Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Ξύρισαν τον γαμπρό!

Η φωτογραφία με το ξυράφι!

Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Ξύρισαν τον γαμπρό!

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας μετρούν αντίστροφα για τον γάμο τους και ήδη ο γαμπρός ξυρίστηκε!

Η πρώτη φωτογραφία από το σπίτι του γνωστού πολιτικό!

Το έθιμο λέει πως στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό και ο Βασίλης Κικίλιας το ακολούθησε πιστά!

Η φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ του στο instagram δείχνει τη στιγμή να ξυρίζεται, λίγο πριν φύγει για την εκκλησία, όπου εκεί θα περιμένει την αγαπημένη του!

Δείτε τη φωτογραφία

 Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Ξύρισαν τον γαμπρό!

Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Γι΄ αυτό θα παντρευτούν στον Λυκαβηττό! (Βίντεο)

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας επέλεξαν να παντρευτούν στον Λυκαβηττό, καθώς υπάρχει ένας σημαντικός λόγος!

Ο γάμος τους θα τελεστεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων!

Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί ο γάμος της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια θα τελεστεί στον Λυκαβηττό και όχι σε κάποιο άλλο μέρος.

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Opentv «Έλα χαμογέλα», έγινε η αποκάλυψη πως η Τζένη Μπαλατσινού επισκέπτεται συχνά τη συγκεκριμένη εκκλησία, ενώ ο πάτερ Δημήτριος που θα αναλάβει το μυστήριο είναι ο πνευματικός και των δύο!

Δείτε το βίντεο

Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλιας: Δείτε για πρώτη φορά τα γοβάκια της "Σταχτοπούτας" και το νυφικό!

Ο γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια θα τελεστεί σε λίγες ώρες! Δείτε για πρώτη φορά τα γοβάκια της "Σταχτοπούτας" και το νυφικό!

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Μόνο λίγες ώρες μας χωρίζουν πια από τον γάμο της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 και του αγαπημένου της, οι οποίοι σήμερα το απόγευμα θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώπιον Θεού και αγαπημένων φίλων και συγγενών.

Κουμπάροι τους θα είναι το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου. Ο Ηλίας είναι αδερφικός φίλος του Βασίλη Κικίλια από το Πανεπιστήμιο και προπονητής μπάσκετ στην ΑΕΚ, ενώ η σύζυγός του, Έμη, είναι μητέρα των δύο παιδιών τους και καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού

Το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, ένα ειδυλλιακό εκκλησάκι που βρίσκεται στο λόφο του Λυκαβηττού. Η θέα από εκεί είναι εντυπωσιακή, καθώς μπορεί να αγναντέψει κάποιος όλο το λεκανοπέδιο, με το σημείο να αποτελεί και πόλο έλξης ειδικά για τους τουρίστες.

Η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πριν από λίγα λεπτά ανέβασε τα γαμήλια γοβάκια της αλλά και τα ονόματα που αναγράφονται κάτω από αυτά για το κλασικό πατροπαράδοτο έθιμο!

Δείτε τα πρώτοι:

Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλιας: Δείτε για πρώτη φορά τα γοβάκια της

Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλιας: Δείτε για πρώτη φορά τα γοβάκια της