Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Με κοντά σορτσάκια και αισθησιακό βλέμμα μετά το Master Chef!

Πάρτε βαθιά ανάσα και κάντε το κλικ!

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Με κοντά σορτσάκια και αισθησιακό βλέμμα μετά το Master Chef!

Με κοντά σορτσάκια και αισθησιακό βλέμμα μετά το Master Chef η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη! Αποκλειστικές φωτογραφίες στο Youweekly.gr!

Η παίκτρια που απασχόλησε όσο κανείς άλλος κυρίως για την συμπεριφορά της το κοινό, μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής του STAR, για πρώτη φορά κάνει την πιο... εντυπωσιακή και αποκαλυπτική φωτογράφισή της και ταυτόχρονα αποκαλύπτει πράγματα για την ζωή της!

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Με κοντά σορτσάκια και αισθησιακό βλέμμα μετά το Master Chef!

Τι παιδί ήσουν;

Έπαιζα στις γειτονιές μέχρι αργά, με μάλωναν οι γονείς μου, αλλά επειδή είχα μεγαλύτερα αδέρφια έλεγα ότι είμαι μαζί τους και με άφηναν. Ήμουν χωμένη μέσα στα τσιπουράδικα, γιατί είχαν οι γονείς μου και μoυ άρεσε από μικρή να ανακατεύομαι με αυτά. Ήθελα να ασχοληθώ με τη μαγειρική.

Σου είχε τύχει περιστατικό με μεθυσμένο;

Όχι, γενικά δεν μπλεκόμασταν με αυτά, πάντα ο πατέρας μου έβγαινε μπροστά και κανόνιζε με αυτούς τους ανθρώπους.

Ήσουν «ερωτευμένη» με τον πατέρα σου;

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Με κοντά σορτσάκια και αισθησιακό βλέμμα μετά το Master Chef!

Ήμουν ερωτευμένη με τον αδερφό μου επειδή είναι κούκλος και είναι ακόμα το είδωλό μου. Με προστάτευε πάντα, όταν του έλεγα ότι μου αρέσει ένα παιδί θα έλεγχε ποιος, πού, πότε. Όταν άρχισα να μεγαλώνω κάναμε παρέα.

Με την αδερφή σου αντίστοιχα τι σχέση είχες;

Μαλώναμε για τα ρούχα, για το φαγητό, για το μπάνιο, για τις πετσέτες... Παίζαμε ξύλο για τα πάντα, αλλά τώρα είμαστε αχώριστες. Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς τα αδέρφια μου.

Πότε αρχίσατε να τα βρίσκετε;

Γύρω στα 15, δουλεύαμε μαζί, γιατί όταν χώρισαν οι γονείς μου άνοιξαν ξεχωριστά μαγαζιά, στο ένα δουλεύαμε εγώ με την αδερφή μου και τη μητέρα μου, ενώ ο αδερφός μου δούλευε με τον πατέρα μου στο άλλο. Εκεί δεθήκαμε πολύ και γίναμε πολύ καλές φίλες. Επίσης, βάφτισα την μπέμπα της, νομίζω δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη νονά (γέλια).

Όταν χώρισαν οι γονείς σας χωριστήκατε και τα παιδιά;

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Με κοντά σορτσάκια και αισθησιακό βλέμμα μετά το Master Chef!

Εγώ έμεινα με τον μπαμπά μου και τα αδέρφια μου με τη μαμά, ήμουν η μικρότερη οπότε δεν είχα επιλογή. Οι γονείς μου δεν είχαν καθόλου καλό χωρισμό, θυμάμαι τσακωμούς και φασαρίες, άσχημα σκηνικά. Ήταν ένας χωρισμός που μας άφησε και οικονομικά βάρη γιατί υπήρχαν μαγαζιά στη μέση, και εσωτερικές πληγές τις οποίες έχω αποβάλει εδώ και δύο χρόνια.

Το συζήτησες με τους δικούς σου;

Πολλές φορές. Απλά δεν τα έβρισκαν, μαλώνανε, υπήρχαν πολλά πράγματα στη μέση και δεν υπήρχε περίπτωση να τα ξαναβρούν. Ο πατέρας μου έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του, όπως και η μαμά μου, οπότε δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθώ.

Πήρες από μικρή τη ζωή στα χέρια σου;

Ναι, απ' όταν χώρισαν οι γονείς μου ξεκίνησα να βοηθάω τη μαμά μου στο τσιπουράδικο και μετά δούλευα ταυτόχρονα σε ένα ξενοδοχείο του Βόλου για να πληρώνω τη σχολή μου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ!

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Αυτή είναι η ζωή της παίκτριας που βγήκε δεύτερη στο MasterChef!

Εσύ γνώριζες τα πάντα για την ζωή της Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, της παίκτρια που βγήκε δεύτερη στο MasterChef.

Ήταν ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τόσο για την έντονη προσωπικότητά του όσο και για τις μαγειρικές ικανότητές.

Η Σπυριδούλα έφτασε μέχρι την πηγή όμως δεν κατάφερε να πιει νερό!

Η 25χρονη κατάγεται από το Βόλο και έχει εδώ και 10 χρόνια σχέση με τον Αποστόλη Γερμάνη, ο οποίος δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον χώρο και για αυτό ενώ βρισκόταν στον τελικό ήταν πίσω από τις κάμερες.

Το ζευγάρι ήταν να παντρευτεί στις 8 Ιουνίου, όμως, όπως ανακοίνωσε η Σπυριδούλα ίσως παντρευτούν τον Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβρη, αφού έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η Σπυριδούλα εργαζόταν από μικρή ηλικία στα τσιπουράδικα που διατηρούσε η οικογένειά της στον Βόλο. Στη συνέχεια σπούδασε επαγγελματίας σεφ και εργάστηκε ως α’ μάγειρας στην κουζίνα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης.