Δούκισσα Νομικού: Τα ποδαράκια «ξυλάκια» και το καυτό μαύρισμα στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης!

Πιο hot από ποτέ κι ας είναι μανούλα!

Δούκισσα Νομικού: Τα ποδαράκια «ξυλάκια» και το καυτό μαύρισμα στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης!

Η Δούκισσα Νομικού μας άφησε άφωνους! Τα ποδαράκια «ξυλάκια» και το καυτό μαύρισμα στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης που προκάλεσε χαμό στην Ελεονώρα Μελέτη!

«Είμαι τρελαμένη με την οικογένεια μου, με τον γιο μου. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδάκι, είναι σε ωραία φάση. Επικοινωνούμε πια, με καταλαβαίνει, τον καταλαβαίνω, μου δίνει φιλάκια και λιώνω… είμαι ερωτευμένη με τον γιο μου», είπε και μίλησε για την απόφασή της να κάνει σχετικά νωρίς και το δεύτερο παιδάκι της.

«To θέλαμε πολύ, συνειδητά το επιλέξαμε για να είναι κοντά σε ηλικία και να κάνουν παρέα. Ο θεός μας επέτρεψε να έρθει κοντά σύντομα».

Όσο για την απόφαση της να μείνει εκτός τηλεόρασης είπε: «Ήταν συνειδητή η απόφαση γιατί ήθελα να αφοσιωθώ στον Σάββα, να χορτάσω το παιδί μου. Ήθελα να το ευχαριστηθώ και να το ζήσω και είμαι χορτασμένη πια. Σε πρακτικό επίπεδο έχει αλλάξει πολύ η ζωή μου γιατί πριν ήμουν στα όρια της εργασιομανίας. Είμαι σε μια φάση που ετοιμάζω κάτι πολύ δυνατό. Είναι ένα δικό μου project για μένα και όλες μου τις φίλες», είπε η ίδια! Δείτε και αυτό: Δούκισσα Νομικού: Στο πλευρό της αυτές τις στιγμές ο Δημήτρης Θεοδωρίδης! Τι συνέβη;

«Δεν υπάρχει κάτι ακόμη. Τώρα αρχίζει και μου λείπει, τον πρώτο χρόνο δεν το σκεφτόμουν καν. Ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε», είπε μεταξύ άλλων. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία με το παρεό που προσπαθεί να καλύψει την πίσω όψη της!

Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μία φωτογραφία με το παρεό της, που προσπαθεί να καλύψει την πίσω όψη της και ξεσηκώνει!

Εντυπωσιακή η εγκυμονούσα παρουσιάστρια, η οποία περιμένει το δεύτερο παιδάκι της!

Την Κυριακή (16/6) η Δούκισσα Νομικού είχε όρεξη για μπάνιο και...παιχνίδια!

Η ζέστη ήταν ανυπόφορη και έτσι η Δούκισσα έβαλε το μαγιό της και με το κίτρινο παρεό προσπαθούσε να κρύψει την πίσω όψη της!

Πάντως, παρά την εγκυμοσύνη, η παρουσιάστρια βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και δεν φαίνονται καθόλου τα παραπάνω κιλά!

Δείτε τις φωτογραφίες!

Δούκισσα Νομικού: Ξεσηκώνει! Η φωτογραφία με το παρεό που προσπαθεί να καλύψει την πίσω όψη της!Δούκισσα Νομικού: Ξεσηκώνει! Η φωτογραφία με το παρεό που προσπαθεί να καλύψει την πίσω όψη της!

Δούκισσα Νομικού: Δεν μπορεί να βγει από το μυαλό της! Η ζωή της άλλαξε ολοκληρωτικά!

Η Δούκισσα Νομικού δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της όλο αυτό που της άλλαξε τη ζωή ολοκληρωτικά!

Η παρουσιάστρια αυτή τη στιγμή, θυμίζουμε, πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της!

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής της θυμήθηκε η Δούκισσα Νομικού, η οποία της άλλαξε όλη της τη ζωή.

Αυτή δεν είναι άλλη από τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, καθώς μαζί του έχει αποκτήσει έναν γιο και τώρα περιμένει την κορούλα!

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Δούκισσα μέσω του instagram θυμήθηκε τη στιγμή του γάμου της,ο οποίος έγινε στις 10 Ιουνίου του 2017, ανεβάζοντας τη σχετική φωτογραφία με το νυφικά στα stories!

Σε εκείνη την ανάρτηση είχε γράψει: Πόσες ευχές! Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ! Μας έχετε συγκινήσει! Σήλια, σε ευχαριστώ κι εσένα μέσα από την καρδιά μου που έκανες την ομορφότερη στιγμή της ζωής μας ακόμη πιο ξεχωριστή και υπέροχη. Το παραμυθένιο νυφικό που δημιούργησες για εμένα ήταν όπως ακριβώς το είχα ονειρευτεί! Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα!

Δούκισσα Νομικού: Δεν μπορεί να βγει από το μυαλό της! Η ζωή της άλλαξε!