Μαντώ Γαστεράτου: Αυτός είναι ο άλλος άντρας στη ζωή της! Φωτογραφία - απόδειξη!

Αποκάλυψη τώρα!

Μαντώ Γαστεράτου: Αυτός είναι ο άλλος άντρας στη ζωή της! Φωτογραφία - απόδειξη!

Φωτογραφία - απόδειξη! Αυτός είναι ο άλλος άντρας στη ζωή της Μαντώ Γαστεράτου!

Αποκάλυψη τώρα για την παρουσιάστρια του OPEN της εκπομπής "Όλα λάθος"!

Πριν από λίγους μήνες αντάλλαξε όρκους αγάπης με τον επί χρόνια σύντροφό της όμως τώρα γίνεται γνωστό πως δεν είναι αυτός ο άντρας της ζωής της αλλά... ένας άλλος!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, από τον οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα της ζωή της αποκάλυψε με μια φωτογραφία, η ίδια, ποιος είναι ο ένας για εκείνη και δεν είναι άλλος φυσικά από τον αγαπημένο της μπαμπά!

Μαντώ Γαστεράτου: Αυτός είναι ο άλλος άντρας στη ζωή της! Φωτογραφία - απόδειξη!

Το παλικάρι μου! Αυτός ο μικρός θεούλης! Αυτό το αλάνι! Αυτό το αστέρι! Είναι ο νούμερο ένα άντρας στην ζωή μου! Ο Χρησταρας μου! Ο μπαμπακουλης μου! Η αγάπη μου! Χρόνια πολλά μπαμπά!!! ----------------

Μαντώ Γαστεράτου: Κραυγή αγωνίας! «Είμαι σοκαρισμένη, λάτρευα τον συγχωρεμένο...»

Η Μαντώ Γαστεράτου με μία κραυγή αγωνίας στο instagram, δήλωσε σοκαρισμένη για τον συγχωρεμένο που λάτρευε!

Η παρουσιάστρια με ένα μακροσκελές κείμενο έδειξε την απογοήτευσή της!

Αναλυτικά το κείμενό της: «Είμαι σοκαρισμένη! Ξεκινάω λέγοντάς ότι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου λάτρευα τον συγχωρεμένο τον Michael Jackson! Τα τραγούδια του, οι κινήσεις του, η μουσική του ευφυΐα, τα πάντα του ήταν άπιαστα. Λες και ο Θεός όταν γεννήθηκε του είπε «πάρτο ρε φίλε όλο το ταλέντο εσύ να το ‘χεις αλλά…» αυτό το γ@#?&×#¥ το αλλά, αν το έβαζες στην ζυγαριά ξεπερνούσε κατά πολύ σε βάρος το ταλέντο του. Μόλις είδα ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ στο Netflix, που αφορά στην σκοτεινή του πλευρά. Αυτή που δεν θύμιζε σε τίποτα την αψεγάδιαστη εικόνα του αιώνιου παιδιού, του σπουδαίου ειρηνιστή/φιλάνθρωπου, του τιτανοτεραστιου καλλιτέχνη.

Του ανθρώπου που ενέπνευσε και χάραξε τη δική του πορεία στην ιστορία της μουσικής και όχι μόνο. Για όσους ενδιαφέρεστε είναι το περιβόητο Leaving Neverland που περιγράφει την σεξουαλική κακοποίηση μικρών ανήλικων αγοριών. Θα ήθελα να μην πιστέψω τίποτα από αυτά που είδα. Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι το γεγονός ότι ήταν ψυχικά άρρωστος δεν αναιρεί το τεράστιο ταλέντο του και την συνεισφορά του στη τέχνη. Θα συμφωνήσω σε αυτό, αλλά για όνομα του Θεού, ήσουν παγκόσμιο πρότυπο/είδωλο ρε άνθρωπε!

Εκατομμύρια παιδάκια στον πλανήτη θέλαμε να γίνουμε σαν κι εσένα! Παλιότερα είχα σκεφτεί ότι αν ήταν αληθινό το τζίνι του παραμυθιού, η μια από τις 3 ευχές μου θα ήταν να είμαι σαν εκείνον. Αν είχα την ευκαιρία σήμερα να ξανακάνω τις ευχές μου , όχι κούκλα μου δεν θα χαράμιζα την ευχή μου για κάτι τέτοιο. Συνεχίζω την σκέψη μου και την πάω πολύ πιο μακριά την βαλίτσα. Με αφορμή λοιπόν τον συγχωρεμένο, (συγχωρεμένος γι αυτά που έκανε για μένα όχι αλλά δε γα…… ας τον αποκαλούμε έτσι για λόγους σεβασμού του εκλιπόντος) σκέφτομαι παααααρα πολλά!

Στο σημείο αυτό θέλω να απευθυνθώ περισσότερο προς τους νεότερους. Εγώ πέρασα τα νιάτα μου και μπορώ στους μικρότερους μου, να μιλάω σαν την μεγάλη σας αδερφή ή και την μαμά σας… Ειιι ψιτ, μην ψαρώνεις ρε! Μην εύχεσαι να γίνεις σαν κι εκείνους που βλέπεις στην τηλεόραση ή στο YouTube! Πολλοί απ’ το σινάφι μου που βγαίνουμε στην TV ή εκθέτουμε τις ζωές μας στα social media μπορεί να είμαστε φαινομενικά cool και happy αλλά δεν ξέρεις, μπορεί να είμαστε και οι χειρότεροι… Αποκαθήλωση τώρα», έγραψε η παρουσιάστρια του Opentv!

Μαντώ Γαστεράτου: Τσακώθηκε με τον Πέτρο Κωστόπουλο! Οι πρώτες δηλώσεις....

Η Μαντώ Γαστεράτου τσακώθηκε άσχημα με τον Πέτρο Κωστόπουλο! Τι ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις της;

Η παρουσιάστρια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο « TV ΕΘΝΟΣ” και στον Αλέξη Μίχα, αποκάλυψε λεπτομέρειες από το πρώτο τους επαγγελματικό ραντεβού.

Πώς εξελίσσεται η συνεργασία σου με τον Πέτρο;

Στο πρώτο ραντεβού σκοτωθήκαμε. Για βλακείες! Την Κιμ Καρντάσιαν, το Instagram, είχαμε διαφορετικές απόψεις σε πολλά θέματα. Τα βρήκαμε γρήγορα. Ξέρεις δεν είναι εύκολο να συμφωνήσεις με έναν άνθρωπο όταν υπάρχει ηλικιακή απόσταση. Το πρώτο ραντεβού λοιπόν δεν είχε καμία σχέση με την εξέλιξη της συνεργασίας. Είναι πολύ ωραίος τύπος ο Πέτρος. Και κάθε εβδομάδα είμαστε όλο και καλύτερα. Και δέσαμε και με τον Νίκο Γεωργιάδη που προστέθηκε στην παρέα. Έχω την άνεση να πάρω τον Πέτρο ένα τηλέφωνο ή να ανταλλάξουμε μηνύματα. Του έχω στείλει μηνύματα για να μου στείλει τις συνταγές του. Είναι εξαιρετικός μάγειρας.

Αλλιώς ξεκίνησε η εκπομπή στην αρχή και αλλιώς εξελίχθηκε. Θεωρείς πως πια έχετε βρει τους ρυθμούς σας;

Σίγουρα! Κάθε εβδομάδα πάει και καλύτερα. Ξεκινήσαμε με άλλους συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με άλλους χρόνους, άλλο σκελετό εκπομπής. Από τότε άλλαξαν πολλά πράγματα.