Αδιανόητο! Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Βλαδίμηρου Κυριακίδη!

Μιλάμε για έπος!

Αδιανόητο! Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Βλαδίμηρου Κυριακίδη!

Σίγουρα δεν φαντάζεστε ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, αφού μοιάζει.... αδιανόητο!

Ο ίδιος, μίλησε στη Φωλιά των Κου Κου και τη Φωτεινή Ψυχίδου και αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός, στο σχολείο, συστηνόταν ως… Κώστας, επειδή μισούσε το όνομά του.

«Για λίγα χρόνια, όχι πολλά, όταν ήμουν στο δημοτικό, συστηνόμουν σαν Κώστας. Το μισούσα το όνομά μου. Με δουλεύανε όλοι, οι μισοί δεν μπορούσαν να το πουν και οι άλλοι γελούσαν μαζί μου. Γολγοθάς ήταν το όνομά μου όταν ήμουν παιδάκι στο δημοτικό. Ο πατέρας μου είχε γεννηθεί το 1883, είχε έρθει από τη Ρωσία, άλλαξε ταυτότητα. Ένας μεγάλος μου αδερφός από άλλο γάμο είχε σκοτωθεί κάπου και μου έδωσε εμένα το όνομά του», είπε μεταξύ άλλων ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε για την σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»

Ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε προέβη σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για την σειρά στον Alpha Tv, στην οποία πρωταγωνιστεί, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Τι αποκάλυψε ο πετυχημένος ηθοποιός;

Επιβεβαίωσε πως η σειρά θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Του χρόνου θα έχουμε τα 7 χρόνια Μουρμούρας. Έτσι θα είμαστε του χρόνου. Ευτυχώς φέτος αποδείξαμε πως ήταν ανανεωτική η χρονιά. Το κοινό μας πίστεψε ακόμη πιο πολύ και θέλει να μας βλέπει ακόμη. Θα είναι και η Κλέλια και όλα καλά. Του χρόνου θα είμαι ως πατέρας στη σειρά και όχι μόνο. Θα δείτε την έκπληξη τoυ χρόνου».

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: "Ένας χωρισμός έχει κι αυτός τα συνεπακόλουθα, όπως η κατάθλιψη..."

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης παραχώρησε συνέντευξη και φυσικά αναφέρθηκε στην συμπρωταγωνίστρια του που αποχώρησε από τη σειρά "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα", Δάφνη Λαμπρόγιαννη αλλά και την Κλέλια Ρένεση που εισέβαλε στην τηλεοπτική του ζωή και έχει φέρει τα πάνω κάτω στον "Ηλία"!

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό "Τηλεθεατής" και αναφέρθηκε σε όλα!

"Ακόμη και στις καλύτερες οικογένειες συμβαίνει ένας χωρισμός. Έχει κι αυτό τα συνεπακόλουθα, όπως η κατάθλιψη. Πιστεύω ότι πολύ έξυπνα οι σεναριογράφοι και οι υπεύθυνοι της σειράς, αντί να προβούν σε μία απλή αντικατάσταση, δημιούργησαν την Καίτη. Πολύ έξυπνα ενορχήστρωσαν το να με θέλει μία γυναίκα κι εγώ να την απορρίπτω διαρκώς" τόνισε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης!