Σοκάρει το βίντεο πασίγνωστης ομοφυλόφιλης ηθοποιού! Οργιάζει με την σύντροφό της!

Δεν ήθελαν να κρατήσουν κρυφό τον έρωτα τους άλλο πια!

Σοκάρει το βίντεο πασίγνωστης ομοφυλόφιλης ηθοποιού! Οργιάζει με την σύντροφό της!

Σοκάρει το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητα με πασίγνωστη ομοφυλόφιλη ηθοποιό να οργιάζει με την σύντροφό της!

Ο έρωτας τους είναι τόσο μεγάλος που πλέον δεν θέλουν να παίζουν κρυφτό με τους δημοσιογράφους.

Εντελώς ερωτευμένη με την ηθοποιό Ashley Benson είναι το διάσημο μοντέλο Cara Delevingne. Ενώ ήταν κοινό μυστικό ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, εκείνες δεν είχαν επιβεβαιώσει με δηλώσεις κάτι τέτοιο και άφηναν τις φήμες να οργιάζουν.

Έτσι η Cara βγήκε και παραδέχτηκε ότι εδώ και έναν χρόνο είναι ζευγάρι με την Ashley Benson και μάλιστα την αποκάλεσε την «αληθινή της αγάπη».

Όλα αυτά η Cara Delevingne τα είπε στη σκηνή μίας εκδήλωσης στη Νέα Υόρκη, όταν ανέβηκε για να παραλάβει ένα βραβείο. Αποκάλυψε ότι η Ashley ή Sprinkles, όπως την αποκαλεί, την έμαθε τι σημαίνει αγάπη αλλά και να δέχεται τον εαυτό της.

Η 26χρονη ανέβασε και ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο αρπάζει την Benson και τη φιλάει στο στόμα. Το στιγμιότυπο είναι από την ταινία «Her Smell» στην οποία συμπρωταγωνίστησαν. Στη λεζάντα έγραψε #Pride.

Κάρα και Άσλει

Βίκυ Καγιά: Σε παθιασμένες στιγμές στο κρεβάτι με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη! Το βίντεο που «καίει»!

Η Βίκυ Καγιά και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχαν βρεθεί στο κρεβάτι σε παθιασμένες ερωτικές στιγμές, με καυτό βίντεο να κυκλοφορεί!

Ξεχείλιζαν από πάθος

Βίκυ Καγιά και Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν στο παρελθόν ζευγάρι, αλλά όχι στην πραγματικότητα αν και μπορεί να ταίριαζαν, κανείς δεν ξέρει!

Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν στην ταινία «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» του Νίκου Περάκη, η οποία είχε σπάσει ταμεία και είχαν υποδυθεί το ζευγάρι!

Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά στους κινηματογράφους το 2005, με την Βίκυ Καγιά να κάνει το ντεμπούτο της στο σινεμά.

Στην πλοκή του έργου ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ως Αλέξανδρος Τζιμπιτζίδης και η Βίκυ Καγιά ως Μαριαλένα Γεωργιάδου δημιουργούν ερωτική σχέση και έχουνε μία καυτή ερωτική σκηνή!

Πάνω στο καλύτερο, όμως, η πατρίδα και ένα θερμό Ελληνοτουρκικό επεισόδιο μπαίνει στη μέση και το ζευγάρι δεν ολοκληρώνει ποτέ!

Δείτε το βίντεο