Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι!

Η φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα!

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι!

Η τρυφερή φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα και το μήνυμα της μέλλουσας μανούλας!

Το ζευγάρι θα γίνει για πρώτη φορά γονείς και η Βασιλική ανακοίνωσε το γεγονός ποστάροντας μία φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα, την οποία φιλάει ο αγαπημένος της!

«Μετρούσαμε τις μέρες για να μοιραστούμε τη χαρά μας... Η κοιλίτσα μου πια δεν κρύβεται γι αυτό θα το φωνάξω δυνατά!», ήταν το μήνυμά της!

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Άνοιξαν για πρώτη φορά το σπίτι τους στο Ελληνικό!

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας ανοίγουν για πρώτη φορά στον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr το σπίτι τους στο Ελληνικό!

Μόλις στα 16 της χρόνια συμμετείχε στην Ολυμπιάδα του Σίδνεϊ και από τότε άνοιξε ο λαμπρός δρόμος της καριέρας της που είχε επιτυχίες αλλά και πίκρες με τον αποκλεισμό της από την Ολυμπιάδα της Αθήνας το 2004. Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Άνοιξαν για πρώτη φορά το σπίτι τους στο Ελληνικό!

Κάποιοι τότε προσπάθησαν να τη βάλουν στο περιθώριο αλλά εκείνη πείσμωσε και έκανε θριαμβευτική επιστροφή, καταρρίπτοντας και τον κανόνα για το αυστηρό όριο ηλικίας στις αθλήτριες της ενόργανης. Αποφάσισε πριν από έναν χρόνο να θέσει μόνη της το τέλος της λαμπρής της καριέρας στον αθλητισμό. Το μικρό αλλά μοντέρνο διαμέρισμά της στο Ελληνικό είναι το καταφύγιό της και ο χώρος που φέρει τη δική της σφραγίδα αλλά και του συντρόφου της, επίσης Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια. Είναι δίπλα του στο δύσκολο διάστημα αποθεραπείας του μετά τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του και μαζί χτίζουν ένα όνειρο ζωής: Τη δημιουργία ενός πρότυπου γυμναστηρίου για νέα ταλέντα.

Ήταν δική σου επιλογή η διακόσμηση του σπιτιού σας;

Ναι, εγώ το έχω διακοσμήσει αλλά δεν το έχω τελειώσει ακόμη. Έχουμε μετακομίσει εδώ και λίγο καιρό. Θέλαμε να είμαστε σε ένα ωραίο περιβάλλον για να ξεκουραζόμαστε και εγώ και ο Λευτέρης που το περισσότερο διάστημα το περνά τον τελευταίο καιρό στο σπίτι λόγω της αποθεραπείας του. Και, εννοείται, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κρίκοι από το σπίτι μας!

Είναι πάντως ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον από τους ξενώνες του αθλητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά στους οποίους μένατε όλα αυτά τα χρόνια.

Όταν είσαι αθλητής οι ξενώνες είναι μια χαρά. Σε ένα σπίτι όμως έχεις φυσικά καλύτερη ποιότητα ζωής.

Νοσταλγείς εκείνη την εποχή;

Έμεινα πάνω από δέκα χρόνια στους ξενώνες και είχαν γίνει πραγματικά το σπίτι μου παρ' ότι έμενα σε ένα μικρό δωμάτιο 30 τετραγωνικών, αλλά το είχα αγαπήσει γιατί ήμουν δίπλα στο γυμναστήριο. Νομίζω ότι εκεί έκανα καλύτερα τη δουλειά μου, γιατί ήμουν προσηλωμένη στον στόχο μου. Και τώρα πια που σταμάτησα την καριέρα μου δεν νοσταλγώ μόνο τις στιγμές χαράς εκείνης της εποχής με τις επιτυχίες, αλλά νοσταλγώ και τις δύσκολες στιγμές. Όταν αυτές σού συμβαίνουν λες «δεν αντέχω άλλο», αλλά φεύγοντας από τον αθλητισμό είναι αυτές οι στιγμές που τελικά λατρεύεις. Με την καθημερινή τριβή, τον κόπο και την επιμονή.

Πώς διαχειρίστηκες τον σοβαρό τραυματισμό του τους τελευταίους μήνες; Είναι ο κορυφαίος αθλητής παγκοσμίως και στην καλύτερή του στιγμή τού συμβαίνει κάτι τόσο αναπάντεχο. Πώς το βιώσατε;

Ήταν ένα πολύ δυνατό ταρακούνημα για εκείνον. Όταν φτάνεις στο σημείο πια ως αθλητής να κερδίζεις συνέχεια και κάπως εύκολα για τα δικά σου δεδομένα, γιατί τα τελευταία δύο χρόνια είναι πάνω απ' όλους τους αθλητές στον κόσμο, και σου έρχεται μια τέτοια σφαλιάρα, σε προσγειώνει λίγο απότομα. Και σου δείχνει πως τίποτε δεν είναι εύκολο και τίποτε δεν είναι δεδομένο. Έχει παλέψει πάρα πολύ στη ζωή του. Είναι αθλητής κυρίως στο μυαλό και μετά στο σώμα. Ο στόχος του και όλη του η ζωή είναι να είναι καλά στην προπόνηση. Στην αρχή έπεσε το ηθικό του γιατί δεν ήξερε αν θα ξανακάνει ποτέ γυμναστική. Στη συνέχεια όμως δυνάμωσε πολύ περισσότερο, γιατί έτσι έχει μάθει να κάνει, του αρέσουν τα επικίνδυνα παιχνίδια. Θα επιστρέψει δυνατότερος.

Ήσουν συνέχεια δίπλα του;

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Άνοιξαν για πρώτη φορά το σπίτι τους στο Ελληνικό!

Ναι, γιατί σε αυτές τις στιγμές δεν μπορούσε να το διαχειριστεί μόνος του. Ήθελε βοήθεια από το περιβάλλον του και από τους ανθρώπους του.

Τον έριξε συναισθηματικά;

Δεν το πήρε καθόλου χαλαρά, γιατί δεν του αρέσει να χάνει ποτέ. Έχει εκ γενετής τον εγωισμό του νικητή. Τον δυσκόλεψε πάρα πολύ. Ήθελε να φάει σίδερα που δεν πήρε μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

Μέσα στα δύσκολα δεν ήταν και μια καλή ευκαιρία αυτό το διάστημα για να περάσετε και λίγο χρόνο μαζί;

Υπήρχε χρόνος, αλλά για τους δυο μας ήταν ένα μεταβατικό στάδιο ύστερα και από τη δική μου απόφαση να σταματήσω τον αθλητισμό. Ήταν δύσκολο το πρόγραμμα της αποθεραπείας του και δεν μπορώ να πω ότι βρισκόμασταν και τόσο πολύ μαζί. Όλα όμως θα πάνε καλά.

Το να παντρευτείτε και να κάνετε οικογένεια είναι μέσα στα μελλοντικά σας σχέδια;

Με τον Λευτέρη ζούμε σαν παντρεμένοι, θα έρθει και αυτή η στιγμή. Έχω δει δείγματα ως γυναίκα και θεωρώ ότι θα είναι ο καλύτερος πατέρας όταν θα αποκτήσουμε παιδί.

Είπες από την πρώτη στιγμή ότι «αυτός είναι ο άνθρωπός μου»;

Όχι, γιατί περνά χρόνος για να δεις στον άλλο πράγματα τα οποία δεν είχες σκεφτεί. Το είπα πολύ αργότερα, όταν η σχέση μας πέρασε από πολλά τεστ.

Μεσολάβησε και ένα διάστημα που, όπως γραφόταν, είχατε χωρίσει;

Είναι φυσιολογικό αυτό που συνέβη, γιατί δυνάμωσε τη σχέση μας. Ταιριάζουμε πολλοί και υπάρχει αλληλοσεβασμός.