Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ήξερε πως υπάρχει κάμερα και έκανε το απίστευτο! Αποκαλυπτικό βίντεο!

Με ύφος κοιτούσε τις κάμερες και...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ήξερε πως υπάρχει κάμερα και έκανε το απίστευτο! Αποκαλυπτικό βίντεο!

Αποκαλυπτικό βίντεο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Ήξερε πως υπάρχει κάμερα και έκανε το απίστευτο και μάλιστα είχε καρφωμένο το βλέμμα της εκεί, επιδεικτικά!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή γιατί... μας ξάφνιασε η αλήθεια είναι όλη αυτή η συμπεριφορά!

Ο φακός του Mykonos Live πέτυχε στα σοκάκια της Μυκόνου την παρουσιάστρια με φίλες της! Όμως, όπως φαίνεται η Κωνσταντίνα δυσαρεστήθηκε αρκετά που την τραβούσε η κάμερα και αφού αρχικά αγνόησε τους δημοσιογράφους μετά από λίγα δευτερόλεπτα συνάντησε έναν άντρα, τον οποίο και έσπευσε να φιλήσει σταυρωτά και... τον έπιασε από τον λαιμό και του είπε ένα μυστικό στο αυτί!

Την ώρα, όμως, που του έλεγε αυτό το μυστικό είχε το βλέμμα της καρφωμένο στις κάμερες που τους τραβούσαν!

Έριξε ένα πονηρό γέλιο και αποχώρησε με τις φίλες της!

Αλλά... μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις! Δείτε το παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ψυχολογικά καταρρακωμένη η παρουσιάστρια! Οι δύσκολες στιγμές και η αποκάλυψη!

Ψυχολογικά καταρρακωμένη είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια περνάει δύσκολες στιγμές μετά τα σχόλια για το σώμα της.

Μάλιστα, την στεναχώρια της είχε εκφράσει και σε συνέντευξη της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις φωτογραφίες της που δημοσιεύουν περιοδικά τα οποία δεν φροντίζουν να της κάνουν την απαραίτητη επεξεργασία σε σχέση με άλλες επώνυμες στις οποίες γίνεται κανονικά photoshop.

Μιλώντας στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, ο Παύλος Σταματόπουλος, καλός φίλος και επί χρόνια συνεργάτης της Σπυροπούλου, αποκάλυψε πως δεν είναι καλά ψυχολογικά, αφού έχει στεναχωρηθεί πολύ.

Η Κωνσταντίνα του εξήγησε πως θεωρεί άδικη την κριτική που γίνεται για το σώμα της με μαγιό ενώ ο Σταματόπουλος αποκάλυψε πως η εικόνα της έτσι όπως έχει δημοσιευτεί σε ένα συγκεκριμένο περιοδικό δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα και θωρεί πιθανό να έχει επιλεγεί εξ’ αρχής μια πόζα που δεν κολακεύει την παρουσιάστρια, ακόμα κι αν γινόταν σε αυτή επεξεργασία.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Είχε σχέση με τον Ατζούν; Όλη η αλήθεια! (Βίντεο)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε για το αν είχε σχέση με τον Ατζούν Ιλιτζάλι και αποκάλυψε τα πάντα!

Η παρουσιάστρια έδωσε την απάντησή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 «The 2Night Show»

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε ανοιχτά για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αρχικά για το Survivor: «Τo Survivor με δίδαξε πάρα πολλά. Όταν λες την αλήθεια σου δεν χάνεις. Έβγαλα αυτό που είμαι».

Για τις φήμες που έχουν ακουστεί για την ίδια: «Δεν ήμουν σκληρή, ήμουν φοβισμένη» και στη συνέχεια ξεκαθάρισε: «Όταν συμφώνησα να πάω στο Survivor δεν είχα κάνει καμία συμφωνία να κάνω το My Style Rocks».

Όσο για το αν είχε σχέση με τον Ατζούν, είπε: «Αντιμετώπισα σαν αστείο το ότι ειπώθηκε πως έχω σχέση με τον Ατζούν Ιλίτζαλι, το πήρα εντελώς στην πλάκα». Γνωρίζατε πόσα κιλά είναι η Σπυροπούλου;

Τέλος η παρουσιάστρια δεν αποκάλυψε αν βρίσκεται σε σχέση, καθώς δεν ήθελε να μιλήσει για τα προσωπικά της!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τσακισμένη η ψυχολογία της! Τα χρέη και το τηλεφώνημα...

Κυριολεκτικά τσακισμένη είναι η ψυχολογία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου! Όλη η αλήθεια για τα χρέη της παρουσιάστριας και το τηλεφώνημα που δεν.... έρχεται!

Η Κωσταντίνα, μέσα από την τηλεοπτική της πορεία, προσπάθησε να δείξει μια διαφορετική εικόνα για τον ευατό της, πιο χαμηλών τόνων, μια εικόνα αλλιώτικη από τα συνηθισμένα! Θέλησε να διορθώσει λάθη του παρελθόντος και να κάνει αυτά που πραγματικά πιστεύει καλύτερα για την εικόνα της! Η παρουσιάστρια προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί και να σταθεί στα τηλεοπτικά δεδομένα....

Η ίδια έκανε μια προσπάθεια μικρή μεν, ικανή όμως να της δώσει τη θέση της παρουσιάστριας στο My Style Rocks, ένα από τα πιο πετυχημένα ριάλιτι μόδας, την σεζόν που μας πέρασε! Όμως, ενώ το πρόγραμμα με την Αραβανή έσκιζε, με την Σπυροπούλου πήγε άπατο! Η πόρτα λοιπόν, του ΣΚΑΙ έκλεισε....

Και έτσι, στράφηκε στον Ιβάν Σαββίδη! Η παρουσιάστρια, είχε κάνει αρκετές συζητήσεις με σκοπό να ενταχθεί στο δυναμικό του Open tv! Εγώ μέσα από το Vanda's blog του Υοuweekly.gr σας είχα ενημερώσει σχετικά, όπως και για το ότι το μόνο που έλειπε ήταν το κονσεπτ της εκπομπής! Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η Κωνσταντίνα έφαγε πόρτα και από εκεί! Η ίδια δεν τα βρήκε με τον Ιβάν και πηγή από το κοντινό της περιβάλλον μου αποκάλυψε ότι είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση! Η σεζόν τελειώνει, τα συμβόλαια έχουν ξεκινήσει να κλείνουν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι τηλεοπτικά άστεγη! Αυτό, την γεμίζει άγχος και αβεβαιότητα για το μέλλον της αφού τα έξοδα της τρέχουν και πέρα από κάποιες συνεργασίες με εταιρίες, δεν έχει κάτι σταθερό σαν εισόδημα, που μπορεί να της εξασφαλίζει μια ποιότητα ζωής, στην οποία έχει συνηθίσει!

Όσο οι μέρες περνούν και το τηλέφωνο δεν χτυπάει, η ίδια φοβάται ότι μπορεί να επιστρέψει σε άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος, οι οποίες την ανάγκασαν να πάρει την απόφαση και να ξενιτευτεί κατά Survivor μεριά! Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η Κωνσταντίνα συντηρεί τον εαυτό και το σπίτι της μόνη της...