Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός ποζάρει topless και «ρίχνει» το διαδίκτυο!

Ανέβασε τις θερμοκρασίες!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός ποζάρει topless και «ρίχνει» το διαδίκτυο!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός ποζάρει και φωτογραφίζεται topless. Το αποτέλεσμα; «Ρίχνει» το διαδίκτυο!

Ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και ανέβασε τις θερμοκρασίες!

Ο λόγος για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία απόλαυσε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Ύδρα.

ναφσικά

Η όμορφη ηθοποιός έβαλε «φωτιά» στο Instagram, όταν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία της, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει topless.

Τα σχόλια και τα likes των διαδικτυακών της ακολούθων δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό!

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγους μήνες, έγινε γνωστό πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Σόμμερ χώρισαν οριστικά έπειτα από τρεισήμισι περίπου χρόνια σχέσης.

Ακόμα μία τόπλες φωτογραφία στην παραλία από την Ελένη Βαΐτσου!

Ήταν να μην κάνει την αρχή...

Η Ελένη Βαΐτσου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αλλά και μέσα από τα Instastories της, ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες από τις διακοπές της, στις οποίες όμως κάτι λείπει! Κι αυτό δεν είναι άλλο από το μαγιό της...

Αυτή τη φορά η Ελένη ανέβασε ακόμα μια τέτοια φωτογραφία από την παραλία, στην οποία είναι όρθια με μια φωτογραφική μηχανή αλλά τα επίμαχα σημεία που κανονικά θα έπρεπε να τα καλύπτει το μαγιό της, τα κάλυπταν τα μαλλιά της!

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Βαιτσου

Το τόλμησε! Πασίγνωστη Ελληνίδα ποζάρει topless στα 63 της χρόνια!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μας έχει ταξιδέψει ουκ ολίγες φορές με την φωνή της!

Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια υπέροχη φωτογραφία από το 2002- ενώ πρέπει να είναι από το τραγούδι της "Πάμε Χαβάη"! Όπως φαντάζετστε τα Likes έπεσαν "βροχή'!

Ο λόγος για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, που έγραψε στη λεζάντα:

"Tbt 2002:κάπου στον πλανήτη ...είναι ωραίο να ονειρεύεσαι...Θέλω βόλτες ταξίδια, γλυκά, φαγητά , να ξαπλώσουμε μπρούμυτα στην αμμουδιά , θέλω στη παραλία να ανάψω ΦΩΤΙΑ , κολύμπι ωρών στα ρηχά η στα βαθειά .Θέλω να μαυρίσω και να μείνω έτσι , με τον Ενρίκε Ιγκλέσιας να χορέψω λαμπάντα , ν αρπάξω το ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ απο μια μπάντα και να φωνάξω ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΜΗΝ !!!Φιλιά !!!”#planet earth #friends #dream #cool#love #peace #live 20/7 #Βέροια «η συνάντηση». 22/7 #Βριλησια «κάτω απ τ αστέρια»"

Δείτε την ανάρτηση:

topless