Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κάτια Δανδουλάκη: Δύσκολες ώρες! Η κύστη στον εγκέφαλο και η κατάθεση ψυχής...

Δεν το γνώριζε κανείς! Η αποκάλυψη για πρώτη φορά...

Κάτια Δανδουλάκη: Δύσκολες ώρες! Η κύστη στον εγκέφαλο και η κατάθεση ψυχής...
News 17.06.2019 12:22

Η κύστη στον εγκέφαλο και η κατάθεση ψυχής της Κάτιας Δανδουλάκη! Η εξομολόγηση για τις δύσκολες ώρες...Για πρώτη φορά αποκάλυψη...

Η ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Προσωπικά” και την Έλενα Κατρίτση και συγκλόνισε με όσα είπε για τη μητέρα της. Απόσπασμα από τη συνέντευξη προβλήθηκε στο “Πρωινό”.

Κάτια Δανδουλάκη: Δύσκολες ώρες! Η κύστη στον εγκέφαλο και η κατάθεση ψυχής...

«Με κούρασε ο “πρωταθλητισμός”. Κάποια στιγμή έπαθα κατάθλιψη, την έβγαλα από πάνω μου μέσα σε ένα χρόνο. Ήρθα στη ζωή μετά από εφτά αποβολές που έκανε η μαμά μου. Η μητέρα μου ήταν 12 χρόνια άρρωστη. Είχε μια κύστη στον εγκέφαλό της και δεν με αναγνώριζε.

Μιλούσε κανονικά η μητέρα μου, αλλά μου μιλούσε σαν να ήμουν ένα παιδί ξένο. Όταν “έφυγε” η μητέρα μου είπα “τώρα είναι πια χωρίς ανάσα” γιατί το άλλο είχε φύγει πριν από 12 χρόνια. Ο αργός θάνατος είναι ο πιο βασανιστικός»,

Κάτια Δανδουλάκη: Η αποκάλυψη για το σύνδρομο, τη μητρότητα και της πλαστικές! (Βίντεο)

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον AlphaTVκαι αποκάλυψε το σύνδρομο που «πάσχει», τη μητρότητα αλλά και τις πλαστικές

Η ηθοποιός αναφέρθηκε σε πολλά θέματα για τη ζωή της!

Συγκεκριμένα η Κάτια Δανδουλάκη δήλωσε πως πάσχει από μαθητικό σύνδρομο και γι΄ αυτό παντρεύτηκε τον δάσκαλό της!

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο χαμό του άντρα της, την μητρότητα, αλλά και τις πλαστικές!

Η αδιανόητη ατάκα της Κάτιας Δανδουλάκη για την ηλικία της! Δεν φαντάζεστε τι είπε...

Στην κάμερα της εκπομπής της Σάσας Σταμάτη μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη αποκαλύπτοντας ένα απίθανο περιστατικό με ταξιτζή με αφορμή... την ηλικία της!


Η ηθοποιός είναι γνωστή για το χιούμορ της και τα όσα είπε αξίζουν τουλάχιστον τα σε΄βη μας αφού ήταν επικά!

«Μου είπε κάποια στιγμή ένας οδηγός ταξί “είστε η κόρη της;”. Λέω όχι, είμαι αυτή. Νομίζω ότι όλη η ιστορία είναι ότι η ενέργειά μου, η διάθεσή μου, αλλά και το παρουσιαστικό μου δεν παραπέμπει στην ηλικία που είμαι. Που είναι μια πολύ μεγάλη ηλικία. Όχι, δεν τη λέω την ηλικία μου», είπε η Κάτια και συνέχισε:

«Την καταλαβαίνετε από τον Παπαφλέσσα που με βλέπετε. Άρα γιατί να την πω; Την έχετε πει 100 φορές. Αυτή η ερώτηση είναι μόνιμη και την έχω απαντήσει πέντε χιλιάδες φορές. Οι γυναίκες νομίζουν ότι θα πάρεις ένα χάπι και θα αδυνατίσεις και θα γίνεις όμορφη. Ή θα πας μια φορά σε έναν πλαστικό χειρουργό και θα βγεις μια κούκλα. Κάνουν πολύ μεγάλο λάθος»!

Share