Master Chef: Η Άλκηστις άδειασε ξανά την Σπυριδούλα! «Μπήκε στο παιχνίδι για...»

Τα είπε χύμα!

Master Chef: Η Άλκηστις άδειασε ξανά την Σπυριδούλα! «Μπήκε στο παιχνίδι για...»

Η Άλκηστις του Master Chef ξαναχτύπησε κατά της Σπυριδούλας, λέγοντας τον λόγο για τον οποία μπήκε στο παιχνίδι!

Τα είπε όλα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου στο Opentv!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν ξέρω τι έχει κανονίσει, τι θα κάνει και πώς θα το κάνει η Σπυριδούλα! Εμένα έχει κλείσει ο κύκλος μου με τα θέματα της Σπυριδούλας, δεν θέλω καν να ασχοληθώ πλέον με αυτό! Πιστεύω πώς όλοι μας πήγαμε για χρηματικό έπαθλο, είτε κάποιοι γίνουν γνωστοί μέσω της τηλεόρασης και να δείξουν την δουλειά τους, είτε να κερδίσουν τον έπαθλο! Μία από αυτή ήταν και η Σπυριδούλα! Αν με ρωτάτε για τον Μανώλη αν είναι νικητής ή όχι, δεν με ενδιαφέρει. Εγώ ήθελα εξ αρχής τον Χρήστο για νικητή! Ποιος βοήθησε ποιον, τι και γιατί, αυτά φάνηκαν, δεν θα κάτσω εγώ να πω κάτι! Γενικά δεν μετανιώνω για πράγματα που έχω κάνει και πόσω μάλλον για το MasterChef! Είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα και θέλω να το αξιοποιήσω ανάλογα. Εννοείται πως με βοήθησε το παιχνίδι, τηλεόραση είναι, διαφήμιση είναι. Πιστεύω ότι αν είσαι έξυπνος, μπορείς άνετα να αξιοποιήσεις όλο τον κύκλο του MasterChef στο να βγεις παραέξω και να μείνεις γνωστός!».

Απίστευτο ξέσπασμα από την Σπυριδούλα! «Τι ανοησίες είναι αυτές; Θα ειπωθούν πολλά»!

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη.

Η παίκτρια του MasterChef, αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για εκείνη.

Τελικά, έχεις χωρίσει με τον σύντροφό σου, τον Αποστόλη;

Όχι, όλα αυτά είναι ανακρίβειες. Νομίζω θα ειπωθούν πολλά. Να, πριν λίγο διάβασα σε ένα site: «Ράκος η Σπυριδούλα! Είναι απομονωμένη, χωρισμένη, χωρίς παρέα και απογοητευμένη!». Έγραψαν ακόμα ότι πήγα και έκανα δοκιμαστικό στην τηλεόραση και πως «πούλησα» σταριλίκια. Τι ανοησίες είναι αυτές; Θα με φώναζαν κάπου και θα πήγαινα εγώ να «πουλήσω» σταριλίκι; Γιατί, ποια είμαι; Αρχικά, δεν έχω κάνει κανένα δοκιμαστικό κι αν με φώναζαν, θα φιλούσα τα χέρια, όποιου μου πρότεινε κάτι τέτοιο.

undefined

Επίσης, γράφτηκε ότι ματαιώθηκε ο γάμος σου. Ισχύει;

Δεν ματαιώθηκε, αναβλήθηκε. Το είπα αυτό. Ήταν να γίνει στις 8 Ιουνίου, αλλά δεν προλαβαίναμε, γιατί έχω πολλές υποχρεώσεις ακόμα. Τώρα βγήκα από το παιχνίδι. Θα γίνει πιο μετά ο γάμος μου.

Πότε;

Το ότι αναβάλλεται ένας γάμος, δεν σημαίνει ότι χωρίζει ένα ζευγάρι! Δεν ήξερα ότι θα έφτανα ως τον τελικό και ότι θα τραβούσε τόσο πολύ. Εν τω μεταξύ, ο σύντροφός μου δεν μπορούσε να αναλάβει μόνος του όλες τις ετοιμασίες του γάμου μας και δεν θέλαμε να το ζήσει μόνος του όλο αυτό. Ήθελα να έχω συμμετοχή, οπότε είπαμε να το κάνουμε πιο μετά. Σε έναν μήνα; Το φθινόπωρο; Αρχές του 2020; Θα γίνει πάντως! Δεν έχουμε χωρίσει!

Πόσο καιρό είστε μαζί;

Με τον Αποστόλη είμαστε μαζί 10 χρόνια. Από τα 16 μου. Παιδιά ήμασταν ακόμα, όταν τα φτιάξαμε. Στην αρχή, θυμάμαι ότι είχαμε κόντρα και μαλώσαμε. Δουλεύαμε σε αντίπαλα τσιπουράδικα και ο ένας την έλεγε στον άλλον «το δικό μου είναι καλύτερο», «όχι, το δικό μου είναι!» και τέτοια. Περνώντας ο καιρός, ήρθαν δυσκολίες, ήρθαν χαρές και πέρασαν δέκα ολόκληρα χρόνια, χωρίς να το καταλάβουμε.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Το δημόσιο μήνυμα για το «hate» που δέχεται! Έκλεισε όλα τα στόματα!

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, που γνωρίσαμε μέσα από τον διαγωνισμό μαγειρικής, Master Chef, δεν έγινε και πολύ αγαπητή από τον κόσμο. Έτσι αποφάσισε να αφήσει ένα δημόσιο μήνυμα για το «hate» που δέχεται και έκλεισε όλα τα στόματα!

Μήνυμα όλο νόημα προς του «haters»

Η Σπυριδούλα θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα μέσω του Instagram σε όλους όσους την σχολιάζουν αρνητικά και δημοσίευσε ένα Instastory, όλο νόημα.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση από το Instagram: