Δημήτρης Παπανώτας: Άγριο κράξιμο στον Δημήτρη Θεοδωρίδη! «Θυμίζει κάτι γιαγιάδες στην εκκλησία»! (Βίντεο)

Του τα έχωσε κανονικά!

Δημήτρης Παπανώτας: Άγριο κράξιμο στον Δημήτρη Θεοδωρίδη! «Θυμίζει κάτι γιαγιάδες στην εκκλησία»! (Βίντεο)

Ένα άγριο κράξιμο στον Δημήτρη Θεοδωρίδη έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας μέσα από την εκπομπή του Happy Day στον Alpha tv.

Αφορμή ήταν οι δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού στον Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μίλησε για την γνωριμία τους.

Το μοντέλο όπως αποκάλυψε όταν πρωτογνωρίστηκε με το σύζυγό της, δεν ήξερε ποια ήταν! Μετά την συγκεκριμένη δήλωση η οποία προβλήθηκε μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Παπανώτας θέλησε να πάρει θέση.

Συγκεκριμένα είπε, πως δεν γινόταν να μην ήξερε την υπεσταρούμπα, ενώ ούτε η Δούκισσα να μην ήξερε τον γόνο επιχειρηματικής οικογένειας. Ενώ στην συνέχεια είπε on air πως τους θυμίζει κάτι γιαγιάδες στην εκκλησία που ρωτάνε που σε ξέρω.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δούκισσα Νομικού: Στο πλευρό της αυτές τις στιγμές ο Δημήτρης Θεοδωρίδης! Τι συνέβη;

Στο πλευρό της βρίσκεται αυτές τις στιγμές ο Δημήτρης Θεοδωρίδης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr! Τι συνέβη με την Δούκισσα Νομικού;

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω πρώτη, πράγματα που έμαθα και... δεν είναι και τόσο ευχάριστα!

Δούκισσα Νομικού: Στο πλευρό της αυτές τις στιγμές ο Δημήτρης Θεοδωρίδης! Τι συνέβη;

Η πανέμορφη Δούκισσα Νομικού, όπως όλοι γνωρίζουμε, περιμένει το δεύτερο παιδάκι της με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Ωστόσο, όπως μου μετέφερε άνθρωπος από το αρκετά κοντινό τους περιβάλλον δεν έχει τόσο ήρεμη εγκυμοσύνη όσο ήταν η πρώτη...

Έντονες ζαλάδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους κι έχει ξεκινήσει να έχει και κάποιες μικρές ταραχές με τον ύπνο της... Ξυπνάει ξημερώματα...

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, είναι πολύ φυσιολογικό! Καμία εγκυμοσύνη δεν είναι ίδια...

Το μόνο που μπορεί και κοντρολάρει καλά είναι η διατροφή της! Δεν έχει πολλές "επιθυμίες" και λιγούρες, όπως και στην εγκυμοσύνη του μικρού Σάββα... Εννοείται πως ο Δημήτρης Θεοδωρίδης βρίσκεται στο πλευρό της, αν και τονίζω πως όλα κυλούν ομαλά και είναι φυσιολογικά αυτά...

Δούκισσα Νομικού: Στο πλευρό της αυτές τις στιγμές ο Δημήτρης Θεοδωρίδης! Τι συνέβη;

Ο γιατρός της, μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες μου είπε πως οι ζαλάδες της οφείλονται στα χαμηλά επίπεδα σακχάρου μιας και το έμβρυο απορροφά πολλά από αυτά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή μου, ο γιατρός της είπε πως πρέπει να τρώει πιο συχνά γεύματα μικρά, διατηρώντας το σάκχαρο σε ισορροπία χωρίς μεγάλες αυξομειώσεις καθώς πρέπει να πίνει και πολύ νερό, περισσότερα από ότι ήδη κατανάλωνε γιατί υπάρχει κίνδυνος αφυδάτωσης λόγω των εμετών...

Δούκισσα Νομικού: Επιβεβαιώνει το Youweekly.gr! Το φύλο του μωρού της....

H Δούκισσα Νομικού επιβεβαιώνει το Youweekly.gr, για το φύλο του μωρού που περιμένει!

Εμείς, άλλωστε, πρώτοι σας το είχαμε αποκαλύψει με σχετικό μας άρθρο!

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, σε 4,5 μήνες από τώρα θα κρατούν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους και η ευτυχία τους δεν κρύβεται!

Η όμορφη παρουσιάστρια στα τέλη του προηγούμενου μήνα επιβεβαίωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της, αλλά μέχρι τώρα δεν είχε κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το φύλο του μωρού!

Το πρωί της Δευτέρας, η Δούκισσα ανέβασε στα InstaStories μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ένα αγκαλιασμένο ζευγάρι, όπου στην κοιλιά της γυναίκας υπάρχει ένα μωρό ζωγραφισμένο με ροζ χρώμα.

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης είχε δημοσιεύσει μια δική της φωτογραφία φορώντας ένα σκουφάκι που έγραφε «It girl». Εμείς να ευχηθούμε με το καλό!

Δούκισσα Νομικού: Στο πλευρό της αυτές τις στιγμές ο Δημήτρης Θεοδωρίδης! Τι συνέβη;

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Η μεγάλη απόφαση για το μωρό που προκάλεσε διχασμό στο ζευγάρι....

Μια μεγάλη απόφαση για το μωρό τους, προκάλεσε διχασμό ανάμεσα στηνΔούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη! Τι συνέβη με το ζευγάρι;

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι η Δούκισσα και ο Δημήτρης δεν έχουν δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα για σχολιασμό και μάλιστα, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Ωστόσο, όπως όλοι, έτσι και αυτοί έχουν κάποιες μικροδιαφωνίες που προκαλούν παροδικές εντάσεις!

Αιτία λοιπόν της πιο πρόσφατης διαφωνίας της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, ήταν το όνομα του δεύτερου μωρού τους! Η Δούκισσα, περιμένει το δεύτερο παιδάκι της με τον Δημήτρη, και μάλιστα όπως η ίδια αποκάλυψε, θα είναι κοριτσάκι!

Η μικρούλα που θα έρθει στην ζωή, όπως ορίζει η παράδοση θα έπρεπε να πάρει το όνομα από κάποιον γονέα της Δούκκισας, μιας και ο μικρός Σάββας πήρε το όνομά του από τον πατέρα του Δημήτρη! Όμως, και εκείνος, θα ήθελε να δώσει την χαρά στην μητέρα του, να πάρει το όνομά της, το δεύτερο παιδί του.....

Η Δούκισσα από την πλευρά της, έχει άψογες σχέσης με την μητέρα του, Ελένη Κόκκαλη αλλά και με όλη την οικογένεια Θεοδωρίδη. Επομένως έχει μπει σε έναν διχασμό, αφού δεν θέλει να στεναχωρήσει ούτε την δική της οικογένεια, ούτε όμως και εκείνη του Δημήτρη.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε στο Youweekly,gr πως κάθε φορά που συζητούν το συγκεκριμένο θέμα καταλήγουν να διαφωνούν, άρα οριστική λύση στο ζήτημα δεν έχει προκύψει ακόμα! Ωστόσο, εξετάζουν το ενδεχόμενο είτε να δώσουν στην μικρούλα ένα «ουδέτερο» όνομα, δηλαδή όχι κάποιο από ην οικογένεια Νομικού ή Θεοδωρίδου, είτε να δώσουν τα ονόματα και από τις δύο μαμάδες!

Το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι πως ότι και να γίνει η Δούκισσα και ο Δημήτρης θα βρουν την χρυσή τομή αφού είναι πολύ αγαπημένοι και όλες τους οι διαφορές λύνονται πάντα με ένα τρυφερό φιλί!

Δούκισσα Νομικού: Σε πανικό για το μωρό της! Οι εντολές του γιατρού και η μεγάλη απόφαση!

Σε πανικό βρίσκεται η Δούκισσα Νομικού για το μωρό της! Τι εντολές της έδωσε ο γιατρός και ποια ήταν η μεγάλη απόφαση που πήρε; Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι φυσικά στο πλευρό της....

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Δούκισσα Νομικού είναι έγκυος και μάλιστα η ίδια ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram!

Αν και η παρουσιάστρια έχει μέχρι στιγμής μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη, εντούτοις το πρώτο τρίμηνο είναι και για την Δούκισσα, όπως και για όλες τις μέλλουσες μανούλες πολύ κρίσιμο! Έτσι λοιπόν, ο γιατρός της, της είχε δώσει κάποιες πολύ σημαντικές συμβουλές αλλά και εντολές!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, η Δούκισσα βρέθηκε στον γυναικολόγο της προκειμένου να πάρει την έγκρισή του, ώστε να τρέξει για καλό σκοπό στην ειδική εκδήλωση του Μαζί για το παιδί. Η ίδια, βρίσκεται μόλις στον 3ο μήνα κύησης και ήξερε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο!

Ο γιατρός της, συνέστησε στην Δούκισσα μεγάλη προσοχή! «Μόλις κουραστείς, θα σταματήσεις αμέσως! Αν δε, εκείνη την ημέρα δεν νιώθεις καλά από το πρωί, δυστυχώς θα πρέπει να ακυρώσεις την εμφάνιση» φέρεται να της είπε! Η Δούκισσα, φυσικά πανικοβλήθηκε καθώς με τίποτα δεν θα ήθελε να απογοητεύσει τον κόσμο που είχε μαζευτεί ώστε να τρέξει μαζί της! Ο άντρας της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, αμέσως την καθησύχασε πως ό,τι κι αν συμβεί, θα σταθεί δίπλα της! Τελικά, όλα πήγαν καλά και η καλλονή Δούκισσα έκλεψε τις εντυπώσεις! Δείτε σχετικό βίντεο από την εκδήλωση:

Ο φύλακας - άγγελος της Δούκισσας Νομικού! - Ο μόνος που την κάνει να χαμογελάει...

Η Δούκισσα Νομικού βιώνει μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της αφού ο θάνατος "χτύπησε" την πόρτα της οικογένειας της.

Ο όμορφη Δούκισσα βρίσκεται στο πλευρό του άντρα της Δημήτρη Θεοδωρίδη, καθώς ο αδερφός του Σωκράτης Κόκκαλης Τζούνιορ βρήκε αναπάντεχο θάνατο από ανακοπή καρδιάς.

Στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας η Δούκισσα φορούσε μεγάλα μαύρα γυαλιά για να μην φαίνονται τα πρησμένα από το κλάμα μάτια της. Όμως συνέχεια σκούπιζε τα δάκρυα της...

Σε αυτή την απέραντη θλίψη που ζει η οικογένεια της, υπάρχει μόνο ένα πλάσμα που κάνει την Δούκισσα να χαμογελάει... Ο Hooch είναι το αγαπημένο τετράποδο της Δούκισσας, ράτσας Dogue De Bordeaux. Ο κούκλος σκύλος της είναι αυτός που την ηρεμεί και την χαλαρώνει με ένα μόνο του νάζι.

Δείτε την όμορφη Δούκισσα με τον Hooch:

Δούκισσα Νομικού: Στο πλευρό της αυτές τις στιγμές ο Δημήτρης Θεοδωρίδης! Τι συνέβη;