Κρήτη: 42χρονη μετέφερε ηρωίνη μέσα στο αιδοίο της ως αυτοσχέδιο... δονητή!

Απίστευτο!

Κρήτη: 42χρονη μετέφερε ηρωίνη μέσα στο αιδοίο της ως αυτοσχέδιο... δονητή!

Μία 42χρονη γυναίκα στην Κρήτη μετέφερε ηρωίνη μέσα στο αιδοίο της, έχοντας φτιάξει έναν αυτοσχέδιο... δονητή!

Δεν έχουν τέλος οι «αποστολές» ηρωίνης στην Κρήτη με κάθε δυνατό τρόπο, που οργανώνει μέσα από το κελί του στο σωφρονιστικό κατάστημα Δομοκού ο 63χρονος Έλληνας «βαρόνος» που εκτίει ποινή κάθειρξης 12 ετών από το 2016! Τελευταίο «βαποράκι» του ήταν μια 42χρονη που μετέφερε ποσότητα ναρκωτικού μέσα στο… αιδοίο της!

Η Ελληνίδα αφίχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηράκλειου μαζί με έναν 33χρονο και εντοπίστηκαν άμεσα από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και του τμήματος Αερολιμένα. Στην σωματική έρευνα που τους έγινε, βρέθηκε πάνω τους μικροποσότητα ηρωίνης, αλλά υπήρχαν σαφείς ενδείξεις ότι μετέφεραν περισσότερα ναρκωτικά και μεταφέρθηκαν στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο όπου υποβλήθηκαν σε σειρά εξετάσεων, μεταξύ των οποίων και ακτινογραφίες.

Έτσι, διαπιστώθηκε ότι η 42χρονη είχε κρύψει μέσα στον κόλπο της έναν αυτοσχέδιο... δονητή, που δεν ήταν άλλος από ένα καλά δεμένο σακουλάκι με ηρωίνη βάρους 78 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε!

Κρήτη: 42χρονοη μετέφερε ηρωίνη μέσα στο αιδοίο της ως αυτοσχέδιο... δονητή!
Κρήτη: 42χρονοη μετέφερε ηρωίνη μέσα στο αιδοίο της ως αυτοσχέδιο... δονητή!


Στην προανάκριση προέκυψε ότι το ζευγάρι μετέφερε τα ναρκωτικά κατ’ εντολήν του 63χρονου που είχε καταδικαστεί στις 9 Φεβρουαρίου του 2017 από το Μονομελές Εφετείο για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ηρωίνης από τη Θεσσαλονίκη στην Κρήτη. Από τότε, τα τελευταία τρία χρόνια έχει συντονίσει μέσα από τη φυλακή μια σειρά από μεταφορές ηρωίνης στις πόλεις της Κρήτης, χρησιμοποιώντας δεκάδες «βαποράκια» και διαφορετικούς τρόπους μεταφοράς!

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 33χρονου και της 42χρονης, κατασχέθηκε και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μαζί με δύο κινητά. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση που περιλαμβάνει και τον 63χρονο έγκλειστο και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σοκ στη Βέροια: Μητέρα και κόρη διακινούσαν οπλισμένες ηρωίνη!

Σοκ έχει προκληθεί στη Βέροια με μία μητέρα και την κόρη της να διακινούν οπλισμένες ηρωίνη!

Στην Βέροια δρούσαν δυο Ελληνίδες -μητέρα και κόρη!- οι οποίες διακινούσαν “σκληρά” ναρκωτικά, αλλά η έδρα τους βρισκόταν σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου τις εντόπισαν οπλισμένες με ένα... κλομπ οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας και τους πέρασαν χειροπέδες!

Οι αστυνομικοί, που είχαν μαζί τους εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο, έκαναν έρευνα στο σπίτι όπου κατοικούν η 61χρονη γυναίκα και η 35χρονη κόρη της και δεν άργησαν να εντοπίσουν τις συσκευασίες με τα 146,6 γραμμάρια ηρωίνης και τα 5,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχαν αστην κατοχή τους και σχεδίαζαν να διαθέσουν προς πώληση.

Επιπλέον, κατέσχεσαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα ηρωίνης και ένα μεταλλικό κλομπ, καθώς και το ποσό των 2.730 ευρώ που προερχόταν από τις πωλήσεις που είχαν κάνει! Οι δράστιδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και παράνομη οπλοκατοχή.