Σοκ! Δολοφόνησαν γνωστό 26χρονο Dj!

Μεγάλο πένθος!

Σοκ! Δολοφόνησαν γνωστό 26χρονο Dj!

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία γνωστού Dj, ο οποίος ήταν μόλις 26 ετών!

Έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς!

Ο λόγος για τον Dj Official, ο οποίος σκοτώθηκε σε γειτονιά του Λος Άντζελες, όταν ένα αυτοκίνητο πλησίασε εκείνο του Dj και άνοιξε πυρ!

Ο 26χρονος Dj έπεσε νεκρός ενώ ο άλλος άνδρας που ήταν μαζί του νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με το KTLA.

Σοκ! Νεκρός πασίγνωστος Έλληνας Dj σε τροχαίο!

Την τελευταία του παράσταση στην νύχτα έδωσε εχθές ο πασίγνωστος DJ.

Φεύγοντας απο το νυχτερινό μαγαζί που εργαζόταν, σύμφωνα με πληροφορίες του Alldaynews, η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, καθώς τράκαρε με την μηχανή του πάνω σε αυτοκίνητο και έχασε την ζωή του! O λόγος για τον Μιχάλη Σιούτη, γνωστό και ως Dj Mike!

10407963_10205183963268600_5026257267542862970_n

Ήταν πασίγνωστος σε όλη την Ελλάδα και έπαιξε μουσική στα μεγαλύτερα μαγαζιά της Αθήνας!

Άγριος ξυλοδαρμός για γνωστή σχεδιάστρια από ερωτευμένο πρώην συμμαθητή του γιού της!

Η γνωστή σχεδιάστρια Μπίλι Τζόε έπεσε θύμα σοκαριστικού ξυλοδαρμού από πρώην συμμαθητή του γιου της, ο οποίος ήταν ερωτευμένος μαζί της!

Η εφημερίδα Espresso αποκαλύπτει το περιστατικό και τη φωτογραφία που σοκάρει!

Βάναυσα κακοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η σχεδιάστρια Μπίλι Τζόε στο σπίτι της στο Κολωνάκι, από έναν 39χρονο πρώην συμμαθητή του γιου της!

«Το τελευταίο διάστημα είχε αποκτήσει εμμονή μαζί μου, εγώ του εξηγούσα ότι δεν γίνεται να είμαστε μαζί, αλλά αυτός επέμενε ότι ήθελε να με παντρευτεί, νόμιζε ότι του ανήκω», ανέφερε αρχικά στην εφημερίδα «Espresso» η σχεδιάστρια!

Στη συνέχεια τόνισε: «Εκείνο το βράδυ συναντηθήκαμε και πήγαμε στο Καβούρι για να μιλήσουμε ήρεμα. Όταν επιστρέψαμε -και ενώ νόμιζα ότι είχε αποδεχθεί την απόφασή μου να μετακομίσω-, του ζήτησα να με βοηθήσει με μια κούτα.

Την ώρα που βρισκόμουν στην κρεβατοκάμαρα, άρχισε ξαφνικά να ουρλιάζει λέγοντας "ξέρω με ποιον τα έχεις φτιάξει" και, αρπάζοντας ένα σίδερο, έσπασε την τζαμαρία της πόρτας του υπνοδωματίου.

Με έπιασε από την πλάτη, με χτύπησε στο κρεβάτι και μετά στη βιβλιοθήκη κι εγώ να πρόσθησα να τον δαγκώσω για να γλιτώσω από τα χέρια του! Τότε πήρε μια βαλίτσα χειρός που είχα ετοιμάσει για τη μετακόμιση και άρχισε να με χτυπά, πρώτα στο σώμα και μετά στο πρόσωπο, ενώ φώναζε "θα σε σκοτώσω"!».

Άγριος ξυλοδαρμός για την Μπίλι Τζόε από ερωτευμένο πρώην συμμαθητή του γιού της!

Η Μπίλι Τζόε κατεθεσε μήνυση για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή, ενώ συνεχίζει τις δηλώσεις της λέγοντας: «Στην αρχή είμαχε μία πολύ καλή φιλική σχέση, τον ήξερα από μικρό, ήταν συμμαθητής του γιου μου στη Μαρσάλειο. Τον συνάντησα τυχαία πριν από δύο χρόνια, όταν είχα βγάλει τον σκύλο βόλτα, και μάλιστα τότε μου είπε ότι το σπίτι του ήταν σχεδόν απέναντι από το δικό μου.

Ήταν πολύ πρόθυμος και με βοηθούσε σε πολλά πράγματα. Όμως στην πορεία, ίσως γιατί αισθάνθηκε ότι είχε δώσει, αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα για να πάρει. Αποφάσισα να μετακομίσω ώσπου να ηρεμήσουν τα πράγματα, αλλά το γεγονός ότι δεν του αποκάλυψα πού θα πάω τον έκανε έξαλλο!

Δεν θέλω να τον εκδικηθώ ή να του κάνω κακό, για μένα είναι ένα παιδί που χρειάζεται βοήθεια». Σοκ είχε προκαλέσει ακόμη ένας ξυλοδαρμός στην ελληνική showbiz!