Παρουσιαστής του Alpha tv έβαλε μαλλιά! «Φέγγιζε το κεφάλι μου...»

Μίλησε ανοιχτά!

Παρουσιαστής του Alpha tv έβαλε μαλλιά! «Φέγγιζε το κεφάλι μου...»

Παρουσιαστής του Alpha tv έβαλε μαλλιά και το παραδέχτηκε χωρίς φόβο και... πάθος! «Φέγγιζε το κεφάλι μου...» ανέφερε μεταξύ άλλων χωρίς ίχνος κόμπλεξ!

Ο ίδιος, αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day πως τις ημέρες του Πάσχα έκανε εμφύτευση μαλλιών. Όπως εξήγησε ο Χρήστος Βαρθαλίτης, είχε αραιώσει σε τρία σημεία, ήταν κάτι που δεν του άρεσε καθόλου κι έτσι πήρε την απόφαση να κάνει την εμφύτευση.

Παρουσιαστής του Alpha tv έβαλε μαλλιά! «Φέγγιζε το κεφάλι μου...»

«Την Μ. Τρίτη, όταν κλείσαμε για Πάσχα και πήραμε την άδειά μας πήγα κι έκανα εμφύτευση μαλλιών γιατί σε τρία σημεία είχα αραιώσει πολύ. Δεν φαινόταν γιατί είχα μακριά φράντζα επίτηδες, αλλά ήταν κάτι που με ενοχλούσε, με ταλαιπωρούσε, όχι πολύ. Αλλά όπως και να το κάνεις, στα 37 σου να βλέπεις το κεφάλι σου να… φεγγίζει είναι δύσκολο. Βρήκα τους κατάλληλους, το έκανα με ασφάλεια, πήγε καλά…», είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Βαρθαλίτης.

Νίκος Αλιάγας: Κλείνει το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του!

Κλείνει το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του ο Νίκος Αλιγάς, και η είδηση έσκασε μόλις τώρα!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Νίκος Αλιάγας ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το τιμόνι της πρωινής ζώνης του ραδιοφωνικού δικτύου «Εurope 1».

Αν και το γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες, η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien» επισημαίνει ότι ο Αλιάγας θα είναι παρελθόν σε λίγες ημέρες από την ενημερωτική πρωινή ζώνη του σταθμού.


Υπενθυμίζεται ότι, το ραδιοφωνικό δίκτυο Europe 1 ήθελε να ενισχύσει τα ποσοστά ακροαματικότητας όταν επιστράτευσε τον Νίκο Αλιάγα.

Σήμερα, ο Έλληνας σταρ της γαλλικής τηλεόρασης θα έχει ραντεβού με το μεγάλο αφεντικό του σταθμού, Αρνό Λαγκαρντέρ. Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν για το θέμα της αποχώρησής του από την πρωινή ζώνη του «Europe 1» και θα αποφασίσουν για το μέλλον του στο σταθμό.


Όπως επισημαίνει η γαλλική εφημερίδα Le Parisien επικαλούμενη πηγές, o Νίκος Αλιάγας έχει κάνει την επιλογή του να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή την οποία ανέλαβε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Μπατιέ Μπελιάρ δημοσιογράφος του δικτύου RMC, θα είναι πιθανότατα ο αντικαταστάτης του βασιλιά της ψυχαγωγίας του καναλιού TF1.