Δύσκολες ώρες για γνωστό τραγουδιστή! «Έχω καρκίνο στον λάρυγγα...»

Η δημόσια ανακοίνωση στα social media!

Δύσκολες ώρες για γνωστό τραγουδιστή! «Έχω καρκίνο στον λάρυγγα...»

Δύσκολες ώρες ανακοινώθηκαν για γνωστό τραγουδιστή! «Έχω καρκίνο στον λάρυγγα» ανέφερε ο ίδιος μεταξύ άλλων!

«Είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσω με σεβασμό αλλά έχω συναντήσει εμπόδια και στο παρελθόν» γράφει ο Ντέιβ Μαστέιν από τους Megadeth στην ανάρτησή του.

Όπως αναφέρει «συνεργάζομαι με τους γιατρούς με τους οποίους σχεδιάσαμε ένα πλάνο θεραπείας το οποίο νιώθουν ότι έχει ποσοστό επιτυχίας 90%».

Ωστόσο, ο ίδιος τόνισε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται στο στούντιο για το επόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος προσθέτοντας ότι «περιμένω πώς και πώς να το ακούσουν όλοι».

Δύσκολες ώρες για γνωστό τραγουδιστή! «Έχω καρκίνο στον λάρυγγα...»

Λόγω των θεραπειών το συγκρότημα θα υποχρεωθεί να ακυρώσει το μεγαλύτερο μέρος της περιοδείας του για το 2019.

Ο Μαστέιν, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τους Metallica αλλά από το 1983 είναι ο ηγέτης των Megadeth, έχει κερδίσε ένα βραβείο Γκράμι το 2017 στην κατηγορία Best Metal Performance για το τραγούδι Dystopia.

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός σοκάρει: «Διαγνώστηκα με καρκίνο και την επόμενη χειρουργήθηκα!» (Βίντεο)

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός σοκάρει με την αποκάλυψή της για τον καρκίνο, η οποία μόλις το έμαθε την επόμενη μέρα χειρουργήθηκε!

Έκανε την εξομολόγηση στην εκπομπή Happy Day στον AlphaTV!

«Την πρώτη μέρα που διέγνωσε ο γιατρός τον καρκίνο, μου λέει: "Έχουμε καιρό, μην ανησυχείς! Αύριο μπορείς;" Την επόμενη μέρα χειρουργήθηκα. Δεν το σκέφτηκα καν! Αφού δεν ειδοποίησα ούτε τα συμπεθέρια μου, ούτε τη νύφη μου! Έχω προχωρημένη ηλικία, σε 4 χρόνια θα γίνω 90», ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός Μέλπω Ζαροκώστα!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός σοκάρει: «Διαγνώστηκα με καρκίνο και την επόμενη χειρουργήθηκα!» (Βίντεο)

Μεταξύ άλλων είπε: «Πλένω τα πλυμένα πιάτα γιατί η ροή του νερού, το πλίτσι πλίτσι με εμπνέουν! Πλένοντας το οτιδήποτε».

Σοκάρει η Άννα Φόνσου! Δέχτηκε απειλές! «Θα σου κόψω τα πόδια αν...»!

Σοκάρει με την εξομολόγηση της η Άννα Φόνσου. Όπως αποκάλυψε δέχτηκε απειλές, πως θα της κόψουν τα πόδια.

Τι συνέβη όμως;

Στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” μίλησε το πρωί της Κυριακής, η ηθοποιός όπου κατήγγειλε έναν άγνωστο άνδρα από το κοντινό πρόσωπο του Γιώργου Μαρίνου, που την απείλησε.

 Σοκάρει η Άννα Φόνσου! Δέχτηκε απειλές

Πριν από περίπου έναν χρόνο και για δύο μήνες είχε φιλοξενήσει τον Γιώργο Μαρίνο στο «Σπίτι του Ηθοποιού» καθώς τότε αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του, ωστόσο ένας άνδρας τον πήρε από εκεί και την απείλησε πως θα της έκοβε τα πόδια εάν συνέχιζε να ασχολείται μαζί του.

«Γίναμε πολύ φίλοι με τον Γιώργο Μαρίνο όταν αρρώστησε και για να μην αισθάνεται μόνος του στο σπίτι του, τον είχαμε στο Σπίτι του Ηθοποιού. Είχε έναν κύριο δίπλα του, ο οποίος έκανε τα πάντα και τον πήρε μετά αυτός και τον πήγε στο σπίτι του, κάπου στη Βάρκιζα. Με πήρε τηλέφωνο κάποια στιγμή και μου είπε: “Μην ξανά ασχοληθείτε με τον Γιώργο γιατί θα σου κόψω τα πόδια.” Εγώ το έκλεισα το τηλέφωνο γιατί στο κάτω κάτω υποχρέωση θα έπρεπε να είχε εδώ που τον είχαμε σαν βασιλιά. Προσπάθησα να βρω τον Γιώργο -γιατί αυτά δεν είναι λόγια δικά του, είναι αυτουνού- του άλλαξε και το νούμερο και δεν τον άφηνε να μιλήσει σε κανέναν. Ήξερα ότι τον είχε σε ένα σπίτι στη Βούλα, μαζί με μία κυρία που τον περιποιόταν. Το πρόβλημα με την καρδιά του διορθώθηκε. Πρόβλημα είχε με τη μοναξιά, την κατάθλιψη. Όταν ήταν εδώ, όχι απλώς δεν είχε άνοια, λογαριάζαμε να παίξουμε πάλι στο θέατρο μαζί. Αυτός ο κύριος ήθελε ίσως να τον απομακρύνει, να τον κάνει ό,τι θέλει, δεν ξέρω. Ο Γιώργος Μαρίνος είχε και μια περιουσία, δεν έμαθε ποτέ κανείς που είναι η περιουσία του, αν πουλήθηκε το σπίτι του δεν ξέρουμε. Έχουμε χάσει επαφή εδώ και έναν χρόνο», αποκάλυψε.