέσα στο αυτοκίνητο και κατεβαίνει από το μηχανάκι φωνάζοντας “Όλες οι καρι@λες με το μεγάλο στόμα βγήκατε στους δρόμους, καρι@λα γαμη@@@νη που θα μου πεις να φύγω”. Εκείνη τη στιγμή, κύριος από μπροστινό συνεργείο έργων ύδρευσης λέει του τύπου να φύγει και ένας άλλος, που έμοιαζε το αφεντικό των εργατών, του φωνάζει “άστους να κάνουν ό,τι θέλουν, εμείς εδώ τη δουλειά μας”. Δύο κύριοι έρχονται στο παράθυρο μου, όπου είναι κολλημένος ο τύπος με το χέρι του σε στάση έτοιμη να ρίξει επόμενη σφαλιάρα, του ζητάνε να φύγει και να μη με πειράξει, τους απαντάει οτι γέμισαν οι δρόμοι καρι@λες κι ότι θα κάνει ό,τι θέλει και θα τους φτιάξει κι αυτούς. Εγώ φεύγω, παρκάρω το αυτοκίνητο μου 3 μέτρα πιο κει και συνεχίζω τις δουλειές μου ενώ ο τύπος με το μηχανάκι απειλεί να γ@μ@σει κι εμένα και τον κύριο που του ζήτησε να φύγει. Μας απειλεί ότι θα μας βάλει φυλακή, παίρνω την πινακίδα του, παίρνω τον κύριο που με βοήθησε πιο κει και, κάνοντας ασκήσεις ψυχραιμίας, του λέω να τον αφήσουμε να φύγει. Απευθύνθηκα στην αστυνομία, μου υποσχέθηκαν οτι με την πινακίδα του θα τον βρουν και θα τον συλλάβουν με την αυτόφωρη διαδικασία. Αυτό μπορεί και να μη γίνει ποτέ. Ξέρω όμως ότι το όνομά του είναι.... Και θέλω πολύ αυτό το κείμενο να φτάσει στα παιδιά και στα εγγόνια του και στους φίλους του και στους συγγενείς του για να ξέρουν ότι ο τύπος είναι ένας άξεστος, τελευταίος μισογύνης και μετανιώνω που δεν τον έφτυσα. Για τα σκ@τά που ξεστόμισε και όλους όσοι αύριο μπορεί να είναι στη θέση μου», έγραψε στην λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση της.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση:

Σοκ! Χτύπησαν παίκτρια στη μέση του δρόμου!

Γωγώ Δελογιάννη: Αποκάλυψε τι έκανε στο MasterChef και...κόπηκε στο μοντάζ!

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ήταν το μεσημέρι της Τρίτης, η Γωγώ Δελογιάννη.Η παίκτρια που αποχώρησε από το #MasterChefGR ανέφερε πως δεν περίμενε να βρεθεί πίσω από τον πάγκο της κουζίνας του διαγωνισμού μαγειρικής.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού επιβίωσης είχαμε δει την Γωγώ να εκνευρίζεται. Μιλώντας γι’ αυτό το γεγονός ανέφερε: «Στη δουλειά εκνευρίζομαι πολύ εύκολα, όμως στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ ήρεμη».

Και πρόσθεσε: «Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έβριζα πάρα πολύ, αλλά ευτυχώς κόπηκαν στο μοντάζ».Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι η Γωγώ παράτησε τη νομική για να ασχοληθεί με την μαγειρική.

Η ίδια μεταξύ άλλων δήλωσε: «Κατά τη γνώμη μου πρέπει να κάνουμε την δουλειά που μας κάνει ευτυχισμένους».

Λίγα λόγια για την Γωγώ Δελογιάννη:

Η Γωγώ Δελογιάννη είναι 31 ετών από το Άργος και δικηγόρος. Οι γονείς της θύμωσαν που άφησε τη δικηγορία, αλλά ήθελε να κάνει αυτό που αγαπά, δηλαδή τη μαγειρική.

Είναι κολλητή με τη Μποφίλιου και τον Καραμουρατίδη και όπως είχε αναφέρει δεν ξέρει ποιος έκανε την αίτηση για να λάβει μέρος στο MasterChef.

Θέλει να κάνει το Μπούρτζι στο Ναύπλιο, εστιατόριο και είναι ψυχαναγκαστική με την τάξη και την καθαριότητα.