Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δώρος Παναγίδης: Ο λόγος που χώρισε με την Αθηνά! Έσπασε την σιωπή του...

Για πρώτη φορά!

Δώρος Παναγίδης: Ο λόγος που χώρισε με την Αθηνά! Έσπασε την σιωπή του...
News 18.06.2019 13:56

Ο Δώρος Παναγίδης έσπασε την σιωπή του αποκάλυψε γιατί χώρισε με την Αθηνά! Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους...

Ο ίδιος, έδωσε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου και μίλησε χωρίς περιστροφές...

Μετά από τόσες κοινές φωτογραφήσεις, τόσες αναρτήσεις, τόσες δηλώσεις, τόσες συνεντεύξεις, θα στοιχημάτιζε κάποιος πως η σχέση σου με την Αθηνά πήγαινε απ’ το καλό στο καλύτερο. Τι συνέβη ξαφνικά; Πού πήγε τόση αγάπη;

Εκεί που πάνε κι οι υπόλοιπες αγάπες, φίλε μου. Άλλωστε, και σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, όταν ήμασταν ακόμη μαζί, έλεγα ότι έμαθα να αποδέχομαι και να σέβομαι το τι μου επιφυλάσσει το αύριο, χωρίς να ρίχνω ευθύνες σε κανέναν. Αντιλαμβάνεσαι ότι έχω διαφορετικές εμπειρίες από την Αθηνά…

Ποιος έκανε την αρχή γι’ αυτόν τον χωρισμό; Εσύ είπες πρώτος το «χωρίζω»; Με ένα τηλεφώνημα, όπως γράφτηκε;

Όπως είδατε, η Αθηνά ανάρτησε μια δημοσίευση. Είχαμε μιλήσει τηλεφωνικά… Ήταν απογοητευμένη από τη στάση μου, γιατί περίμενε από μέρα σε μέρα να πάω Αθήνα. Εγώ, από την άλλη, «πνιγμένος» στο άγχος από τις δουλειές, δεν ήξερα πότε θα μπορούσα να είμαι εκεί. Αντέδρασε μ’ αυτόν τον τρόπο. Έγραψε κάτι, κι εγώ μετά ανάρτησα την ανακοίνωση του χωρισμού. Η Αθηνά, πάντως, δημοσίευσε επίσημα στον λογαριασμό της στο Instagram τον χωρισμό, χωρίς να με ενημερώσει ή να το συζητήσουμε. Αλλά, η αλήθεια είναι, ότι εγώ την έφερα σ’ αυτό το σημείο!

Δεν έχει καμία ευθύνη εκείνη;

Δεν της επιρρίπτω καμία ευθύνη! Στη συνέχεια, όμως, έπρεπε κι’ εγώ να πάρω θέση – από σεβασμό στον κόσμο, ο οποίος μας υποστήριζε ως ζευγάρι.

Ήσασταν, πράγματι, «δύο διαφορετικές οντότητες», όπως έγραψες στο Instagram σου; Δεν γίνατε ποτέ πραγματικά ένα, όσο το κοινό πίστευε;

Μα, είμαστε διαφορετικές οντότητες! Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν «είμαστε ένα» ή όχι. Έτσι κι αλλιώς, δεν πιστεύω στο «ένα» πλέον, όπως ούτε και στη στέρηση της ελεύθερης βούλησης. Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του, ο καθένας χαράζει την πορεία του και πρέπει να σεβόμαστε τα «θέλω» και τις φιλοδοξίες των άλλων.

Δώρος Παναγίδης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό από την Αθηνά Χρυσαντίδου!

Σαν βόμβα έσκασε ο χωρισμός του Δώρου Παναγίδη και της Αθηνάς Χρυσαντίδου και ο πρώην παίκτης έκανε την πρώτη του ανάρτηση.

Το ζευγάρι το γνωρίσαμε μέσα από το σπίτι της αγάπης, όπου και ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα.

Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου μας ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους με μια ανάρτηση στα social media και πάθαμε σοκ.

Μάλιστα, λίγες ημέρες μετά το τέλος, ο ίδιος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram από... την παραλία που απολάμβανε το μπάνιο με καλό του φίλο.

undefined

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δώρος Παναγίδης - Αθηνά Χρυσαντίδου: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στο κέντρο της Αθηνάς!

Δώρος Παναγίδης - Αθηνά Χρυσαντίδου: Αυτό είναι το νέο τους κοινό επαγγελματικό βήμα!

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr

Share