Τατιάνα Στεφανίδου: Βγήκε νικήτρια από τη "μάχη" που έδωσε!

Τα χαμόγελα ευτυχίας μετά το μεγάλο άγχος!

Τατιάνα Στεφανίδου:  Βγήκε νικήτρια από τη

Η Τατιάνα Στεφανίδου βγήκε νικήτρια από τη "μάχη" που έδωσε και η χαρά της δεν κρύβεται!

Η παρουσιάστρια έκανε "σκόνη" την αντίπαλο της και πανηγυρίζει.

Συγκεκριμένα η Τατιάνα Στεφανίδου τερμάτισε πρώτη στην μεσημεριανή ζώνη την Τρίτη 18 Ιουνίου, αναφορικά με την ώρα που παίζει η Ζήνα Κουτσελίνη στο STAR, κάνοντας ένα, 15,9%, ενώ στα τέταρτα κατάφερε να πιάσει και το 25.4%.

Αναλυτικά τα τέταρτα

15,9
22,6
25,4
25,2
19,3
20,5
18,6
13,9
10
6,8

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 17
STAR: Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα 15,9
ΣΚΑΙ: Στεφανίδου, Μαζί σου 17,8

Τατιάνα Στεφανίδου: Έτοιμη να κλάψει και με τρεμάμενη φωνή βγήκε στην εκπομπή της! (Βίντεο)

Η Τατιάνα Στεφανίδου βγήκε στην εκπομπή της έτοιμη να κλάψει και με τρεμάμενη φωνή!

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια του «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ;

Η Τατιάνα δεν μπορούσε να μην... λυγίσει μπροστά στον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια!

Η παρουσιάστρια και το πρώην μοντέλο είναι φίλες από παλιά και έτσι η Τατιάνα ήταν έτοιμη να κλάψει!

«Αυτό είναι το τραγούδι που επέλεξε η Τζένη να πάει στην εκκλησία με τον γιο της, τον Μάξιμο. Ακούστε το είναι από την ταινία, Τζένη – Τζένη, το 1966 γράφτηκε. Το τραγούδι αυτό είναι σε στίχους Ντίνου Δημόπουλου και μουσική Κώστα Καπνίση. Είναι από τα πιο ωραία τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου, πολύ γλυκό, πολύ τρυφερό , πολύ όμορφο. Αυτό επέλεξε η Τζένη Μπαλατσινού για να φτάσει στην εκκλησία. Πολύ τρυφερή στιγμή αυτή. Εγώ συγκινήθηκα. Την ξέρω από κοριτσάκι την Τζένη. Συγκινήθηκα και το χάρηκα πάρα πολύ. Ειλικρινά να σας λέω», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Μην κλάψουμε τώρα και με τον γάμο της Τζένης, ας καθίσουμε. Οι φίλες μου χωρισμένες με παιδία, δεν μπορείτε να φανταστείτε πως αναθάρρησαν. Αυτή η εικόνα ήταν τόσο όμορφη. Μία γυναίκα με τα παιδιά της, το όμορφο ρο νυφικό της το απλό, ένας γάμος που ήταν ακριβώς όπως έπρεπε. Με απόλυτη απλότητα, χωρίς επιδειξιμανία. Με αληθινή αγάπη γιατί το έβλεπες και στα μάτια τους. Με τα παιδία που στήριζαν την επιλογή της μαμάς να γίνει ευτυχισμένη. Η ζωή είναι να μοιράζεται και όχι να μένουν μόνοι οι άνθρωποι».

Δείτε το βίντεο

Τατιάνα Στεφανίδου: Κρίσιμες οι ώρες για την παρουσιάστρια! Στο πλευρό της ο Ευαγγελάτος

Δυστυχώς οι ώρες είναι κρίσιμες για την παρουσιάστρια, Τατιάνα Στεφανίδου και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr στο πλευρό της βρίσκεται ο Νίκος Ευαγγελάτος!

Τα πράγματα όσο πάνε και γίνονται χειρότερα για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ και θα σας αποκαλύψω όλα όσα μου μετέφεραν οι πηγές μου μέσα από το Vanda's blog.

Όπως σας αποκάλυψα πρώτη, λίγες ώρες πιο πριν, η Τατιάνα Στεφανίδου όπως όλα δείχνουν βρίσκεται ανεπίσημα εκτός του καναλιού του Φαλήρου!

Ο σταθμός, βασικά ο ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο και να λήξει να έτσι απλά η συνεργασία τους!

Ο λόγος; Κάποιες απαιτήσεις της Τατιάνας - όχι βέβαια παράλογες - όσον αφορά την εκπομπή της αλλά και επειδή εκείνοι αποφάσισαν πως με τη νέα τηλεοπτική σεζόν θέλουν να κάνουν.. στροφή στην ποιότητα και να κατευθύνουν αλλού το κοινό τους (με οδηγό όπως λένε οι ως τώρα πληροφορίες μου τον Γιώργο Λιάγκα).

Έτσι το δράμα που περνάει η παρουσιάστρια είναι μεγάλο καθώς πρέπει να ξεκινήσει να αναζητά καινούργια τηλεοπτική στέγη!

Οι ώρες είναι κρίσιμες, όπως μου ανέφερε άνθρωπος από το κανάλι και σας μεταφέρω στο Vanda's blog και το Youweekly.gr αφού τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως και η ίδια η παρουσιάστρια τα έχει χαμένα μη ξέροντας ποιο θα είναι το τηλεοπτικό της μέλλον...