Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Γι΄ αυτό θα παντρευτούν στον Λυκαβηττό! (Βίντεο)

Υπάρχει λόγος!

Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Γι΄ αυτό θα παντρευτούν στον Λυκαβηττό! (Βίντεο)

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας επέλεξαν να παντρευτούν στον Λυκαβηττό, καθώς υπάρχει ένας σημαντικός λόγος!

Ο γάμος τους θα τελεστεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων!

Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί ο γάμος της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια θα τελεστεί στον Λυκαβηττό και όχι σε κάποιο άλλο μέρος.

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Opentv «Έλα χαμογέλα», έγινε η αποκάλυψη πως η Τζένη Μπαλατσινού επισκέπτεται συχνά τη συγκεκριμένη εκκλησία, ενώ ο πάτερ Δημήτριος που θα αναλάβει το μυστήριο είναι ο πνευματικός και των δύο!

Δείτε το βίντεο

Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλιας: Δείτε για πρώτη φορά τα γοβάκια της "Σταχτοπούτας" και το νυφικό!

Ο γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια θα τελεστεί σε λίγες ώρες! Δείτε για πρώτη φορά τα γοβάκια της "Σταχτοπούτας" και το νυφικό!

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Μόνο λίγες ώρες μας χωρίζουν πια από τον γάμο της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 και του αγαπημένου της, οι οποίοι σήμερα το απόγευμα θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώπιον Θεού και αγαπημένων φίλων και συγγενών.

Κουμπάροι τους θα είναι το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου. Ο Ηλίας είναι αδερφικός φίλος του Βασίλη Κικίλια από το Πανεπιστήμιο και προπονητής μπάσκετ στην ΑΕΚ, ενώ η σύζυγός του, Έμη, είναι μητέρα των δύο παιδιών τους και καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού

Το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, ένα ειδυλλιακό εκκλησάκι που βρίσκεται στο λόφο του Λυκαβηττού. Η θέα από εκεί είναι εντυπωσιακή, καθώς μπορεί να αγναντέψει κάποιος όλο το λεκανοπέδιο, με το σημείο να αποτελεί και πόλο έλξης ειδικά για τους τουρίστες.

Η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πριν από λίγα λεπτά ανέβασε τα γαμήλια γοβάκια της αλλά και τα ονόματα που αναγράφονται κάτω από αυτά για το κλασικό πατροπαράδοτο έθιμο!

Δείτε τα πρώτοι:

Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλιας: Δείτε για πρώτη φορά τα γοβάκια της

Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλιας: Δείτε για πρώτη φορά τα γοβάκια της

Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλιας: Δείτε για πρώτη φορά τα γοβάκια της

Πέτρος Κωστόπουλος για Μπαλατσινού λίγο πριν τον γάμο με Κικίλια: "Της εύχομαι να..."

Λίγο πριν τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια που είναι σήμερα, ο Πέτρος Κωστόπουλος έστειλε την ευχή του μέσα από την εκπομπή του - "Της εύχομαι να..."

Η πρώην σύζυγος του παρουσιαστής του OPEN το απόγευμα της Κυριακής θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με το νέο της σύντροφο!

Μέσα από το "Όλα λάθος" ο Πέτρος θέλησε να πει δυο λόγια!

Συγκεκριμένα ανέφερε στον αέρα:

«Ήμασταν παντρεμένοι 16 χρόνια. Έχουμε χωρίσει εδώ και 7 χρόνια. Ο καθένας κάνει τη ζωή του. Υπάρχει η κανονική αλήθεια των ανθρώπων που σέβονται εκείνους με τους οποίους έζησαν και τα παιδιά τους. Το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου είναι τα τρία παιδιά μου. Αυτά τα παιδιά έχουν και μια μαμά. Θέλω αυτά τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα, και με εμένα και με τη μάνα τους. Επομένως για να είναι καλά τα παιδιά τους, πρέπει να είναι καλά και οι γονείς του, επομένως και η μητέρα τους. Της εύχομαι την καλύτερη επιτυχία».